13 tételes komplex arckezelés mélytisztással, hidroabrázióval, hidratálással!

4,5/5Szilani-Beauty Szépségszalon | Budapest, XX. ker.
A zsíros és kombinált bőr ápolása nyáron sem egyszerű, de a hideg-meleg váltakozása a faggyúmirigyek működését is összezavarja, és a hideg szél sem éppen bőrbarát. Egy igazi „nagyszervízzel” a nehezen kezelhető arcbőr megújul, és visszanyeri korábbi szépségét a Szilani Beauty-ban (XX. kerület). Vegyél kupont most mindössze 3.390 Ft-ért!
Ár:3.390Ft14.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
14.500 Ft
77%
11.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.07.24. - 2016.10.25

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal egy 13 részből álló, 120 perces komplex arckezelést vehetsz igénybe.
  • A professzionális kiegyensúlyozó kezelés azt a célt szolgálja, hogy a nehezen kezelhető bőr visszanyerje a szépségét, energiával teljen.
  • A kezelés részei: emulziós letisztítás, ph visszaállítás, hidroabrázió, mitesszerlazítás dezinkrusztációval, gőzös-vapozonos felpuhítás, mélytisztítás, fertőtlenítés ózonterápiával, szövetregenerálás polarizált fényterápiával, mélyhidratáló-regeneráló galvánterápia, nyugtató krémpakolás, tápláló filmmaszk, ultrahangos hatóanyag bevitel, UV védelem.
  • A kupon 2016. október 25.-ig használható fel.
  • A kupon saját részre és ajándékba is megvásárolható, mennyiségi korlátozás nélkül.
  • A kupon beváltása előtt telefonos időpont egyeztetés szükséges a +36/70-556-0167-es telefonszámon.
  • A szalon hosszú nyitva tartással vár hétfőtől péntekig, szombaton előzetes egyeztetés alapján.
  • Tömegközlekedéssel megközelíthető 51-es, 52-es villamossal, vagy 35-ös busszal a Szent Imre herceg utcai megállónál.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontok lemondása/módosítása legkésőbb 24 órával a foglalás előtt lehetséges! Ellenkező esetben felhasználtnak minősül a kupon.
★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-20:00 - Előzetes bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 80
2 helyszínen

8380 Hévíz, Attila u 15
★★★★★
★★★★★
"Kedves személyzet, majdnem kellemes légkör. Kicsit zsúfolt a szalon, de jók a szolgáltatások."
Nagy Edit

Kuponunk leírása

Nehezen kezelhető, zsírosodásra hajlamos a bőröd?

Az érintettek minden bizonnyal tudják: a kevert, illetve zsíros bőr kezelése nem egyszerű feladat. A kevert bőr ápolása különösen nehéz lehet, hiszen ami jó a száraz, vagy normál bőrre, az nem jó a zsírosabbra, és viszont. Ez sok esetben azt is okozhatja, hogy a nem megfelelő kozmetikumokkal többet árthatsz, mint amennyit használhatsz. Legjobb ilyen esetben néha szakemberhez fordulni, hiszen az ő tudása, eljárásai, és speciális kozmetikumai révén valóban szebb lesz a bőröd, és sok problémától szabadulhatsz meg.

Fel kell készülj: nem 20 perces kezelésre érkezel!

Természetesen előbb a bőrödet alaposan le kell tisztítani, hiszen minden eljárás, és kozmetikum csak tiszta bőrön érvényesülhet megfelelően. A tonizálást követően a hidroabrázió révén az arcod megszabadulhat az elhalt hámsejtektől, ami után már ragyogóbb lesz, és a később használt kozmetikumok is jobban, hatásosan tudnak majd felszívódni és jobban hasznosulnak.

A dezinkrusztációs mitesszerlazítás révén az elzáródott faggyúmirigyek könnyebben nyithatóvá válnak, jobban tisztíthatóak majd. A gőzös felpuhítás is a tisztítást könnyíti meg, de egyben nyugtatja is a bőrt, ami nem titok, nem kis igénybevételt szenved el a kezelések alatt. Igaz, a végére le is nyugszik, hiszen a beavatkozások sora direkt így épül fel.

A mély-tisztítás révén a bőröd megszabadul azoktól a szennyeződésektől, amik a lélegzését, nyugodt működését akadályozzák. Az ózonterápia, polarizált fényterápia, galvánterápia már részben a nyugalmat biztosítják, de egyben a bőr ellenálló képességét is javítják.

De az ezeket követő  nyugtató, tápláló filmmaszk már egyértelműen a tápanyagpótlást, és egyben a megnyugtatást szolgálják, ahogy az ultrahangos hatóanyag bevitel is hasznos tápanyagok minél jobb bejuttatását szolgálja a bőrbe. Ezután a mindennapos igénybevételre is felkészítik bőrödet, mely UV védelmet is nyújt.

A Szilani-Beauty Szépségszalon kellemes, barátságos környezetben vár Téged is! 

Szilani Beauty Szépségszalon belső

Nos, a kezelés során teljesen megújulhat az arcbőröd, újra tökéletesen tiszta és hibátlan lehet a korábban zsíros, fénylő arc. S mindez egy kezeléssorozatban, egy alkalom alatt. És azt se felejtsük, hogy nagy kedvezménnyel!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor!

Spórolj és lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol, több, mint 300.000-en követik naponta a frissülő ajánlatait. Legyél te is rajongó. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu