10 alkalmas Biomed SHR szőrtelenítő bérlet kis területek kezelésére, hölgyeknek, az Oktogonnál

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
 • Unod már a folyamatos gyantázást, epilálást és szőrbenövést, bőrirritációt, amit a szőrszálak okoznak életedben?
 • Válaszd a 10 alkalmas Biomed SHR végleges szőrtelenítés bérletet, ha tartós megoldásra vágysz!
 • Akár több kis terület kezelését is kérheted!
 • Látogass el a VII. kerületi Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióba, a Király utcai villamosmegállótól csupán pár perc sétára van!
Ár:22.990Ft106.000 Ft
Ár: 11.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 11.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
79% kedvezmény
106.000 Ft
79%
83.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 18 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.02.23. - 2024.08.23

shr tartós szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

10 alkalmas SHR végleges szőrtelenítés bérlet kis területek kezelésére. 

A kezeles FHR géppel történik ami mindkét funkciót magába foglalja: SHR, IPL.

 • IPL - Intense Pulse Light vagyis villanófényes technológia
 • SHR - Super Hair removal
 • FHR - Fast hair removal

Az SHR szőrtelenítés az alábbi területekre vonatkozik:

 • vagy hónaljak,
 • vagy bikini-vonal,
 • vagy bajusz
 • vagy áll
 • vagy pajesz
 • vagy kézfej
 • vagy (kéz) ujjak
 • vagy lábfej 
 • vagy lábujjak

Egyszerre és egy bérlettel, akár több testrész végleges szőrtelenítését is kérheted, de egy testrész egy alkalomnak minősül! Tehát annyi alkalom kerül levonásra a bérletedből, ahány testrész kezelését kérted.

A kezelést csak hölgyek vehetik igénybe.

 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.02.23. - 2024.08.23 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Kérjük, saját törölközőt és papucsot hozz magaddal a a szolgáltatás igénybevételéhez! A helyszínen törölközőt mi is tudunk biztosítani 500 Ft/fő felárért, melyet a szolgáltatás előtt a helyszínen szükséges rendezni.

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. A további alkalmakról bérletet kapsz, amit 6 hónapon belül kell felhasználnod, és mindig kötelezően magaddal kell hoznod.

Amennyiben a bérleted nincs nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
 • A kezelést Marányi Adrienn szalonvezető, és Darmos Sándor tulajdonos, oktató masszőr és testkezelő végzi. A választott kezelő személyét előzetesen szükséges e-mailben jelezni, jelzés hiányában az egyeztetett időpont napján dolgozó kolléga végzi el a kezelést.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kuponos vásárlás esetén egy szolgáltatás típusra (pl.: masszázs) egy kupont lehet felhasználni, minden további kupon 25% felár megfizetésével vehető igénybe.

Felárak, opciók

 • Törölköző: 500 Ft/fő

További információk

 • Egy alkalommal akár több területen is kérhetsz szőrtelenítést, de ha több testrész kezelését kéred az több alkalomnak számít a bérletedből.
 • A kezelést profi szakember BioMed SHR 1000 szőrtelenítő géppel végzi.
 • Szőke, világos szőrszálon is alkalmazható.
 • A barna bőr sem akadály többé.
 • A szőrtelenítés általában fájdalommentes, egyéni adottságoktól függően járhat kicsi kellemetlen érzéssel.
 • A kezelésre 2-3 mm-es szőrzettel kell érkezni, melyet kizárólag borotvával lehet előkészíteni.
 • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
 • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

Ellenjavallatok:

A kezelést, terhesség, szoptatás ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe. Fényérzékenység vagy epilepszia esetén a kezelés ellen javasolt!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 11.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 11.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP - Edenred Szép kártya, bankkártya

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával a masszazsbudapest@gmail.com címre.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Precíz, pontos szolgáltató. Gyors válasz e-mailben."
dr. Bodnár Szabina

Videó

shr tartós szőrtelenítés kuponunk leírása

Válaszd a tökéletes simaságot SHR szőrtelenítéssel!

Szabadulj meg az ádáz szőrszálaktól és küldd száműzetésbe a borotvát, epilátort és a gyantát! Hogyan? Hát az SHR tartós szőrtelenítő eljárással, amivel akár véglegesen is búcsút inthetsz a bosszantó és folyton visszanövő szőrszálaknak! 

Kis terület szőrtelenítése

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió ajánlata: 10 alkalmas SHR tartós szőrtelenítés kis területeken, ami az alábbi területeket foglalja magába:

 • vagy hónaljak,
 • vagy bikini-vonal,
 • vagy bajusz
 • vagy áll
 • vagy pajesz
 • vagy lábfej
 • vagy lábujjak
 • vagy kézfej
 • vagy (kéz)ujjak

Hogyan zajlik az SHR tartós szőrtelenítés?

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A legújabb és leghatékonyabb tartós szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Ezek a kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb.

Ahelyett, hogy nagy erősséggel levillantanák a kezelni kívánt területet, ez a módszer a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy általában fájdalommentes. Egyéni szervezettől függően járhat enyhe kellemetlen érzéssel. Tökéletes eredmény érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül!

A módszer bármely testrészen alkalmazható, kivéve a szemkörnyéken! Az IPL-el ellentétben akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható! Továbbá a barna bőr sem akadály többé! Így nem kell hófehérré fakulnod a tartós szőrtelenítés érdekében.

A technológiát illetően, a mostani gépünk vadonatújonnan került a szalonba kb. 3 hónappal ezelőtt. De, ami fontos mindegyik gép szőrtelenítő! (FHR, SHR és IPL) Ez a gép, FHR, jelenleg az egyik legújabb és leg fejlettebb technológia, ami a szőrtelenítést illeti az európai piacon. Amikor kb. öt éve bejött az SHR üzemmód, akkor a gyors funkciója miatt nevezték el "Super” hair removal gépnek.

A mostani legújabb technológiák szimplán “Fast” rövidítést kapták. Azonban ez a működési célján nem változtat, vagyis mindegyik gép szőrtelenítő gép. Illetve az új gépünk esztétikai kezeléseket is végez.

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban a kezelést BioMed SHR 1000 Szőrtelenítő géppel végzik!

Nézzük, mik az SHR szőrtelenítés előnyei a hagyományossal szemben!

Bajusz szőrtelenítés

Az SHR tartós szőrtelenítés általában fájdalommentes, hiszen nincs égető érzés a kezelés közben, az IPL-el ellentétben.

 • Gyors és kényelmes eljárás a szőrszálak eltüntetésére
 • Barnult bőrön is alkalmazható.
 • Akár világos, szőke szőrszálakon is megfelelő hatást fejt ki.
 • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség.
 • Hatékonyabb az IPL-nél, így jobban kíméli a bőrt is.
 • A telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni szemben az IPL-el, ott ugyanis csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.
 • Akár egy életre is megszabadulhatsz a szőrszálaktól, a szőrbenövéstől és a bőrirritációtól mindössze egy bérlettel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas 12 fogyasztó kezelést tartalmazó csomag: lipo laserrel és pressoterápiával, XIII kerület
19.900 Ft kupon ár helyett MA csak 17.900 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu