12 kezelés = 6 alkalom centi zúzó kezelés! Garantált méretcsökkenés az Oxygen Fay Wellnessben!

Oxygen Fay Kozmetika | Budapest, XIII. ker.
A legújabb fejlesztésű Hypoxi Trainer S120-as gép kavitáció, zsírfagyasztás és Flabélos! Van ettől jobb kombináció? Ha már unod az állandó fogyókúrát, és nincs kedved ahhoz, hogy egy zsúfolt kondi teremben izzadj, ajánljuk figyelmedbe az újonnan indult Oxygen Fay Wellness kozmetikai szalont!
Ár:11.490Ft64.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
83% kedvezmény
64.000 Ft
83%
52.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.04. - 2016.05.20

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 6 alkalom, összesen 12 kezelés a következő bontásban.
    • 1. alkalom Hypoxi S120 (40 perc) + Flabélos ( 10 perc)
    • 2. alkalom Kavitáció (30 perc) + Flabélos ( 10 perc)
    • 3. alkalom Zsírfagyasztás ( 2 tenyérnyi problémás területen) + Flabélos ( 10 perc)
    • 4. alkalom Hypoxi S120 (40 perc) + Flabélos ( 10 perc)
    • 5. alkalom Kavitáció (30 perc) + Flabélos ( 10 perc)
    • 6. alkalom Zsírfagyasztás ( 2 tenyérnyi problémás területen) + Flabélos ( 10 perc)
  • A legmodernebb, fájdalommentes alakformáló technológiák segítségével szabadulhatsz meg pár centitől, így nem kell a fogyáshoz sem tűszúrásokat, sem plasztikai műtétet átélned!
  • Amennyiben a vásárló pontosan betartja a szolgáltató által javasolt étrendet, a szolgáltató által javasolt kezelésszámokat, úgy garantált a mérhető eredmény.
  • A kezelést terhesség ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe. A kizáró okokról érdeklődj a szolgáltatónál!
  • A kupon felhasználható 2016. május 20-ig előzetes egyeztetés után.
  • Előzetes időpont egyeztetés telefonon szükséges a +36-30/471-19-19
  • Egy személy több kupont is vásárolhat saját részre és ajándékba.
  • Időpont lemondás és módosítás minimum 24 órával a megbeszélt időpont előtt, ellenkező esetben a szolgáltató felhasználtnak minősíti a kupont. A szolgáltató maximum 10 perc késést tud elfogadni. Kérjük a pontos érkezést, mert nem áll módunkban megváratni a következő pontosan érkező vendéget.
  • Késés esetén a kezelés időtartama rövidülhet.
  • A szolgáltató 2016.04.01-el bezárja az Üzletét. Kérjük a részletekről érdeklődjön a szolgáltatónál. A megvásárolt kuponokkal kérjük mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! 
Szolgáltatás helye
1139 Budapest Fay utca 45
Oxygen Wellness Centrum épületében

Kuponunk leírása

A mai világban szinte minden nő elégedetlen az alakjával. A harmadik X elérésével, lassul az anyagcsere és folyamatosan felrakódnak a makacs zsírpárnák. Egy nőnek örök küzdelem az élete. Reggel készteni a gyerekeket a suliba, dolgozni, főzni, mosni, takarítani, együtt tanulni, közös programokat szervezni ……. Csoda hogy nem jut idő kondi terembe járni, fodrászhoz, kozmetikushoz, és még a körmöshöz is beszaladni?

Mi most segítünk neked ezzel a csoda csomaggal. De ha még nem ismered ezeket a gépeinket, akkor segítünk.

A világon elsőként a Hypoxi Trainer S120 rendelkezik a dinamikus vákuumkezelés mellett a túlnyomásos, kompressziós terápia funkciójával is.

A Hypoxi trainer  S120-as forradalmi hatásának alapja , három módszer együttes alkalmazása:

  • edzés és mozgásterápia: minden hypoxi terápia alapja a mozgás
  • alacsonynyomásos és/vagy vákuumterápia: az alacsonynyomás szívóereje az oxigén dús vért  a bőr kötőszövetésbe szívja. A vákuum pedig zsíraktiváló hatású, mely a zsírégetést indítja be.
  • túlnyomásos vagy kompessziós terápia: az aktivált zsírral és a káros anyagokkal telített szövetek közti folyadékot a vér és nyirokkeringésbe préseli

Az alacsony és a magas nyomás a kezelés alatt váltakozva ismétlődik. A HypoxiTerápia lényege és sikeressége  pedig pont abban rejlik,hogy először a problémás terület vérkeringését javítja azért,hogy ott  történjen a zsírbontás ahol szeretnénk.

Mi is az a testvibrációs tréning, más néven a flabélos és mire jó? Ez egy modern edzésforma, a billegő-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". Anélkül végzi a testünk a gyakorlatokat, hogy az bármilyen megerőltetéssel is járna, szóval egy rendkívül kényelmes, mégis hatékony edzésformáról beszélünk. Egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között szinte lehetetlen lenne megvalósítani.

A kavitációs zsírbontás során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe Tehát a zsírsejtek célzottan roncsolódnak akár a legmélyebb rétegekben is. A kezelés teljesen fájdalommentes, 1-2  ruhaméret csökkenést eredményezhet.

Mi történik a Cryolipolízis kezelésen? Te kiválasztod az adott területet, mert ne feledd, hogy két tenyérnyi területen kezelnek. Lehet comb külső, belső része, csípő, has vagy derék. Aztán a kezelőfejet az adott testrészre helyezik, így képez egy fajta vákuumot. A kezelőfej mélyen hat a szövetekre, amit -15 és +10 hőmérsékletre hűti le a sejteket. Nem kell tartanod a kezeléstől, mert a Cryolipolízis szelektíven és meghatározott területen hat, nem károsítja a környező szöveteket. A zsírfagyasztás megvonja a hőt a zsírsejtektől, így az egyfajta „sokkot” kap a zsírsejt és nem tud tovább terjedni, növekedni. A zsírsejt csökkenti a térfogatát – természetes védekező funkcióként, így akár 15 mm-es fogyást is elérhetünk az adott területen. Az eljárás heteken át zajlik a szervezetünkben, ezért ideális esetben, akár több hétnek kell eltelni, hogy a végleges sejtméret kialakuljon. Így, a kezelés után hetekkel később is fogyunk. A végeredmény, akár 30%-kal kevesebb zsírmennyiség a meghatározott területen. Ez óriás!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu