2x60 perces csoki-narancs olajos aromaterápiás masszázs

Igazi különlegességre vágysz ellazulásodhoz? Mit szólnál, ha a Klára Masszázs és Jóga Stúdióban (VII. kerület) csoki-narancs olajos aromaterápiás masszázzsal lendülhetnél át a holtpontodon? Tökéletes relaxációt biztosít majd a narancs illata, míg az olaj bőrödet is hidratálja! Vedd meg most, akár ajándékba is, csupán 3.490 Ft-ért!
Ár:3.490Ft12.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
73% kedvezmény
12.800 Ft
73%
9.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.02. - 2016.05.20

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 1 fő részére, 2 alkalommal 60 perc csoki-narancs olajos aromaterápiás masszázs igénybevételére biztosít lehetőséget.
  • A masszázs során csokoládéolaj és narancsolaj kerülnek felhasználásra.
  • A masszázs fogásai oldják a fizakai fájdalmakat, a testrészek fáradtság érzetét az izmok lazításával.
  • A keringés gyorsításával serkenti az immunrendszert, javítja a közérzetet.
  • A csokiolaj is tartalmazza azokat az anyagokat, amelyek révén a csokoládé jótékony hatással van a bőrre, ezáltal bársonyos bőrt garantál.
  • A narancs illata ellazít, felfrissít, tökéletes relaxációs élményt nyújt.
  • A kupont 2016.05.20-ig lehet beváltani.
  • Időpontot telefonon kell egyeztetni a kupon kód megadásával. Erre hétfőtől-péntekig 11-14 óráig és 17-19 óráig van lehetőség a következő számon +36/20-275-2850
  • A kinyomtatott kupont be kell mutatni a szolgáltatónak! 
  • Amennyiben nem veszik fel, kérünk, hogy ismételd meg hívásodat később, vagy írj e-mailt a jogavecses@citromail.hu e-mail címre.
  • A bejelentkezési idősávokon kívül nem mindig tudják a telefonokat fogadni a szalonban, a megértést köszönjük!
  • Az időpont kérésnél kérünk, vedd figyelembe, hogy a délutánok és esték telnek be a leghamarabb. Gondolkodj előre legalább pár munkanapot.
  • Rugalmas a beváltás lehetősége, előzetes egyeztetés után.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját és ajándékozási céllal.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 48 órával előtte lehetséges. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Maximum 5 perc késést tud elfogadni a szolgáltató. Ennél nagyobb késés esetén sajnos a szolgáltatás ideje lerövidül, a kupon pedig felhasználtnak minősül, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni. Megértésüket előre is köszönjük!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 10-21-ig, Szo: 10-14-ig.
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány u. 71.
Szövetség utca 18-as számmal szemben található és a Blaha Lujza tértől pár perc sétára a kulcsmásoló mellett.

Kuponunk leírása

Van egy ajánlatunk, amelynek többszörös hatása révén egyszerre frissülhetsz fel testben és lélekben, de emellett bőrödet is táplálja, hidratálja! Tudod mi az? A csoki-narancs olajos aromaterápiás masszázs!

A természetes gyógymódok napjainkban egyre inkább előtérbe kerülnek, így a masszázsokra is egyre nagyobb az igény. Ez nem is csoda, hiszen - ha az ellenjavallatokra figyelünk - egyáltalán nincsenek mellékhatásaik, és mindenféle gyógyszer nélkül garantálják a fájdalomcsillapítást, az izomlazítást, a test és a szellem felfrissülését!

Ráadásként aromaterápiás olajak használatával is fokozhatók a hatásai. Pl. a csoki olaj nem csupán finomabbá teszi a masszázs fogásait, de a bőrt is hidratálja, és a bőrön át felszívódó részecskék az idegrendszert is éppúgy stimulálják, mintha megennéd a csokit! A narancsolaj pedig nem csak erős nyugtató és hangulatjavító egyben, de antiszeptikus és antibakteriális hatásai révén tisztítja a bőrt, valamint összehúzza a pórusokat is.

Tedd hát félre a munkát, és áldozz időt a pihenésre is néha! Most 2 alkalommal is vár a Klára Masszázs, ahol aromaterápiás masszázzsal lazulhatsz el. Kattints, és vásárolj kupont magadnak, vagy lepj meg vele valakit karácsonyra!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu