10 alkalmas Biomed SHR szőrtelenítés bérlet, NAGY területekre, akár férfiaknak is!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
 • Eleged van már a folytonos és akár fájdalmas szőrtelenítési módszerekből? Válaszd a kíméletes és tartós megoldást!
 • A Biomed SHR tartós szőrtelenítés ötvözi az IPL és a lézeres technika előnyeit, miközben hátrahagyja negatív tulajdonságaikat, így akár szőke szőrszálon és barnult bőrön is kíméletlenül bánhatsz el a szőrrel, miközben kíméletes a bőröddel!
 • Látogass el a Diamond Masszázs Stúdióba most 10 alkalmas bérlet által és szabadulj meg nagy területeken a zavaró szőrszálaktól!
Ár:44.990Ft212.500 Ft
Ár: 22.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 22.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
79% kedvezmény
212.500 Ft
79%
167.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 2 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.01. - 2024.10.01

SHR végleges szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

10 alkalmas Biomed SHR végleges szőrtelenítés bérlet NAGY területekre.

Az SHR szőrtelenítés az alábbi területekre vonatkozik, amelyet szabadon választhatsz ki:

 • vagy lábszárak,
 • vagy combok,
 • vagy teljes intim,
 • vagy alkarok, 
 • vagy felkarok,
 • vagy vállak,
 • vagy mellkas -mell alatti vonalig,
 • vagy has,
 • vagy hát felső része,
 • vagy derék
 • vagy far.

Férfiak és nők is igénybe vehetik a szolgáltatást.

Egyszerre és egy bérlettel, akár több testrészt is kezelhetsz, de egy terület egy alkalomnak számít! Tehát annyi alkalom kerül levonásra a bérletedből, ahány testrészt kértél a kezelésen. 

A kezelésre 2-3 mm-es szőrzettel kell érkezni, melyet kizárólag borotvával lehet előkészíteni.

A kezeles FHR géppel történik ami mindkét funkciót magába foglalja: SHR, IPL.

 • IPL - Intense Pulse Light vagyis villanófényes technológia
 • SHR - Super Hair removal
 • FHR - Fast hair removal

 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.01. - 2024.10.01 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Kérjük, saját törölközőt és papucsot hozz magaddal a szolgáltatás igénybevételéhez! A helyszínen törölközőt mi is tudunk biztosítani 500 Ft/fő felárért, melyet a szolgáltatás előtt a helyszínen szükséges rendezni.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A kupon beváltásnál bérletet biztosítunk a számodra, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. Az első alkalmat a fent jelzett időpontig kell felhasználod, a további alkalmak beváltására 1 év a felhasználási határidő!

A bérletet minden alkalomra kötelezően magaddal kell hoznod.

Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértésed köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
 • A kezelést Marányi Adrienn szalonvezető, és Darmos Sándor tulajdonos, oktató masszőr és testkezelő végzi. A választott kezelő személyét előzetesen szükséges e-mailben jelezni, jelzés hiányában az egyeztetett időpont napján dolgozó kolléga végzi el a kezelést.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

Felárak, opciók

 • Törölköző: 500 Ft/fő

További információk

 • Egy alkalommal akár több területen is kérhetsz szőrtelenítést, de ha több testrész kezelését kéred az több alkalomnak számít a bérletedből.
 • Szőke, vagy világos szőrszálakon is végezhető az eljárás. Valamint a barna bőr sem akadály többé. Azonban a kezelés előtt vagy után kerülni kell a szolárium használatát, hogy a bőrt kíméljük! A kezelést BioMed SHR 1000 szőrtelenítő géppel végzik.
 • A szőrtelenítés fájdalommentes, vagy egyéni adottságoktól függően járhat kicsi kellemetlen érzéssel!
 • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/
 • Nagy örömünkre szolgál, hogy a legjobb szolgáltatást választottad. Reméljük legalább akkora örömöt szerez majd neked, mint amilyen lelkesedéssel előkészítettük ezt az ajánlatot neked!

Ellenjavallatok

A kezelést, terhesség illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe. Továbbá fényérzékenység vagy epilepszia esetén a kezelés ellen javasolt!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 22.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 22.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP- Edenred Szép kártya, bankkártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"köszönöm 3*60 perces bérlet jó volt"
Rita Gersitz

Videó

SHR végleges szőrtelenítés kuponunk leírása

Egy ízig-vérig nő minden helyzetre felkészült! Miért zavarna be ebbe a borosta?

A szőrtelenítő módszerek veszélyesek, gyakran higiéniátlanok, nem elég alaposak és rettenetesen időigényesek!

A szőr pedig csak nő, és nő... Vedd fel a küzdelmet ezzel az idegesítő szőrrel, és mondj tartósan búcsút a szőrtelenítési eljárásoknak, hiszen most egy ideig garantáltan nem lesz rá szükséged!

Szőrtelen sima test

NAGY területeken HATALMAS simaság!

Az SHR szőrtelenítés az alábbi területekre vonatkozik, amelyet szabadon válogathatsz:

 • vagy lábszárak,
 • vagy combok,
 • vagy teljes intim,
 • vagy alkarok, 
 • vagy felkarok,
 • vagy vállak,
 • vagy mellkas -mell alatti vonalig,
 • vagy has,
 • vagy hát felső része,
 • vagy derék
 • vagy far.

A szőrtelenítés alapjában véve fáradalmas eljárás, nem ha még nagy területről van szó! Légy biztos magadban, hiszen a kezelés után biztosan nem fogsz találkozni egy-két kimaradt kósza szőrszállal!

Lássuk, mi az az SHR tartós szőrtelenítés!

A legújabb és leghatékonyabb tartós szőrtelenítési eljárás, amely a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. Ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Ezek a kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb.

A módszer kíméletesen, fokozatosan melegíti fel a nem kívánatos szőrszálak szőrtüszőit, anélkül, hogy ehhez kellemetlen érzés társulna! Az eredmény pedig tartósan sima terület, a bőröd károsodása és fájdalom nélkül! Egyén jó tulajdonsága a társaival ellentétben, hogy ezt az eljárást a test bármely pontján el lehet végezni!

Az SHR tartós szőrtelenítés előnyei:

 • kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
 • hatékonyabb az IPL-nél, így jobban kíméli a bőrt is,
 • a telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni szemben az IPL-el, ott ugyanis csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.
 • gyors és kényelmes eljárás a szőrszálak eltüntetésére, 
 • barnult bőrön is alkalmazható, így akár nyáron is igénybe veheted,
 • akár világos, szőke szőrszálakon is megfelelő hatást fejt ki,
 • búcsút mondhatsz a szőrbenövéseknek és a bőrirritációnak!

Ha szeretnél tartósan szőrtelen és selymes lenni, kattints a Megveszem gombra! A Diamond Masszázs Stúdió valóra váltja álmaid!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu