2*90 perces alakformáló és cellulitmasszázs köpölyözéssel, teljes testre, illóolajokkal

  • Narancsbőr? Stria? Szeretnél könnyedén megszabadulni tőlük? 
  • Akkor ez az ajánlat Neked szól! Most 2*90 perces alakformáló - és cellulitmasszázson vehetsz részt köpölyözéssel tesljes testen, a zsírbontás biztos eredményéért.
  • Engedd el a problémás területeket és élvezd újra a feszes és puha bőrödet! 
Ár:13.500Ft19.800 Ft
Ár: 3.780 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 9.720 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
32% kedvezmény
19.800 Ft
32%
6.300 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.02. - 2021.03.02

Alakformáló kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely 2*90 perces alakformáló - és cellulitmasszázst tartalmaz, köpölyözéssel teljes testre, választható illóolajjal és színterápiás kendőkkel.

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt a kuponnal a kezelésen!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.02. - 2021.03.02 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/574-2208 telefonszámon, a kupon kód megadásával.

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 9:00-19:00

Ellenjavallatok, kizáró okok:

  • trombózis
  • érrendszeri problémák
  • visszér betegség
  • epilepszia
  • súlyos szív és cukorbetegség
  • alkoholos vagy más tudatmódosító szer alatti befolyásoltság
  • legyengült állapot
  • lázas, vagy fertőző állapot
  • terhesség
  • menstruáció
  • heveny gyulladásos folyamatok

 

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.780 Ft-ért! A különbözetet, ami 9.720 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Foglalós vásárlás esetén a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás/módosítás 24 órával korábban lehetséges, különben a kupon felhasználtnak minősül. 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-20:00
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Mária tér 1.
Kapucsengő: Naturasziget

Alakformáló kuponunk leírása

Tedd félre a narancsbőrt és fogadd a feszes és puha bőrödet! Élvezd a 2*90 perces cellulitmasszázs és köpölyözés előnyeit és relaxálj egyet! 

Ha Te is azon nők közé tartozol, akik szenvednek a narancsbőrtől és szeretnél tőle könnyedén megszabadulni, akkor van egy jó ajánlatunk számodra!

Most 2*90 perc erejéig élvezheted a teljes testeden az alakformáló és cellulitmasszázs adta előnyöket,köpölyözéssel, ráadásul választható illóolajjal és színterápiás kendőkkel a nagyobb hatékonyságért.

A köpölyözéssel látványos eredményeket érhetünk el a problémás területeken. Még időben vedd fel a harcot a narancsbőrrel. Már az első alkalom után érezhető és látható az eredmény. Ha pedig a 10 alkalmas ajánlott kúrát is végigcsinálod, büszkén és magabiztosan fogsz a tükörbe belenézni. 

Mi is az a cellulit és hogyan szabadulhatsz meg tőle?

A cellulit nem más, mint a nyirokrendszerben felhalmozott salakanyagok, zsírsejtek tömörülése. Köpölyözéssel és masszázzsal felbontjuk ezeket a zsírsejteket és stimuláljuk a vérkeringést, hogy könnyen távozzanak a méreganyagok szervezetből. Javítja az anyagcsere folyamatokat, erősíti az immunrendszert. A kezelés által karcsúbb, feszesebb lesz a bőröd, megemeli a popsit, halványodhatnak a striák és még akár csökkenhet a körméreted is.

Hogyan zajlik a kezelés?

Száraz peelingeléssel kezdik, amely eltávolítja a hámsejteket, így a kezelés során használt olajok hatékonysága megsokszorozódik. Emellett serkenti a vér- és nyirokkeringést, méregtelenít, megelőzi az idő előtti bőröregedést és puhává, ragyogóvá teszi a bőrt.

Finom masszírozó mozdulatokkal megnyitja a nyirokcsatornákat és utána jöhet egy speciális, kellemes vérpezsdítő, zsírtörő kézi masszázs, amelyet különböző masszírozó eszközökkel kombinálnak. Bár maga a zsírtörés elsőre elrettentően hangozhat, de csak enyhe nyomást, csipkedő érzést fogsz érzeni, ami még kimondottan jól is fog esni.

Végül a vákuumkezelés következik köpölyözéssel, amelyet minden esetben a vendég érzékenységéhez igazítanak. A köpölyözés által a korábban fellazított zsírszöveteket stimulálják és törik össze még jobban, hogy gyorsabban ürüljenek ki a szervezetből. Ezután nincs más dolgod, mint gyönyörködni az eredményben és betartani a javaslatait a masszőrnek, hogy még nagyobb sikert érj el a narancsbőr ellen.

Kezelés előtt és után ajánlott bőséges folyadékot fogyasztani, hogy a méreganyagok megfelelően tudjanak távozni a szervezetedből, így még látványosabb eredményeket produkálva.

A kúra ideje alatt is figyelni kell a folyamatos folyadék bevitelre, napi 2-3 liter ajánlottvíz, tea- zöld tea, gyümölcslevek, de semmiképpen se kávé, kóla vagy cukros italokból álljon az ajánlott napi mennyiség.

Engedd el a narancsbőrt és legyen újra feszes és puha bőröd most kedvezményes DD kuponunkkal csak 13.500 Ft!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu