10x20 perces speedfitness edzéssel + ajándék korlátlan 3D vibrációs tréner, csak 15.990 Ft

Beauty Zone | Budapest, VI. ker.
Pár kilót felszedtél? Kevés időd van? Fogyni szeretnél? Sportolj velünk gyorsan, hatékonyan! Válaszd a Speedfitnesst, és az eredmény fokozása érdekében ajándék 3D vibrációs tréner használattal egyben! Most a 10x20 perces speedfitness edzés, ajándék korlátlan 3D vibrotréner használattal a tiéd lehet a DD jóvoltából! Vedd meg most 15.990-Ft- os kedvezményes áron, akár ajándékba is!
Ár:15.990Ft60.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
74% kedvezmény
60.000 Ft
74%
44.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.05. - 2016.04.08

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 10 x 20 perces speedfitness edzés, korlátlan 3D vibrációs tréner használattal. A kupon megvásárlója, az ajándék 3D vibrációs trénert, akár minden nap a bérlet időtartama alatt korlátlanul használhatja, előzetes bejelentkezés nélkül!
  • Igény esetén, a ruhát is biztosítják az edzéshez, amit a kuponár tartalmaz!
  • A speedfitness akár 2 órás edzőtermi munkát tud helyettesíteni. 
  • Az edzéseket egy szakképzett edző is segíti, így megkapod a maximális figyelmet és szakértelmet az edzések lebonyolításához.
  • A speedfitnesz edzés alatt 150-szer több izomösszehúzódás történik, mint egy normál edzés alatt, fogyásra, izmosodásra is alkalmas.
  • Az edzést hölgyeknek és uraknak is ajánljuk!
  • A kupont 2016.04.08-ig veheted igénybe, előzetes bejelentkezés alapján. Kérjük, egyeztess időpontot Ferró Anikóval a +36-30/565-8257 telefonszámon. Elég csak az első alkalmat a kupon érvényességén belül beváltanod!
  • A szolgáltató 2016.01.01-től a 1027 Budapest, Fazekas u. 22. szám alá költözik.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
  • Súlyos betegség fennállása esetében (pl. daganatos, szívritmuszavar, pacemaker, keringési zavarok) vagy terhesség ideje alatt a szolgáltatás nem vehető igénybe.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-szombat 8-20-ig.
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella u. 71
Vörösmarty utcai megállótól 2 perc séta.

Kuponunk leírása

Sokkal kellemesebben is eltöltheted a szabadidődet, ha a speedfitness mellett döntesz, időt és energiát spórolsz!

Ideje elkezdeni gondolkozni azon, hogy szabaduljunk meg a felszaladt kilóktól. De ne is gondolkozz tovább, gyere el hozzánk és mi garantáltan és gyorsan lemozgatjuk rólad a felesleget!

Ne halogasd!

 Rövid edzés, gyors eredmények, személyes törődés és motiváció, egészségmegőrzés, egészség helyreállítás, szép, formás test. Ezek azok a tényezők, melyek mindannyiunk számára fontosak!

A teljes testre egyszerre ható EMS Technológia lehetővé teszi az ultragyors, 20 perces edzésidőt, mely fizikailag egy kétórás, kőkemény kondi edzésnek felel meg. Az egész test harántizomzata másodpercenként 85-ször húzódik össze, így stimulálva az izomrostok fejlődését. Míg a külső szemlélő számára csupán pl. guggolások, vagy egyszerű bicepsz gyakorlatok láthatók, a valóságban a vendég teljes izomzata kőkeményen dolgozik, amit ő már az első alkalom után elkerülhetetlenül érezni fog!

Az edzés után pedig frissítő, izotóniás itallal kínálunk meg. Ez az alacsony szénhidrát és kalória tartalmú készítmény feltölti és hidratálja kimerült szervezetedet.

Ez az edzésmódszer az elektromos izom stimuláció technológiáját veti be meglepően hatékony tréning gyakorlatokat alkalmazva. A test minden izma lényegesen rövidebb idő alatt sokkal intenzívebb edzésnek van kitéve, ezáltal a hagyományos edzésekhez képest sokszoros hatékonysággal bír.

A Speedfitness tág célcsoportnak kínálja gyors edzésformáit. Rohanó életmódot folytató városlakók, kismamák, idősebb korosztály, sérülésből felépülő vagy hátfájással küszködő vendégek is eredménnyel használhatják. Ebben segít a személyi edző, aki testreszabott edzésformával és nehézségi szinttel támogatja a vendéget.

Működési elv:

A teljes testre egyszerre ható EMS Technológia lehetővé teszi az ultragyors, 20 perces edzésidőt, mely fizikailag egy kétórás, kőkemény kondi edzésnek felel meg. Az egész test harántizomzata másodpercenként 85-ször húzódik össze, így stimulálva az izomrostok fejlődését. Míg a külső szemlélő számára csupán pl. guggolások, vagy egyszerű bicepsz gyakorlatok láthatók, a valóságban a vendég teljes izomzata kőkeményen dolgozik, amit ő már az első alkalom után elkerülhetetlenül érezni fog!

Vibrotréner:

A vibrotréner korunk egyik legmodernebb edzése. Idősek és fiatalok egyaránt szívesen használják, mert nem terheli meg a szívet, sem az ízületeket. Így a testsúly felesleggel rendelkezők számára is könnyű a használata.

A vibrotréner edzés rövid idő alatt átmozgatja a váz főbb izomcsoportjait, így meggyorsítja a vérkeringést, a méregtelenítést, segít a fogyásban, feszesítésben.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 309.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu