2 alkalom természetes kollagén rekonstrukció a szép, ránctalan arcbőrért csúcstechnológiával!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Búcsúzz el a szarkalábaktól, a mimikai ráncoktól, a megereszkedett bőrtől! Fiatalodj akár 10 évet két alkalomtól. Csúcstechnológiai arckezelés, a sztárok titka most a tiéd lehet. Kollagén rekonstrukció, fiatalítás, azonnali látható eredménnyel 40.000 Ft helyett 4.290 Ft-ért!
Ár:4.290Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
90% kedvezmény
40.000 Ft
90%
35.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.01. - 2016.07.20

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon két 20 perces alkalomra szól, és az egész arc, és toka kezelését is tartalmazza.
  • A kupon 2016.07.20-ig váltható be.
  • Előzetes telefonos vagy e-mail bejelentkezés szükséges.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak és ajándékba.
  • A kupon beváltásnál bérletet biztosítunk a számodra, amelyet a következő alkalomra kötelezően magaddal kell hoznod. Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!
  • A kezelés kellemes és ellazító, nincs hatóanyag bevitel, és nincs mellékhatása, a ráncaid kisimulnak, az arcbőröd fiatalodik. Azonnali látható és rendkívüli eredményt fogsz észlelni.
  • Egyénre szabott kezelést alkalmazunk, így mindenki a megfelelő szakértelmet és kezelést kapja.
  • Igény esetén csak az adott arcterületre is tudunk koncentrálni (pl. szemkörnyéke, szarkalábak kezelése).
  • A kezelést heti egy alkalommal javasolt végezni, melyre ha teheted smink nélkül érkezz.
  • Érzékeny bőrűek is igénybe vehetik a kezelést.
  • Más akcióval nem vonható össze. 
  • Időpont egyeztetéshez előzetes e-mail bejelentkezés szükséges, a masszazsbudapest@gmail.com címen!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Beváltás helye: Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió: 1074 Budapest, Csengery u. 26. (Könnyen megközelíthető gépkocsival, és tömegközlekedéssel- 4,6 villamos (Király utcai megálló), 70,78 troli, Nyugatitól 2 perc autóval). Kiváló parkolási lehetőség (fizető övezet 8-18-ig hétköznap).
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Max. 10 perces késést tudunk elfogadni. Köszönjük a megértéseteket!
  • Tájékoztatunk arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni a saját érdekedben. Aki ezt megtagadja, az a szolgáltatást nem veheti igénybe.
  • Bővebb információ: www.masszazs-budapest.hu
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Nagyon jól esett a masszázs, meg vagyok elégedve."
Tóth Zsuzsa

Videó

Kuponunk leírása

Fiatalodj akár évtizedeket, tüntesd el a mimikai, vagy a nevetőráncaidat, szarkalábaidat mellékhatás és fájdalom nélkül. Minden 30 év feletti nő érintett abban, hogy a kollagén termelés és a sejtek regenerációja lelassul. Ezért ilyenkor előjönnek a ráncok, az arcon látványosabb jelek mutatkoznak a fáradtságnak és a nem megfelelő bőrápolásnak. Vehetünk „csoda krémeket”, de a hatóanyagok csak a bőr felszínen hatnak. A plasztikai szépészeti beavatkozások pedig nem túl kellemesek, tűk, szikék – biztos, hogy belevágnál ilyen beavatkozásba? A szépségért meg kell szenvedni – ez már nem így van. Most forradalmian új technológiai vívmányban részesülhetsz, ami a legtöbb hollywoodi sztár titka is. Mitől van babasimaságú arcuk? Mi a titkuk? Most megtudhatod, hogy legyél Te is Demi Moore.

Amit mi látunk a tükörben az a bőr felszíne. Sajnos az öregedés jelei és az életmódunk a bőr felszínén mindig meglátszik. De mi van azokkal a kis csoda sejtekkel, amik a bőr fiatalságáért felelnek, a kollagénnel? Ott vannak azok a bőr alatt, csak „fáradtak és álmosak” lettek és elszunnyadtak. Miért van ez a „sejtpihenés”, talán mert nem folytatunk elég aktív sportos életmódot, vagy mert kevés vizet iszunk. Nem utolsó sorban a genetikai adottságok is hozzájárulnak ,hogy az öregedés jelei elkezdenek előtűnni. Nos, mi felébresztjük őket, vagyis a kollagén sejteket és adunk nekik egy kis energia löketet, amiből újratermelődést indítunk el.

Diamond Stúdió

A kezelés nagyon kellemes, Te csak fekszel egy kényelmes kezelőágyon, egy exkluzív környezetben. A profi szakember szemügyre veszi az arcvonalaidat, hol van a problémásabb terület, hol láthatóak már a kritikusabb vonások. Lehetnek ezek a szarkalábak a szem körül, lehetnek mimikai, vagy nevető ráncok a száj körül. Esetleg a két szemöldök közötti mély párhuzamos ránchíd. Megkapod a kellő tájékoztatást a kezelésről, illetve ingyenes életmód tanácsadásban is részesítenek, hogy mivel tudsz javítani a bőröd állapotán, hogy a kezelés után a lehető legtovább élvezhesd a hatását.

Felejtsd el a ráncokat, érezd magad sztárnak, mert a bőröd biztosan olyan sima lesz, mint a hírességeké. Mindezt botox és plasztikai beavatkozás nélkül. Ez a csúcstechnológia vívmány, a Magicpolar. A nevében is benne van, hogy „csoda”. A hexapoláris rádiófrekvencia segítségével a bőröd egy kicsit felmelegszik. Te ebből csak egy kellemes, finom meleget fogsz érezni. Azonban ez a kezelés a mélyebb rétegekben fejti ki a hatását. Tudósok és bőrgyógyászok évtizedeket dolgoztak és kutattak, hogy ezt a csodavívmányt megalkossák. Ezért is alkották meg úgy, hogy a bőr felszínt kíméli, a kollagén sejteket pedig regenerálja és aktiválja a termelésre. Így a kollagén sejtek rekonstrukciója történik meg, ahol még az előrehaladott kor ellenére is beindul az újratermelődés és a sejt regenerációja. A bőr felébred, a ráncok kisimulnak, arcod feltöltődik. Már egy alkalom után szemmel látható változást észlelsz!

Most mi nemcsak kupont, hanem fiatalság és szépségéveket adunk vissza Neked, ezt a DiamondDealnek köszönheted. Most forradalmian új csúcstechnológiai arcfiatalításban részesítünk két alkalommal, ami kollagén rekonstrukciót eredményez és feltölti az arcbőrödet a természetes folyamatok révén! Tudd meg Te is a sztárok fiatalságának titkát!

  • A kezelést számtalan külföldi híresség alkalmazza arcfeszesítés céljából!
  • Csúcstechnológiával kezelünk, aminek azonnali látható eredménye van.
  • Professzionális csúcstechnológia vívmányban részesülsz, a Magicpolar arckezelésben.
  • A kezelés a sejtekben hat, így "felébreszti" a kollagén termelést és a sejtregenerációt.
  • Szakképzett és profi kezelők várnak Rád.
  • Exkluzív, modern és profi környezetbe érkezel, ahol nemcsak hasznos tanácsokat kapsz, de 100 %-ig Te vagy a figyelem középpontja a kezelések ideje alatt.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu