2 alkalmas választható 45 perces masszázs, lágy csontkovácsolással a Kálvin térnél!

A folytonos üléstől vagy állástól folyton fájlalod a hátad, derekad vagy épp a vállad, nyakad? 2 alkalmas, alkalmanként 45 perces válaszható masszázs: svédmasszázs vagy gyógymasszázs vagy nyirokmasszázs vagy relaxmasszázs vagy csokimasszázs, lágy csontkovácsolással csak 2.490 Ft-ért, a Kálvin Szépségszalonban (VIII. kerület) hogy újult erővel és teljesen felfrissülve indulj a következő napoknak!
Ár:2.490Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
10.000 Ft
76%
7.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.05. - 2016.04.05

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon megvásárlásával az alábbi masszázsok közül vehetsz igénybe2 alkalmat: svédmasszázs, gyógymasszázs, nyirokmasszázs, relaxmasszázs vagy csokimasszázs.
  • Mindegyik masszázs lágy csontkovácsolást is tartalmaz.
  • A masszázs javítja a fizikai közérzetet, oldja az izomgörcsöket, javítja a vér-és nyirokkeringést, oldja a stresszt.
  • A lágy csontkovácsolás helyre teszi az ízületeket, javítja a gerincet és a testtartást.
  • A masszázs teljes testre szól.
  • A masszázst súlyos betegség fennállása esetén, illetve terhesség ideje alatt nem veheted igénybe.
  • Kiváló ajándék lehet mindenki számára! 
  • A kupont 2016.04.05-ig használhatod fel, előzetes telefonos bejelentkezést követően. 
  • Saját részre és ajándékba is 5-5 darabot vásárolhatsz.
  • Időpontot lemondani, vagy módosítani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. 
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-SZ-P: 10-19
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Üllői út 6.

Kuponunk leírása

Egy olyan kezelést keresel, ami végre megszabadít a hátad és vállaid fájdalmától?

Mi segítünk neked! 

A lágy csontkovácsolás során a kimozdult ízületet a körülötte lévő izom fellazításával és egy megfelelő mozdulat segítségével a csontkovács lehetőséget teremt, hogy az ízületet megtalálja az eredeti rendeltetési helyét, így hatékonyabban tudják ellátni a feladataikat. E módszer alapja az izmok és inak lazítása, nyújtása a gerinc kimozgatása! Mindez elősegíti a szimmetrikus testtartás visszaállítását, az izomzat az idegrendszer ellazulását a nyirokrendszer serkentésével együtt. Természetesen egy hosszú idő alatt kialakult probléma esetén több kezelésre van szükség. 

De ez még mind semmi, hisz a csontkovácsoláson kívül egy masszázst is választhatsz! 

A svédmasszázs segít a sportolás közben szerzett húzódások, zúzódások, ficamok kezelésében, a fizikai munka során megterhelt izmok, végtagok lazításában. Hatékony a szellemi és más ülőmunka végzésekor kialakuló derék- és hátfájás megelőzésében, a kialakult panaszok megszüntetésében, vagy a munkahelyi és magánéleti stressz oldásában. Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik.

gyógymasszázs alapjában véve a svédmasszázshoz hasonlítható, egy aprócsak különbséggel, hogy a gyógymasszázsnál kimondottan a célzott területet kezeljük. 

A nyirokmasszázs során a nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. Ez a masszázsfajta lehetőséget ad a testnek a felhalmozott méreganyagok és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba.

A relax masszázs a masszázs teljes testre szól és kifejezetten a test és lélek nyugtatását szolgálja. A teljes test finomabb átgyúrása segít abban, hogy a fáradt izmok ellazuljanak, felfrissüljenek. A relax masszázs a kikapcsolódást segítik elő. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

A meleg csokis masszázsnak izomlazitó, relaxáló, bőrmegújító, idegnyugtató,feltöltő, energetizáló hatása van. A kakaóvajat tartalmazó termékek tisztítják, ápolják és védik a bőrt,a csoki anti-oxidáns hatásának köszönhetően gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását.

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu