12x10 perc 3D vibrotréner edzés! Tartsd magad formában többfunkciós kondigéppel!

Angel Face Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
Minden perced be van osztva, így kevés időt fordítasz az egészségedre? Pedig a magadra fordított idő mindig megtérül! 10 perc mozgás neked is kell! Az Angel Face Szépségszalonban (XIII. ker.) 12 alkalmas 3D vibrotréner edzéssel tarthatod karban magad, miközben teljesen elfeledkezhetsz a magad mögött hagyott napról. Válts bérletet most csupán 990 Ft-ért!
Ár:990Ft5.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
84% kedvezmény
5.990 Ft
84%
5.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.26. - 2016.06.24

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 12 alkalmas 3D vibrotréneres edzéssel tarthatod, vagy éppen hozhatod magad formába. Egy alkalom 10 perces edzést jelent.
  • A legmodernebb alakformáló készüléken különböző edzésprogramok közül választhatod ki a megfelelőt. Nők és férfiak egyaránt használhatják.
  • Javítja a fizikai közérzetet, az anyagcserét és a vérkeringést. Hatékonyan segíti elő a fogyást. Egy 10 perces edzés felérhet akár egy edzőtermi 45perces edzéssel.
  • A kupon 2016.06.24-ig használható fel.
  • A kupon beváltásnál bérletet biztosítunk a számodra, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod. Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!
  • Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességén belül igénybe venned. Beváltás után 1 hónapig érvényes!
  • Előzetes időpont egyeztetés céljából hívd Bíró Noémit a +36-30/679-7956-os telefonszámon!
  • 2016.05.14-2016.05.25-ig a szolgáltató szabadságon lesz.
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
  • A szalon könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel is az M3-as vonalán, az Árpád híd megállótól 1 perc sétával.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10-18.
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Angyalföldi út 36.
A szalon könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel az M3-as vonalán, az Árpád híd megállótól 1 perc séta.

Kuponunk leírása

Hozd magad mozgásba!

Állandóan időhiánnyal küzdesz? Annyira feszesek a napjaid, hogy alig tudsz időt szorítani pár perc edzésre? Akkor ez most a Te ajánlatod lesz!

Mindössze napi 10 percre van szükséged, ami alatt csak magad vagy! Tudjuk, hogy a kondibérlet drága mulatság, ezért olyan megoldást ajánlunk neked, amit könnyedén be tudsz építeni a napi rutinodba. Fáradság és izzadság nélkül formálhatod, feszesítheted tested.

Ezt a fajta mozgást ráadásul nagyon hamar meg fogod kedvelni, lássuk is, hogy miért. A 3D vibrotréner készülék több edzés programmal rendelkezik, de akár új program kialakítására is lehetőség van. Így a relaxációs, nyújtós programtól a nehéz fokozatú edzésig választhatsz. A készülék LCD kijelzőjén megjelennek az elvégzendő gyakorlatok, így bárki, bármikor segítség nélkül elvégezheti a gyakorlatokat, amik nagyon könnyűek, legtöbbször csak fel kell venni a megadott pozíciót és kitartani úgy 30-60 másodpercig. Nincs ízület megerőltetés! Az egész testet átmozgató, megizzasztó gyakorlatokkal találkozhatunk. De, ha szeretnéd, tudunk csak felső-vagy éppen csak alsó test programot is indítani neked.
Az edzés előnyei, hogy a 10 perces edzés felérhet akár egy edzőtermi 45 perces edzéssel. Ha fogyásra vágysz, akkor maradj dupla edzésre, gyere heti többször, így meglátod, a tested el kezd könnyen és gyorsan formálódni! A vibrotréner edzés átmozgatja az olyan izmokat is, amelyeket normál esetben nem is használsz, sőt edzeni sem szoktad.

A rendszeres vibrotréner edzések egészségjavító, vérkeringés élénkítő, méregtelenítő, valamint stresszcsökkentő hatásúak. Amellett, hogy úgy formálhatjuk a testünket, ahogyan szeretnénk, számtalan közérzetjavító hatással rendelkezik, így fittebbek, karcsúbbak és jobb kedvűek lehetünk napi 10 perces edzéssel! Ezzel a mozgásformával elérheted a régóta várt testsúlycsökkentést, izmosabb, leszel és a narancsbőr is csökken.

Hidd el, a magadra fordított idő mindig megtérül, a mozgás adta örömet és a változást pedig minden alkalommal saját bőrödön érzed majd!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6D Belize Supertech Lipolaser Szentendre belvárosában: Zsírbontás és bőrfeszesítés új szinten!
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 4.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu