2 alkalmas gyémántfejes mikrodermabráziós arckezelés vagy 1 alkalom arc-nyak és dekoltázs masszázs

Szőke Anett Kozmetikus | Budapest, VII. ker.
Pigmen foltos, heges, tág pórusú vagy miteszeres a bőröd? Elfoglalt vagy és nem jutsz el kozmetikushoz, vagy ha eljutsz nincs időd minden szolgáltatás igénybevételére? Most elérhető számodra! Vedd meg a dupla kényeztetést csupán 4500 Ft–ért! Mindenképpen frissebb bőrfelszínt kapsz, és most Te választhatsz vagy 1 arc-nyak, dekoltázskezelés vagy 2 alkalom arckezelés közül!
Ár:4.500Ft9.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
9.990 Ft
55%
5.490 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2015.12.10. - 2016.03.01

Kuponunk fontos tudnivalói

Elfoglalt anyukák csomag 

  • A kupon tartalma:   2 alkalom  60 perc gyémántfejes mikrodermabráziós arckezelés   vagy,   1 alkalom  60 perc arc-nyak és dekoltázs masszázs 
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges Szőke Anett kozmetikusnál a +36/70-674-9889 telefonszámon.
  • A bejelentkezés alkalmával kérünk, hogy előre  jelezd melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni
  • Már 1 alkalom is látványos változást hozhat, drasztikus változás 2-3 kezeléssel érhető el.
  • A kupont 2016. március 1-ig használhatod fel. 
  • Más akcióval nem vonható össze.
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont mindenképp vidd magaddal!
  • Saját részre és ajándékba is vásárolható.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Más esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a kezelésekre.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 08.00-tól - 18.00-ig
Szolgáltatás helye
1077 Budapest, Rózsa u. 9/a
(1-es kapucsengő)

Kuponunk leírása

Az arc bőrének sok mindent kell kiállnia, és bár gyorsan regenerálódik, az elhalt hámrétegektől nem egyszerű megszabadulni, a friss bőrsejtek pedig, ha takarásban maradnak, nem sokat javítanak az összképen. 

Most Te választhatsz, mit igényel a bőröd: 2 alkalommal gyémántfejes mikrodermabráziós arckezelést  vagy, 1 alkalommal arc-nyak, dekoltázs masszázs .

A 2 alkalmas szintén 60 percig tartó gyémántfejees mikrodermabráziós kezelés alatt letisztítás, tonizálás, mikrodermabrázió, fertőtlenítés, ultrahangos hatóanyag bevitel, tápláló pakolás, zárókrém.

Az 1 alkalmas 60 perces arc, nyak-dekoltázs masszázs alkalmával letisztítjuk, az elhalt szaruréteget eltávolítjuk, tonizálunk és felszámoljuk a feszítő érzést, a szárazságot. A bőrszövet megerősödik, emelt és feszes lesz.

 

A mikrodermabrázió, vagyis gyémántfejes bőrcsiszolás során a kozmetikus egy speciális kezelőfejjel, finoman satírozza le az arcodról a felső, elhalt hámréteget, valamint az abba belekarcolódott bőrhibákat, pigmentációkat, kisebb ráncokat is. Az érett bőr, a tág pórusok, az aknék vagy a sebhelyek kezelésére kifejezettem ajánlott a bőrcsiszolás, de a kezelés a bőr lelassult anyagcseréjét is felpörgeti. Ráadásul a bőrápolás is sokkal hatékonyabb lesz, ha a krémeknek nem állja útját az elhalt hámréteg, hanem a friss, élő bőrbe szívódhatnak fel. Fájdalommentes, gyors és rendkívül eredményes kezelés.

Mikor és hogyan alkalmazható a mikrodermabrázió? Kúraszerűen kizárólag a fénymentes időszakokban, októbertől márciusig végezhető, mivel a bőr a felső hámréteg lehámlasztásával átmenetileg elveszíti a védekezőképességét és az erős napsütés hatására pigmentálódhat. A kúra időtartamára ilyenkor is fényvédő krém használatát javasoljuk.

Javasolt alkalmazása: Az öregedés következtében kialakult elváltozások kezelésére, felszínes ráncok eltüntetésére, pigmentfoltok, öregedési foltok, májfoltok halványítására, bármilyen eredetű és típusú felszínes heg kezelésére, tág pórusok megszüntetésére. Ellenjavallat: Tisztítás után,(erős napfény), bőrbetegség, sebes bőr, láz, gyulladásos állapot esetén, fényérzékenyítő gyógyszerek szedése TILOS!

A szépülésnek mindezzel nincs vége! Hogy bőröd se reklamáljon, amiért őt kihagytad a megújulásból, az igényednek megfelelő arcpakolással frissülhetsz fel. Választhatsz nyugtató, ránctalanító vagy frissítő pakolást, aszerint, hogy arcbőrödnek mire van legnagyobb szüksége.az eredmény mindenképpen frissebb, fiatalosabb bőrfelszín lesz. Gondoltad volna, hogy most a bőrödből könnyebb kibújni, mint felújítani a fürdőszobát? Mert ez most mindössze 4500 Ft-ért a tiéd lehet!

 

 

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu