3 alkalmas L'oréal SteamPod hajszerkezet regeneráló kezelés beszárítással egy alkalom hajvágással.

4,8/5Máthé Anita - fodrász | Budapest, VII. ker.
Mert megérdemled! Egészségesen fénylő, dús hajkoronára vágysz? Akkor itt a helyed a Maquillage Szalonban (V. kerület), ugyanis most egy 3 alkalmas SteamPod hajszerkezet regeneráló kezeléssel varázsolják bársonyosan puhává a hajad! Vedd meg most, mindössze 7.790 Ft-ért!
Ár:7.790Ft20.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
20.900 Ft
63%
13.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.08.30. - 2017.11.29

steampod hajkezelés kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 3 alkalmas L'Oréal Steam Pod hajszerkezet regeneráló kezelés gőz segítségével, hajmosással, beszárítással + egy alkalom hajvágással.
  • Ajánlott festett, szőkített, melírozott valamint természetesen göndör haj töredezettségmentesítésére, táplálására.
  • A hajmosást követően vizes hajra felkerül egy speciális pro-keratinos, hajfeltöltő mélyen ápoló regeneráló krém.
  • Ezt követően egy védő-simító szérum-pakolást kapsz, majd a magas nyomású gőz segítségével a tápláló hatóanyagok mélyen a hajszálakba jutnak.
  • Végül a lapvas lesimítja a hajat, és lezárja a hajszerkezetet.
  • Az eredmény egészségtől fénylő haj melyet kuponunk segít megvalósítani!
  • SteamPod segítségével azonnali hajszerkezet javulás érhető el és különleges technológiája révén, mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja.
  • Az ajánlat bármilyen hosszúságú hajra szól.
  • Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod! A további alkalmakat a szolgáltató partnerünkkel rugalmasan leegyeztetheted. 
  • A kupon felhasználásához telefonon jelentkezz be és keresd Máthé Anitát a +36-70/639-5961 számon a kuponkódod utolsó öt jegyének megadásával.
  • A kupont 2017. november 29-ig válthatod be.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba is.
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont vidd magaddal és mutasd be a szolgáltató partnerünknek és diktáld be a kuponkódod az időpont egyeztetéskor!
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
★★★★★
★★★★★
13 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1074 Alsó erdősór 10.
Gold Star Beauty szalon
★★★★★
★★★★★
"Elégedett voltam"
Kapocsi Irén

steampod hajkezelés kuponunk leírása

Mert megérdemled!

Ismerős a szlogen, ugye? Te is megérdemled a L’oréal Steam Pod hajszerkezet regeneráló kezelést, tápláló anyagokkal, hogy tincseid dúsan omoljanak alá, mint egy magazin címlapjáról lelépett, dögös díváé!

Lássuk, mi is ez!

A steampod kezelésről:

  • L'Oréal Professionnel első, saját fejlesztésű eszközével a L’oréal Steam Poddal juttatják be a keratint tartalmazó ápoló anyagokat egészen a hajszál belsejébe!
  • A Steam Pod hajfeltöltő simító krémek pro-keratin technológiával készülnek.
  • A magas nyomású gőz segítségével a hatóanyagok ahogy a hajszálak belsejébe jutnak, képesek megújítani a haj teljes szerkezetét.
  • A védő, simító szérum avokádó- és sárgabarackmag olajat tartalmaz, mely intenzív táplálást biztosít a haj számára.
  • A SteamPod 8 új szabadalommal védett eszköz a L’oreal Professionel első, kimagasló technológiájú hajkiegyenesítő lapvasa.
  • A kezelés segít, hogy hajszálaid szerkezetükben megerősödjenek és visszanyerjék ellenálló képességüket.

A L’Oréal Professionnel új innovációja, a STEAMPOD a gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba, így az új hajegyenesítési mód révén táplálja és egészségessé varázsolja hajadat!  A haj puha tapintásúvá válik csillogó és fényes lesz.

Valódi mélyápolásról van tehát szó, az eljárás pedig alkalmazható festett, szőkített, melírozott valamint természetesen göndör hajon is. Az eredmény: egészséges, vitalitástól  duzzadó hajszálak, könnyen kezelhető frizura. A kezelés önmagában is kellően hatékony, de most még egy tápláló krémet és olajat is kapsz így a formázással egy időben a hajad ápolt is lesz. Eltűnnek a töredezett hajvégek, az eredmény sima felületű, puha tapintású, csillogó haj. 

A tápláló hatás a hajtípus állapotától függően 3-5, - a formázás egy -  hajmosásig tart, eredményképp a haj könnyebben formázható és a reggeli készülődési idő is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál! 

Tehát most hajad megújítására ajánlunk egy nagyszerű megoldást: a 3 alkalmas L'Oréal SteamPod-os hajszerkezet regeneráló kezeléssel, hogy hajkoronád a gőz segítségével újuljon meg tartósan! Ne habozz! Kattints és vedd meg most, mindössze 7.790 Ft-ért! 

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor.

Spórolj és lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol, több, mint 296.000-en követik naponta a frissülő ajánlatait. Legyél te is rajongó. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kutyamasszőr képzés online tanfolyam keretein belül!
29.000 Ft kupon ár helyett MA csak 26.100 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu