2x30 perc Hypoxi Trainer és 2x10 perc Kyokei fitness gép használata felméréssel és tanácsadással

A hidegben is szeretnél formában maradni vagy formába lendülni? Vagy a narancsbőrtől, egy kis feleslegtől szabadulnál?

Most 2 alkalommal a Hypoxi Trainer vákuumkamrában tekerhetsz, továbbá 2 alkalommal a Kyokei Fitness gép is megdolgoztat majd, ajándékként pedig személyre szabott felmérést és tanácsadást is kapsz.

Látogass el kedvezményes DD kuponnal, a Lona Starline Szolárium és Stílustanácsadó Centrumba, amely a Lehel tértől pár percre található.

Ár:3.990Ft9.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
9.600 Ft
59%
5.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.11.15. - 2021.02.15

Hypoxi bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Alakformáló Hypoxi Trainer és Kyokei fitness bérlet, az alábbiak szerint:

  • 2x30 perc Hypoxi Trainer használata,
  • 2x10 perc Kyokei fitness gép használata,
  • és személyre szabott felmérést, tanácsadást is kapsz az edzéseket illetően.

Hogy a legjobb eredményt érd el, ajándékként szakértő segítséget kapsz felmérés és tanácsadás formájában, így az alakformáló edzésekből - és persze magadból - a maximumot hozhatod ki!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.11.15. - 2021.02.15 között

FONTOS! A Hypoxi Trainer edzésre egy puhatalpú cipőt vigyél magaddal! A gép használata előtt és után más jellegű sportot űzni nem lehet.

  • Egy fő egy kupont használhat fel, de bármennyit vásárolhat ajándékba.
  • A kupon beváltása után két külön bérletet kapsz mindkét szolgáltatásra, és akár el is ajándékozhatod az egyiket, tehát csak a Kyokei fitness, vagy csak a Hypoxi Trainer használata is lehetséges.

Bejelentkezés:

A +36-30/265-3640 telefonszámon a neved, kuponkódod megadásával!

Személyesen vidd magaddal a kinyomtatott kupont! Kuponbeváltás után a felhasználhatóság 3 hónap!

Nyitva tartása:

H-P: 16:00-21:00 Szo-V: ZÁRVA

ELLENJAVALLATOK

Terhesség és szoptatás alatt, magas vérnyomás 200 feletti, gyulladásban lévő visszereknél, akut trombózis esetén, fertőzések, nyílt sebek (orbánc, nyirokérgyulladás), kezeletlen szívelégtelenség, vérzékenység, májbetegség, súlyos vesebetegség, daganatos betegség, gerinc vagy hátsérülés, sérv esetén, magatehetetlen, vagy fogyatékosság esetén, daganatos betegségeknél, valamint pacemaker viselése, szédülés, rossz közérzet esetén.

További információk

A Hypoxi Trainerről:

  • A Hypoxi Trainer AUTOMATIC edzés, egy kiterjedt aerobic edzés egy vákuum kamrában, ahol kerékpározást végzel (ülő vagy fekvő helyzetben).
  • A mozgó láb izmait tehermentesíti a nyomás, és az izommunka elősegíti a vénás vér visszatérését a szívbe. A számítógép által vezérelt nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírégetést, és mindenkinek egyénre szabott beállítást tesz lehetővé.

Edzés után 4 órán keresztül nem ajánlatos a hideg vagy langyos vízzel való zuhanyozás.

Kyokei fitnessről:

  • A Kyokei fitness fogyaszt, csökkenti a narancsbőrt, javítja a keringést, megmozgatja a belső izmokat és serkentőleg hat rád. A flabéloshoz áll a legközelebb. Egy alkalom Kyokei fitness 10 perc!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 15:00-20:30 Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 30
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész szolgáltató."
Pintér-Varga Tünde

Videó

Hypoxi bérlet kuponunk leírása

Hypoxi Trainerrel és Kyokei fitnesszel turbó fokozatra kapcsolva egészségedért, szépségedért

A Lona Starline Szolárium és Stilustanácsadó Centrumban ez a két szolgáltatás wellness-szel, azaz testi-lelki jóléttel kapcsolatos. Harmóniába kerülhetsz önmagaddal, igaz lesz az "Ép testben ép lélek" mondás, egyszóval egészséges lehetsz. Inkább a sportot válaszd, mint később a gyógyszereket!

Lona Starline Hypoxi Trainer és Kyokei Fitness bérlet, kedvezményes DD kupon áron

Kyokei Fitness

A vibrációs trénerek a világ minden táján az újdonságok közé tartoznak a fitnesztermekben. Ezen gépek közül is a a Kyokei fitness az egyik legjobb választás.

Ezek a készülékek különösebb erőfeszítés nélkül erősítik a testet, teszik hatékonyabbá az edzéseket és segítenek a súlyfelesleg leadásában.

A készülék a rezgések és a masszázs hatásait egyesítve csökkenti a nem kívánt zsírt a derék és a csípő mentén. Növeli a bőr rugalmasságát, feszesebbé teszi a bőrt, formálja alakját.
A fogyás folyamatos, mert a gép egyszerre mozgatja az izmok több mint 80%-át. Megnövelt vízbevitellel, kontrollált étkezéssel garantált hatás érhető el.

Lona Starline Szolárium és Kyokei Fitness

A Kyokei vibrációs készülékkel napi egy vagy két alkalom kb. 10-15 perces edzés egy óra edzõtermi gyakorlással egyenértékű, mellyel akár 400 kalóriát is elégethet.

Pozitív hatásai:

  • Centiben fogyaszt,
  • Leviszi a narancsbőrt,
  • Vérkeringést javítja,
  • Átformál,
  • Belső izomszálakat is megmozgat, és javítja az anyagcserét,
  • Ezek mellett serkenti az agyat.

Hypoxi Trainer

A Hypoxi Trainer AUTOMATIC edzés, egy kiterjedt aerobic edzés egy vákuum kamrában, ahol kerékpározást végzel. A mozgó láb izmait tehermentesíti a nyomás, és az izommunka elősegíti a vénás vér visszatérését a szívbe. A számítógép által vezérelt nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírégetést, és mindenkinek egyénre szabott beállítást tesz lehetővé.

Ülő és fekvő Hypoxi Trainer is igénybe vehető, te választasz, hogy számodra melyik formában lenne az edzés kényelmesebb. A fekvő Hypoxi Trainer L250 típusú. Bármelyik típusát is válaszd a gépezetnek, biztos, hogy csökkenti a comb és fenék környékén előforduló zsírpárnácskák, gyenge kötőszövetek, narancsbőr mennyiségét.

Meglepetésként pedig:

Teljes körű, személyre szabott felmérést és tanácsadást is kapsz, hogy az edzésnek garantáltan legyen hatása.

A Lona Starline Szolárium és Stilustanácsadó Centrum igényes környezetben vár Téged is!

Kellemes, barátságos környezetben várja a barnulni vágyókat a Lona Starline Szolárium és Stílustanácsadó Centrum a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen

Vásárolj kedvezményes DD kupont, hogyha 4-4 alkalommal szeretnél élni a két fitness lehetőséggel, vagy meglepnél velük valakit!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon, ahol további kedvezményekről, nyereményekről és érdekes hírekről értesülhetsz minden nap. Spórolj, vásárolj, lájkolj!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu