10 alkalmas szemöldök szedés és festés bérlettel eldobhatod a szemöldökcsipeszt!

Unod az otthoni csipeszezést? Az egyik szemöldöködet mindig túl szeded, a másikat pedig túl vastagra hagyod? Eleged van, hogy végül se íve, se színe nincs? A szenvedésnek itt a vége 10 alkalmas szemöldök tökéletesítő bérlettel, mellyel szemöldök szedést és festést kérhetsz, vagy akár többen is felhasználhatjátok! Vedd meg most csupán 7.490 Ft-ért!
Ár:7.490Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
15.000 Ft
51%
7.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.10.21. - 2017.01.24

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 10 alkalmas szemöldök szedés és festés bérlet bármilyen formára és színre.
  • A bérletet akár többen is használhatjátok.
  • Az ajánlat révén hosszú időn át nem kell majd otthon bajlódnod a szemöldököd igazításával, mert akár hetente is megigazíttathatod egy profi szakemberrel.
  • A szemöldök formája a szem kerete, így nagyon fontos a megfelelő ív kialakítása. Időnként érdemes formára szedni, valamint frissíteni a színét, hogy harmonizáljon az arc, haj, szemek színeivel.
  • A kupon felhasználható 2017. január 24-ig, előzetes telefonos bejelentkezést követően.  Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod! 
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-70/608-5717 telefonszámon.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is! 
  • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben sajnos az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük a pontos érkezést, hiszen a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Megértéseteket köszönjük!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 9-20-ig. szo: 10-18-ig
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedus Gyula utca 12.

Kuponunk leírása

Legyen vége a csipkelődésnek!

Legalábbis ha a szemöldöködről van szó! Hiszen egy-két hetente garantált, hogy a tükör előtt ülsz, és egy kis csipesszel próbálod megigazítani a rakoncátlan szálakat. De minden odaadásod, türelmed és a biztos kéz sem garancia a sikerre. Az egyik vékonyabbra sikerült, mint a másik? Nem szép az íve? Na ugye. Jobb lenne ezt profira bízni, nem?

Szemöldököd ívét és színét a legkönnyebben profi segítséggel hozhatod rendbe, s ehhez csak a DiamondDeal kuponját kell megvásárolnod, s máris nagy kedvezménnyel szépülhetsz az Anima Szépségszalonban!

Amit most kínálunk neked, egy szemöldök szedő és festő bérlet, mely 10 alkalomra szól, és akár hétről-hétre megadja neked, amire vágysz: a tökéletes formát, ívet, vastagságot. Sőt, a bérlettel festést is kérhetsz, így a szemöldököd színe miatt sem kell aggódnod, harmonizálni fog a külsőddel!

Egy jól szedett szemöldök igazán szép keretet ad a szemeidnek, a megfelelő szín pedig harmonizál a szem-és hajszíneddel. Egy tökéletesen ívelt szemöldök igazi kincs lehet, hiszen kiemeli a valódi szépségedet, mégsem feltűnő, inkább csak szépítő. Ezért is érdemes egy profi szakemberre bíznod magad, hiszen ez a kozmetikusnál alig 15-20 perc és máris kész a tökéletes szemöldök forma. Nem számít, hogy barna vagy fekete a szemöldök kívánt színe, ez beletartozik az árba. A szín kiválasztást pedig nyugodt szívvel rábízhatod magad a kozmetikusra, ügyel rá, hogy a legjobb formádat hozza ki.

Sőt! A bérletet akár többen is használhatjátok, így akár barátnőiddel együtt is bejelentkezhettek!

Az Anima Szépségszalonban szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne hosszú, dús szempillákat. Ráadásul a DiamondDeal kuponjával ezt is nagy kedvezménnyel veheted igénybe!

Unod az otthoni csipeszezést, mindig az egyik szemöldöködet túl szeded, a másikat pedig túl vastagra hagyod, nincs íve, se színe: A szenvedésnek vége, itt a szemöldök tökéletesítő bérlet, melyet akár többen is használhattok csak vedd meg nagy kedvezménnyel a DiamondDealen, a Megveszem gombra kattintva!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu