10 alkalmas kombinált alakformáló bérlet egy alkalom lábgyantával és egy alkalom arcfeltöltéssel!

Linus Alakformálás | Budapest, XIV. ker.
Tündökölj új színben az Új évbenl! Formáld alakod, töltsd fel arcbőröd értékes hatóanyagokkal, fiatalodj és szépülj a DiamondDeal hihetetlenül kedvezményes szépítő csomagjával! A Linus Alakformálás (XIV. kerület.) egy igazi csodacsomagot rakott össze alakformáló, hidratáló arckezeléssel és gyantázással a teljes megújulás jegyében! A csomag most fantasztikus áron, csak 12.990 Ft-ért lehet a Tiéd!
Ár:12.990Ft65.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
65.000 Ft
81%
52.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.02.06. - 2018.05.09

Alakformáló bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

10 alkalmas kombinált alakformáló bérlet egy alkalom lábgyantával és egy alkalom arcfeltöltő kezeléssel.

  • A 10 alkalmas kombinált alakformálás összesen 50 kezelésből áll: vibrációs tréningből, izomstimulációból, kavitációból, lipolézerből és feszesítő programból.
  • Az alakformáló program alkalmanként kb. 90 perc.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.06. - 2018.05.09 között

Időpontot egyeztetni a +36-70/348-0781-es telefonszámon tudsz a kuponkódod megadásával.

A kuponodat kinyomtatva vidd magaddal a kezelésre.

Kuponod beváltási határidejének végéig legalább az első kezelést vedd igénybe, azt ezt követő alkalmakat a szolgáltató partnerrel, rugalmasan leegyeztetheted!

Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és adhatsz ajándékba.

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

További információk

  • A teljes lábgyanta szőrmentességet garantál és hosszú hetekre megszabadulhatsz a nemkívánatos szőrszálaktól, bársonyos bőrt és esztétikus simaságot biztosít.
  • Az arcfeltöltés menete: arctejes tisztítás, peeling, arctonik, hatóanyag bevitel ultrahanggal gyöngykapszulás feltöltéssel, hyaluronsav, elasztin, kollagén vagy oxygen a bőrminőségnek megfelelően, majd arcmasszázs - az arckezelés kb. 45 perc.
  • A csomaggal egyszerre hozzák formába az alakodat és feltöltheted arcod bőrét a kritikus területeken, valamint a nemkívánatos szőrszálaktól is megszabadulhatsz.
  • A kezelések abszolút fájdalommentesek, érzetre kellemesek, viszont gyors és látványos eredményt érhetsz el a legproblémásabb területeken is.

Ellenjavallat:

Menstruáció ideje alatt a kezeléseket TILOS igénybe venni és elvégezni!

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy lemondani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08-20 Sz:8-15
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Ilka utca 35. B. épület. I. em. 6.
(3-as kapucsengő)

Alakformáló bérlet kuponunk leírása

Teljes megújulás tetőtől-talpig 10 alkalmas alakformáló, bőrfeltöltő kezeléssel és gyantázással!

Újulj meg velünk és a Linus Alakformálással most egy klassz 10 alkalmas, 50 kezelésből álló bérlettel!

A 10 alkalmas kombinált alakformálás összesen 50 kezelésből áll. Vibrációs tréningből, izomstimulációból, kavitációból, lipolézerből és feszesítő programból. Nézzünk néhányat ezek közül! 

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang-kezeléseknél. A készülék speciális frekvencián működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikro méretű vákum-buborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontáskor ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat. Ez a robbanás a nagyon-nagyon gyenge, a membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből. E kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken.

Alakformálás, narancsbőr kezelése lipolézerrel, vibrációs tréninggel, nyirokmasszázzsall

A lipolézerről

A lipolézeres kezelés a non-invazív, azaz fájdalommentes, beavatkozást nem igénylő kezelések közül az egyik leginnovatívabbnak tartott eljárás, mely kezeli azokat a makacs zsírdepókat, melyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra. A lézer biztonságosan beszivárog a bőrbe egy specifikus hullámhosszon (650 nm) és megcélozza a zsírsejteket.

A hidratáló-fiatalító arckezelés menete

Mint minden kozmetikai kezelés, az arctisztítás, arcbőr letisztításával kezdődik, arctejjel, tonikkal. A kozmetikus mindig figyel a fertőtlenítésre és egyszer használatos kendőt használ.

Arcfeltöltő kezelés

Az egész kezelés kellemes és ellazító, már csak azért is, mert a nyugodt hangulatot árasztó szalonban maximálisan kényelembe helyezheted magad, ahol ellazulsz, és kifújhatod a fáradt gőzt. Ezután hatóanyag bevitel ultrahanggal gyöngykapszulás feltöltéssel, hyaluronsav, elasztin, kollagén vagy oxygen a bőrminőségnek megfelelően, majd arcmasszázs.

A gyanta gyors és hatékony módszer a nemkívánatos szőrszálak ellen. A professzionális kozmetikus úgy szabadít meg tőle, hogy észre se veszed és már nincs is semmi zavaró tényező a lábikóidon!

Lábgyanta

Vásárlói értékelés: 

"Csak pozitív véleményt tudok mondani! Kedves, szakértő kezekbe kerül az ember, ahol a vendég kényelme és elégedettsége a legfontosabb." B. Katalin - Budapest 

 

Szépülj és fiatalodj a DiamondDeal hihetetlen ajánlatával! Vedd meg most!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu