10 alkalmas popsi formálás, ajándék szemránckezeléssel a XI.kerületben!

Avatar Szépségszalon | Budapest, XI. ker.
Formás popsit szeretnél? Mindig is figyelmet kell fordítani a nőiesség kiemelt szimbólumára. Most egy 10 alkalmas fenékemelő kezelés formájában, még egy szemránckezeléssel is meglepnekl! A legújabb 3D rádiófrekvenciás terápia révén mely látványosan megemeli a feneked, eltüntetheted a felesleges zsírpárnákat! Látogass el az Avatar Selfness Szépségszalonba (XI. kerület), de előtte vásárolj kupont, mindössze 9.990 Ft-ért!
Ár:9.990Ft55.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
82% kedvezmény
55.000 Ft
82%
45.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.10. - 2016.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 10 alkalmas 3D rádiófrekvenciás popsi feszesítésre és szemránckezelésre jogosít fel!
  • Kerekebb, feszesebb lesz a popsid, eltűnik a felesleges zsírpárna.
  • Számolj le a ráncokkal, a szarkalábakkal és varázsolj magadnak friss, egészséges, és fiatalos arcbőrt is a formás posid mellé!
  • A 10. alkalom végére garantáltan látható lesz a hatás!
  • Még a narancsbőrtől is megszabadulhatsz!
  • A kupont 2016. május 31-ig válthatod be.
  • Elegendő a kupon lejáratáig az első alkalmat felhasználni, a többiről egyeztess a szolgáltatónál.
  • A kupon felhasználásához jelentkezz be telefonon.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
  • Bármennyi kupon vásárolható!
  • Lefoglalt időpont lemondása vagy módosítása minimum 24 órával az időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom elveszik!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő 12-20 Kedd 8-18 Szerda 9-20 Csütörtök 8-16 Péntek 9-20 Szombat 8-14 (Csak páros heteken!)
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66., fszt.7. Kapucsengő: 55

Kuponunk leírása

A kezelés látványosan megemeli a feneket és eltünteti a felesleges zsírpárnákat.

A bikiniszezon elmúltával mindenki hajlamos kicsit leereszteni, majd a téli nagykabátok előkerültével végképp elereszteni a gyeplőt, ha evésről van szó. A kényes területek mintha csak erre várnának, és azonnal elkezdik visszakapkodni magukra a zsírt. Így van ezzel a nőiesség egyik fő figyelemfelkeltő szimbóluma, a popsi is, ami elég hamar magára szedi a felesleges kilókat, de ne keseredj el, a Diamond Deal mutat egy kezeléssorozatot, amivel különleges figyelmet fordíthatsz erre a területre!

fenékemelés

Már az első néhány alkalom után is látványos az eredmény, de a 10 alkalmas sorozat végére garantáltan látható lesz a hatás. Büszkén sétálhatsz majd végig az utcán, és felkészülten várhatod a nyarat, hiszen a jó forma nem az időjárás függvénye.

 

A kezelés a legmodernebb alakformáló vívmánnyal a 3D rádiófrekvenciával éri el nagyszerű, minden eddiginél hatékonyabb eredményeit. Látványosan megemeli a feneket, eltünteti a felesleges zsírpárnákat, és mindezt már az első pár alkalom után is szabad szemmel észrevehető mértékben.

Ráadásul az ajándék szemránc kezelést egy Trio RF 3D sokoldalú rádiófrekvenciás készüléken végzik. Könnyen kezelhető, és minden eddiginél hatékonyabb,már 1 alkalom után is látható és érezhető az eredmény. Az arc szépítésére és fiatalítására is fájdalom mentesen, szembetűnő eredménnyel használható.

A szabadalmaztatott 3D Autofocus technológiának köszönhetően a bőr minden rétegébe le jut a rádió hullám, így az eddigi eredményekhez képest a hatás megsokszorozódik. Megnövelt teljesítményének köszönhetően az egyik legerősebb ilyen típusú készülék az arckezelés tekintetében.

Olyan eredményeket lehet vele elérni, mit eddig csak a plasztikai sebészet útján volt elérhető

Mindezt fájdalomtól és mindenféle sebészeti beavatkozástól mentesen, kényelmesen ellazulva élvezheted, hiszen a rádiófrekvencia könnyedén áthatol a bőrön, és a mélyebb rétegekben fejti ki áldásos hatásait. Csökkenti a térfogatot, kezeli a narancsbőrt, feszesíti a bőrt.

Bár télen eltakarhatod, nyáron úgyis szembesülnél a problémával, úgyhogy küzdj ellene már most! Ezt sosem lehet elég korán elkezdeni: popsi emelés 10 alkalmas csúcsmodern kezeléssel, fájdalom és fáradság nélkül, csak a Diamond Deal kuponjával!

Böngészd a DD ajánlatát a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol további kedvezményekről, nyereményekről és érdekes hírekről értesülhetsz minden nap. Spórolj, vásárolj, lájkolj :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu