10 lépéses arctisztító kezelés VIO-val, arc- és dekoltázsmasszázzsal, ultrahanggal a hibátlan bőrért

  • Teljes körű arctisztító kezelés 10 lépésben gőzöléssel, arc- és dekoltázs masszázzsal, peelinggel, ultrahanggal, VIO-val, pakolással. Vedd meg kedvezményesen, csupán 4.290 Ft-ért!
  • Látogass el a Diamond Szépségszalonba (VII. ker.), ahol gyorsan megszabadulhatsz a felgyülemlett grízektől és mitesszerektől!
  • Ragyogjon újra egészségesen az arcbőröd és készítsd fel a környezeti hatásokkal szemben, vagy lepd meg egy szerettedet ezzel az ajándékkal!
Ár:5.990Ft11.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
11.990 Ft
51%
6.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.05.07. - 2022.11.07

arctisztító kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Teljes körű arctisztító kezelés csomag 1 alkalommal, ami a következő kezelésekből áll:

  • bőr előkészítése letisztítás tonikkal vagy arctejjel
  • peeling
  • gőzölés
  • arc-és
  • dekoltázsmasszázs
  • gríz és
  • mitesszer kezelés
  • ultrahangos hatóanyag bevitel
  • VIO-kezelés
  • arcpakolás

A kezelés kb. 70 percet vesz igénybe.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.05.07. - 2022.11.07 között

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a  masszazsbudapest@gmail.comcímen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

További információk

A VIO-kezelés különösen ajánlott a pattanásos és tág pórusú arcbőr kezelésére

Tájékoztatunk Titeket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadjátok, úgy a szolgáltatást nem vehetitek igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallatok:

A kezelés elektro-kozmetikai részét (pl. ultrahangos rész) súlyos betegség fennállása esetén, vagy terhesség ideje alatt nem lehet igénybe venni.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2022 szeptember 30-ig bármely zsebet el tudják fogadni. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Vivien kitűnően végzi munkáját. Kellemes beszélgető partner IS. Nagyszerű volt a kezelés ( talán egy kicsit - ez esetleg CSAK az én "heppem" - a nyakszirt masszírozást erősebben csinálhatná!!! )"
Baranyayné Loósy Erzsébet

Videó

arctisztító kezelés kuponunk leírása

Gyönyörű arcbőr minden időben

Tinédzserektől a felnőttekig minden nő álma a hibátlan arcbőr. Ez azonban valakinek természetes adottság, valakinek pedig sokat kell tennie érte.

Ha eleged van az egyenlőtlen arcbőrből és az otthoni hatástalan pattanás nyomkodásból, akkor itt az idő egy valódi szakemberhez fordulni. Az arcon megjelenő grízek és mitesszerek a mérgeket jelzik. Egy részük genetikai adottság is lehet, de az esetek többségében a szervezet öntisztításként jelzi és „kidobja” a felszínre.

Mit tartalmaz az arctisztító kezelés csomag?

  • Arcbőr letisztítása arctejjel
  • Peeling
  • Gőzölés
  • Arc -és dekoltázsmasszázs
  • Kozmetikai tisztítás, gríz mitesszer eltávolítás
  • VIO- fertőtlenítés
  • Ultrahangos hatóanyag bevitel
  • Pakolás

Arctisztító kezelés

Hogyan zajlik az arctisztító kezelés?

A kozmetikus mindig az alap letisztítással kezdi a kezelést, arctejjel, tonikkal. Mindig figyel a fertőtlenítésre és egyszer használatos kendőt, a tisztításhoz szükség esetén, steril tűt használ. Az egész kezelés kellemes és ellazító, már csak azért is, mert a nyugodt hangulatot árasztó szalonban maximálisan kényelembe helyezheted magad és a kezelés ideje alatt csak a szépségeddel törőnek. A gőzöléssel megfelelő módon felpuhítják a bőrödet, aztán jöhet a kezelés nagytisztítás része.
Közben egy lazító, stresszoldó arc-és dekoltázsmasszázsban is részesítenek. Miután arcod megszabadult a felgyülemlett mérgektől, jöhet a fertőtlenítés és az összehúzó pakolás. A VIO-kezeléssel bőröd pórusait lezárják és fertőtlenítik a speciális áramhatással. Végül, de nem utolsó sorban, az ultrahangos hatóanyag bevitel segít arcodat feltölteni értékes tápanyagokkal, hogy üde és egészséges legyen. Így arcbőröd az egészségtől, nem pedig a kellemetlen izzadástól ragyog majd.

Kozmetika a Diamond Masszázs Stúdióban.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu