3 alkalmas lézeres hajkezelés, fejbőrvizsgálattal. Problémás hajra, hajhullásra az I. kerületben!

Harmónia Stúdió | Budapest, I. ker.
Hullik, töredezett, gyenge a hajad? A megoldást a Harmónia Studió ( I.ker.) mostani ajánlatában találod! Megtudhatod a hajhullásod okát, fényderül a hajad és fejbőröd problémáira mikroszkópos vizsgálattal, mindezt egy három alkalmas lézeres kezelés és akupresszúrás fejmasszázzsal fűszerezve mindössze 5.590 Ft-ért! Kattints, és vedd meg már most!
Ár:5.590Ft16.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
16.500 Ft
67%
10.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.10. - 2016.06.15

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Három alkalmas lágyított lézeres hajkezelés, mikroszkópos haj-és fejbőrvizsgálattal, akupresszúrás fejmasszázzsal.
  • A kezelés elősegíti a haj növekedését, gyorsítja a keringést és stimulálja a hajhagymákat és fény derül a hajhullásod okára is.
  • A lézeres hajkezelés a kozmetikában a leghatékonyabb hajhulláskezelés.
  • Személyre szabott programot állítanak össze számodra, melynek révén újjászületik hajad.
  • A kupon 2016. június 15-ig használható fel. 
  • A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználni. A többiről egyeztess a szolgáltatóval.
  • A kezelést férfiak is igénybe vehetik és  bármilyen hajhosszra érvényes!
  • A kuponnal igénybe vehető kezelés folyamata:
    • Az első alkalommal: konzultáció, mikroszkópos hajvizsgálat, akupresszúrás masszázs, lézeres kezelés (kb. 60 perc)
    • A második és a harmadik alkalommal: akupresszúrás masszázs, lágy lézeres kezelés (kb. 30 perc)
  • A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/548-7748-as telefonszámon.
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont vidd magaddal és mutasd be a szolgáltatónak!
  • Egy személy több kupont is vásárolhat és adhat ajándékba!
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

 

Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Széna tér 1

Kuponunk leírása

A hajhullás problémája megkeseríti az életed?

Mindig is problémamentes, szép haj volt az álmod? Ne mondj le róla! Segítünk kideríteni, hogy pontosan mi okozza a problémát, és ha már tudod, könnyebb lesz tenni is ellene!

A Harmónia Stúdióban személyre szabott kezeléssel szabadítanak meg a zsíros vagy éppen korpás, töredező, netán hulló haj gondjaitól!

A mikroszkópos haj- és fejbőrvizsgálat a kozmetika csodája! 50-200-szoros nagyításban teszi láthatóvá a fejbőrt, és ellenőrizhető a hajhagyma állapota is, de akár a változások is napról-napra nyomon követhetők, legyen szó a fejbőr tisztulásáról, állapotának javulásáról, vagy éppen az új hajszálak megjelenéséről.

A vizsgálat kideríti, hogy az adott problémádat mi okozza: vitaminhiány, stressz, örökletes tényezők, rossz táplálkozás, pajzsmirigy problémák.

A konzultáció során személyre szabott, speciális programot készítenek elő számodra, mely pontosan a te problémáidra jelent megoldást, nem pedig egy általános kúra.

  • Ezt követően mikroszkópos megfigyelés segítségével végzik majd a kezeléseket lágy lézerrel, de az akupresszúrás masszázs vívmányait is bevetik a fejbőr frissítése érdekében.
  • A kezelés akupresszúrás fejmasszázzsal kezdődik a kiválasztott speciális szérummal ami a fejbőr vérkeringését serkenti, és leginkább a bőrproblémák megszüntetésében játszik szerepet, de a haj növekedését, és a hatóanyagok felszívódását is segíti!
  • Végül a lágy lézerrel folytatják tovább a kezelést ami abszolút biztonságos megoldás ma már a kozmetikai iparban. A készülék akupunktúrára jellemző nyomást fejt ki a kezelt területen, így a hatóanyagok intenzívebben fejtik ki hatásukat, mikro áram segítségével javul a perifériás vérellátás, oxigén és tápanyag ellátás, a lágy lézer 5-8 mm mélyen biostimuláló hatására javul a hajhagymák anyagcseréje, élénkül a sejtosztódás, csökken a gyulladás, viszketés és már a 4-5 kezelés után tapasztalható a hajhullás csökkenése ,az új hajszálak növekedése
  • Jelen esetben azért ez a tökéletes kezelés számodra, mert erősíti a test öngyógyító folyamatait, valamint stimulálja a hajhagymákat is, így a növekvő hajszálak gyorsabban nőnek, erősebbek lesznek.

További információkért látogass el a szolgáltató weboldalára!

Számolj le a hajad és fejbőröd problémáival, és hódíts gyönyörű, egészséges hajjal! A Diamond Deal ajánlatával erre van most lehetőséged, csak vásárolj kupont mielőbb!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 296.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu