2x60 perces stresszoldó masszázzsal feledtetheted a mindennapi feszültséget!

Ildi Masszázs Stúdió | Budapest, XV. ker.
A mindennapi feszültség elűzésének legjobb módszere egy kiadós masszázs. Most 2 alkalommal is részed lehet egy teljes testes 60 perces stresszoldó masszázsban, és igény szerint krémet vagy aromaolajat is választhatsz az Ildi Masszázs Stúdióban (XV. kerület). Vásárolj kupont, és szabadulj meg a stressztől masszázs által 2 alkalommal is, most csupán 3.890 Ft-ért!
Ár:3.890Ft14.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
73% kedvezmény
Már csak 1 db maradt!
14.000 Ft
73%
10.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.12.18. - 2017.03.20

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 2 alkalom, egyenként 60 perces egyszemélyes stresszoldó masszázs.
  • Ajánlott, ha ülőmunkát végzel, nagymértékben vagy kitéve a stressz veszélyének, és ha végtagjaid általában hidegek.
  • A masszázs teljes testre vonatkozik: hát, váll, nyak, arc, fej, mellkas, láb, talp, igény szerint has is. A masszázs választható krémmel vagy aromaolajjal történik.
  • Súlyos betegség vagy terhesség esetén a masszázst nem veheted igénybe.
  • Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 10-19 óráig
  • Cím: 1156 Budapest, Páskomliget u. 55. 45 kapukód
  • A kupont 2017. március 20-ig használhatod fel, előzetes időpont egyeztetés után.
  • Bejelentkezéshez hívd képzett, s nagy tapasztalattal rendelkező masszőrödet, Hegedűs Ildikót, a +36-20/205-3625 telefonszámon.
  • Amennyiben nem veszi fel, éppen dolgozik, de mindenképpen visszahív majd, ha nem rejtett számról hívod.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is tökéletes! 
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom és a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést. Késés esetén a masszázs ideje lerövidülhet.
Szolgáltatás helye
1156 Budapest, Páskomliget u. 55.

Kuponunk leírása

Stresszes életet élsz?

Határidők, munka, gyermeknevelés, kapkodás, rohanás. Ismerős? Akkor valószínűleg Téged sem kerül el a stressz, és megküzdesz vele nap mint nap. A legyőzésére viszont mi mondunk egy kényeztető módszert, melyre egyszerűen nem mondhatsz nemet!

Szakadj ki a rohanó világból egy masszázzsal!

A mai rohanó, stresszes hétköznapokban mindenkinek szüksége lenne a masszázs áldásos hatására. Az érintés életszükségletünk, azt jelenti, hogy kapcsolatban állunk a külvilággal. Megnyugtat, biztonságérzetet ad, ellazít.

Győzd le a stresszt, és lazulj el testben, lélekben egy teljes testes stresszoldó masszázzsal, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A masszázs az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. Egész szervezetünk működését befolyásolhatja: feszessé teszi vagy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést, enyhíti számos megbetegedés tüneteit, panaszait. Hatással van belső szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, anyagcserénkre, elősegíti szervezetünk méregtelenítését.

A stresszoldó masszázs különleges technikája évszázados módszereken alapul, és azokat a fogásokat ötvözi, amelyek a legalkalmasabbak arra, hogy a mindennapos feszültséget, nyomást enyhítsék. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, a méregtelenítést, az anyagcserét, a szervezet öngyógyító folyamatait. De ezeken a nyilvánvalóan kedvező hatásokon túl, maga a masszázs is egy kellemes, megnyugtató élmény.

Az Ildi Masszázs Stúdió a nyugalom szigeteként vár, ha szeretnéd megoldani lelki problémáidat, s a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen töltődhetsz fel!

Ha egy természetes módszert keresel, mellyel elűzheted a stresszt, akkor máris kattints a Megveszem gombra fentebb, és jelentkezz be az Ildi Masszázs Stúdióba, hiszen a stresszűző masszázsnál jobb módszert nem találsz! Vásárolj kupont, és élvezd a teljes testes masszázst két alkalommal is!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu