120 perces szőlőmagolajos páros masszázs a teljes ellazulásért! Frissüljetek az istenek ajándékával!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Kényeztessétek bőrötöket az istenek ajándékával! A Diamond Masszázs Stúdió (VII. ker.) szőlőmagolajos páros masszázsával 120 perces utazást tehettek a mennyei nyugalom tengerén, ahol a bőr, a test és a lélek is teljesen megújul! Frissítsétek fel fáradt izmaitokat, színezzétek ki újra életeteket! Legyen tiétek ez a valódi páros élmény csak 11.990 Ft-ért!
Ár:11.990Ft48.300 Ft
Ár: 7.500 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 4.490 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
48.300 Ft
76%
36.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.30. - 2016.08.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalmas páros szőlőmagolajos masszázs 120 percben
  • A páros masszázs azt jelenti, hogy mindketten egy szobában, de külön ágyon fekszetek, a két masszőr pedig szinkronban végzi a masszázst teljes testre.
  • A masszázs bizonyítottan csökkenti a stresszt és segíti az izmok ellazulását!
  • A szőlőmagolaj fontos és jótékony hatású összetevőinek hatását a bőrre, izmokra a masszázs felerősíti. A masszázs és a kellemes környezet segít a teljes ellazulásban, a feltöltődésben, a megújulásban.
  • Az ajánlat nem csak szerelmes pároknak szól, hanem remek ajándék ötlet lehet családtagoknak, barátoknak, kollégáknak is!
  • A kupont2016. augusztus 30-ighasználhatjátok fel.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak és ajándékba, mert mi szeretjük a visszatérő vendégeinket!

Foglalósan is megvásárolható:
Ezt a kupont "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 7.500 Ft-ért! A különbözetet, ami 4.490 Ft, pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál! A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, bankkártya, K&H - MKB - OTP Szép kártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek smst vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perces késést tudunk elfogadni. Köszönjük a megértéseteket!
  • Nyitva tartás és további információk a www.masszazs-budapest.hu weboldalon
  • A szolgáltatás helye: 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
" Köszönök mindent"
Tóth Zsuzsa

Videó

Kuponunk leírása

Arról ábrándozol, milyen jó lenne néha a munka végeztével magad mögött hagyni a napi problémákat és egy olyan helyen kipihenni magad, ahol csak a Te kényelmed és felfrissülésed számít? Mit szólnál, ha eközben a párod is veled lehetne és egy nyugtató páros masszázs során szabadulnátok fel a titeket folyamatosan érő stressz alól?

A Diamond Masszázs Stúdió a kellemes pihentető masszázsok otthona, így aki ide betér, garantáltan felfrissülve kelhet fel a masszőrök kezei közül.

Mivel várnak titeket?

Nem hiába nevezik az istenek ajándékának a szőlőt, hiszen a gyümölcsnek, és a szőlőmagolajnak is erős antioxidáns hatása van, ami többek között az öregedést is gátolja, mondhatjuk, meghosszabbítja, kicsit visszahozza a fiatalságot.

Ki ne vágyna a fiatalságra, a megújulásra?! A Diamond Masszázs Stúdióban a szőlőmagolajos páros masszázs során pároddal, kedveseddel, vagy éppen barátnőddel kaphattok ebből az ajándékból. A masszázs során ellazulnak izmaitok, és a test, a lélek felveszi azt a sok-sok jót, amit az égiek adtak nekünk, ennek a csodálatos gyümölcsnek a magjából sajtolt olajjal. Kisimul, és visszanyeri feszességét a bőr, az antioxidánsok révén szinte fiatalodik.

Diamond Masszázs Stúdió

A masszázs alatt felfrissült bőr szomjas, várja az új csodákat, és ez nem is marad el. Hiszen megkapja mindazon tápanyagokat, ami az olajban megtalálható, hogy csillapítsák szomját. Az istenek sem kívánhatnának többet! A szőlőolaj, a masszázs lélekmegújító hatását lehet még fokozni? Talán azzal, hogy távozásotok után ne vágyakozz hiába az újabb alkalomra, most a DiamondDeal alkuja révén ezzel az ajánlattal korlátlanul élhettek, vagyis nincs korlátozva a kedvezményesen vásárolható kuponok száma. És nem csak magadnak veheted meg, hanem akár ajándékba is adhatod, hogy barátod, ismerősöd is tudja, miről is beszélsz, amikor az élményeidet megosztod vele.

MASSZÁZS

Kifejezetten nagyszerű ajándék szüleidnek, testvérednek, barátaidnak, de akár a párodat is meglepheted vele, hogy közösen tudjatok lazítani!

Tudsz ennél jobbat? Kösd össze a kellemest a hasznossal, gyertek el pároddal a páros masszázsra és élvezzétek, ahogy fáradt testrészeitek újra megtelnek energiával!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu