3 alkalmas EMS és laser fenékemelő kezelés a kerekebb és feszesebb popsiért!

Signo Art Studio | Budapest, XI. ker.
Nem működött a diétád látványosan, mert a szilveszteri desszertek túlságosan látványosak voltak? Ne csüggedj, attól, hogy még nem sikerült, még lehet bomba alakod, ha időben elkezdesz tenni érte és lecsapsz ajánlatunkra és a megfelelő kezelésekkel támasztod alá. A Signo Art Studióban most 3 alkalmas popsiemelő kezelést kapsz csupán 4490-Ft ért. Vedd meg hozzá a kuponodat most!
Ár:4.490Ft14.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
14.990 Ft
71%
10.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.07. - 2016.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma : 3 alkalmas laser és EMS popsi feszesítő kezelésre jogosít fel!

  • A kezelés menete: egy időben 30 perc laser a fenék és comb oldalsó részeire, és 30 perc EMS intenzív zsírsejtgyilkos izommunka, mindez harmonizáló infra jade padon, egy választható befejező krémezéssel.
  • Speciális kezeléskombináció segít a zsírbontásban, a lebontott zsír kiürülésében, megmozgatja az izmaidat, így a fenék megemelkedik, kerekebb és keményebb lesz.
  • A kupon 2016. március 31-ig használható fel
  • A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználni. A többiről egyeztess a szolgáltatóval.
  • A bejelentkezést telefonon tudod megtenni (ne lepődj meg ha sms-t kapsz, mert a Szolgáltató munka közben nem elérhető, és így jelez Neked).
  • Fontos: Előzetes bejelentkezés szükséges. A telefonhívásra érkezik egy SMS a bejelentkezéshez szükséges információkkal. Az egyeztetés ezután email-en zajlik.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba is!
  • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal!
  • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel (53, 86, 150, 153, 212, 240-es busszal) jól és könnyen megközelíthető.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Bocskai út 80

Kuponunk leírása

Lehet, hogy a tavalyi szilveszteri buliba még csak fenékformáló fehérneműben mertél megjelenni, de idén már viselhetsz bármit, amit szeretnél, és még a gravitációtól sem kell többé tartanod, mert a popsid mindenben jól mutat majd.

A Signo Art Studio fenékemelő kezelése nem csak kívülről dúcolja alá a popsit, hanem a fenék belső izmaira és zsírszöveteire hat, hogy a testrész valóban formásabb, feszesebb legyen.

Minden kezelés 30 perc lipolézeres bombázás a oldalsó fenék és combrészen, ami felolvasztja a bőr alatt, mélyebben meglapuló zsírsejteket, és 30 perc infra hős EMS (izommunka és zsírsejtgyilkolás egyben), ahol a meghatározott frekvenciákon stimulálja a zsírsejtek áteresztő képességét, és egyben az izmaidat is megmozgatja, így a fenék megemelkedik, kerekebb és feszesebb lesz.

fenékemelés, fenékformáló kezeleés, ems, jade pad, akció,

Mindezt egy igen kényelmes és relaxáló infraterápiás jade köves kezelőágyon élvezheted. A fenékemelő kezelést, hogy az eredményt tartósítsák és fokozzák, egy feszesítő-, bőrpuhító befejező krémezéssel zárják.

A DD ajánlata révén most a 3 alkalmas  popsiformáló laser és EMS kezelés a Signo Art Studioban 14.990 Ft helyett 4.490 Ft-ért lehet a tiéd! 

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor.

Spórolj, klikkelj, vásárolj, szépülj és oszd meg az ajánlatunkat a legjobb barátnőiddel is. Lájkolj minket a facebookon is.

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu