10 alkalmas választható testkezelés, fenék, comb fogyasztás, feszesítés-ajándék kézápolással.

Linus Alakformálás | Budapest, XIV. ker.
Rengeteg féle zsírpusztító kúrát kipróbáltál már, de egyik sem volt teljesen hatásos? Itt-ott marad mindig egy kicsi? Most itt a lehetőség, hogy 10 alkalommal akár 35 féle zsírolvasztó kezeléssel harcolj a nem kívánatos részek ellen! Célzott comb és fenék fogyasztás, testtekercselés, kavitáció, feszesítés, hullámmasszázs 15.990Ft-ért a Linus Alakformálásban (XIV. kerület)! Vedd meg már most hozzá a kuponodat!
Ár:15.990Ft75.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
79% kedvezmény
75.000 Ft
79%
59.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.24. - 2016.05.15

Kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

  • A 10 alkalmas kezelés sorozat alatt összesen 35 zsírolvasztó, méregtelenítő, bőrfeszesítő kezelést kapsz,
    • 3 alkalommal kavitáció, izomstimuláció, feszesítés, testtekercselés, pakolás és hullámmasszázs formálja az idomaidat, + ajándék kézápolás 20 percben,   ugyancsak
    • 3 alkalommal vibrációs tréning, testtekercselés, hullámmasszázs kombó vár, + ajándék kézápolás 20 percben,
    • 4 alkalommal pedig cellulit masszázs és testtekercselés simítja a gödröcskéidet. + ajándék kézápolás 20 percben.

A kezelések hossza

  • Első három alkalommal: kavitációs zsírbontás, izomstimulációs, feszesítés, testtekercselés, pakolás, hullámmasszázs 100 perc/alkalom.
  • Negyediktől hetedik alkalomig: cellulit masszázs, testtekercselés 70 perc/alkalom.
  • Utolsó három alkalommal: vibrációs tréning, testtekercselés, hullámmasszázs 70 perc/alkalom.
  • Minden alkalommal egy 20 perces kézápolást kapsz ajándékba.

További fontos tudnivalók

  • A kupont 2016. május 15-ig használhatod fel, előzetes telefonos bejelentkezést követően a +36 70/ 348 0781-es telefonszámon
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod! A további alkalmakat egyeztesd a szolgáltatóval! 
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08-20 Sz:8-15
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Ilka utca 35. B. épület. I. em. 6.
(3-as kapucsengő)

Kuponunk leírása

A mai rohanó világban az embernek szüksége van egy szigetre ahová visszavonulhat a folyamatos stressz elöl, és feltöltődjön, külsőleg-belsőleg megújuljon, ez a Linus alakformáló stúdió!

alakformálás, testvibráció, fenékemelés

A testvibrációs tréningről 

A testvibrációs tréning egy modern edzésforma, amely billegő-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztést okoz, melyre testünk oly módon reagál, hogy az agy folyamatos üzenetet küld izmainknak az ellentartásra. Ennek következtében, anélkül végez testünk gyakorlatokat, hogy mi bármilyen megerőltetést végeznénk. Egy 10 perces testvibrációs edzés, akár egy 1 órás edzőtermi edzéssel is felérhet!

Az izomstimulációról

Az izomstimuláció során a különböző tappancsok az emberi izommozgással összhangban működnek. Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, és mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől. Fél óra izomstimuláció akár 4 óra edzéssel is felérhet!

kavitációs zsírbontásról

A kavitációs zsírbontás egy 40 kHz-es ultrahangos rendszer. A készülék feje 40000 Hz frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, ami a zsírsejteket gyors rezgésre készteti. Ennek hatására sok apró buborék – más néven kavitáció – keletkezik, ami a sejtmembrán lebomlását okozza. Ekkor a zsírsejtek trigliceridjei glicerinné és szabad zsírsavakká bomlanak, majd a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak szervezetünkből. Az ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon a környező ereket és egyéb szöveteket nem károsítja.

A feszesítésről és a hullámmasszázsról

A feszesítéssel a már vékonyabb alkatodat feszesítjük, főleg mell, kar, és comb területen, továbbá a cellulitot is csökkentjük! 

Végezetül a tökéletes forma eléréséhez, hullámmasszázst használunk, más néven gépi nyirokmasszázst. Az nyirokmasszát megelőző 4 kezelés során a lebontott zsír a nyirokrendszeren keresztül tud távozni szervezetünkből. A nyirokmasszázs lényege, hogy a nyirokkeringést gyorsítjuk, ezáltal a felgyülemlett méreganyagok, illetve a lebontott zsír könnyebben és gyorsabban tud távozni szervezetünkből.

Ezek a gépek a legnagyobb hatékonyságban segítenek a kiváló forma eléréséhez! Már egy kezelés után azonnal érezni fogod a változást!

Összefoglalva a kezelés hatásait: zsírszövet csökkentő hatása van, élénkíti az anyagcsere folyamatokat, csökkenti a cellulitot, mert javítja a nyirok- és vérellátást, bőrfeszesítő, kötőszövet erősítő terhesség utáni alakkorrekció hatékony izomépítő hatása van.

ajándék, szépségápolás+ Ajándék: A kuponhoz most egy ajándék kézápolás is társul, hogy ne csak alakod, hanem a kezed  is gyönyörű legyen!

 Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu