10.000 Ft értékű plasztik kártya ajándék wellnessel, és egész éves kedvezménnyel!

Diamond Deal Kft. | Budapest,
Még nem döntötted el mit szeretnél, csak azt tudod, hogy bármikor szükséged lehet rá? Akkor plasztik kártyánkkal szabad utat engedünk igényeidnek, mindezt áll leesős és hihetetlenül kedvezményes áron. A sztároknak lehet, hogy aranykártyáik vannak, de neked még ennél is ütősebb van a zsebedben: DiamondDeal plasztik kártya!
Ár:10.000Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.15. - 2016.07.20

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A DiamondDeal plasztik (ajándék) kártyával új értelmet nyer az ajándékozás fogalma.
 • Értékes ajánlataink közül a kártya segítségével bármelyiket kiválaszthatod, majd megvásárolhatod. A plasztik kártya értékét a DD kreditektől külön kezeljük, és ez az érték 100%-ig levásárolható bármelyik ajánlatra! Több kártyát is jóvá tudsz írni az egyenlegeden!
 • Kivételes lehetőséget teremtünk általa, hogy ne stresszelj, amikor a megfelelő ajándékon töröd a fejed. Ezzel az ajánlattal, csak nyerni fogsz!
 • Az ajándékozott 2016.07.20-ig bármikor és bármire felhasználhatja a plasztik kártyát, az oldalunkon szereplő minimum 50%-os de akár 90%-os ajánlatunk bármelyikére!
 • Bármennyi kártyát vásárolhatsz magadnak is és ajándékba is!
 • Továbbá 3 kártya vásárlása estén plusz egy 13.100 Ft értékű 60 perces páros frissítő masszázst, 6 kártya vásárlása esetén pedig egy 55.200 Ft értékű 120 perces Kleopátra szépsége - tejes-vaníliás páros masszázst is ajándékba adunk! www.masszazs-budapest.hu
 • Ha még nem vagy biztos abban, mit szeretnél vásárolni, mely kedvezményünkre mondanál igent, a kártyával bebiztosítod magad, s egy év alatt biztosan eldöntöd.
 • Ajándékozd meg szüleidet, barátaidat, szeretteidet a szóban forgó kártyával, s engedd, hogy ők döntsék el, mely szolgáltatásunkra tartanak igényt.
 • A plasztik kártya vételára 10.000 Ft és ennyit is írunk jóvá! De mivel a szolgáltatásokat a partnerek minimum 50%-os kedvezménnyel jelentethetik meg az oldalunkon, így ez a kártya vásárlási értékét tekintve minimum 20.000 Ft-ot ér, nagyobb kedvezményű szolgáltatásnál még többet!
 • Bármennyi kártyát vásárolhatsz magadnak is és ajándékba is!
 • Egy dologra kell figyelned csupán, ki ne fuss az aktuális ajánlat lejárati dátumáról!
 • A kártya megvásárlástól számítva 2016.06.01-ig lehet feltölteni a krediteket. Feltöltés után pedig az egyenleget 6 hónapig  lehet levásárolni!
 • A kártyát díjmentesen küldjük ki!
 • Fontos, hogy tudd a kártya kézpénzre nem váltható!
 • A kártya egy egyedi kódot tartalmaz, melyet a weboldalon a "Saját profilban" az adott mezőbe beírva jóváírja automatikusan a rendszer az összeget.
 • FONTOS: a plasztik kártya vásárlók azon felül, hogy a DD oldalon a kártya névértékét levásárolhatják, és az ajándékot is megkapják, 2016-ben - egész évben 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a Diamond Masszázs Stúdió összes masszázs szolgáltatását!
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Csengery utca 26

Kuponunk leírása

Nekem is van, neked is van bankkártyád, hitelkártyád, telefonkártyád és talán még egy magyar kártyád is. De mostani ajánlatunkkal valami olyat sikerült megalkotni úgy az üzleti, mint a magánéletben, amellyel úgy érezheted, minden soron következő ajánlatunk igazi ajándék lesz a számodra/ számotokra. Bármilyen alkalom jöhet innentől: névnap, születésnap vagy neves családi ünnepek, a szóban forgó plasztik kártyánkkal garantáljuk, most minden eddiginél váratlanabb, megfizethetetlenebb és ütősebb lap simul majd a pénztárcádban, mellyel akár jól figyelj, 20.000 Ft értékben, vagy annak éppen a sokszorosáért vásárolhatsz!

Ha lesett az állad várunk egy picit, hogy visszailleszd ahova való… Akkor folytassuk is! A kártya ütőképessége ott kezdődik, hogy a DiamondDeal weboldalán található rengeteg 50%-os és nem ritka alakalom, hogy 90%-os szuper kedvezményei révén a plasztik kártya minimum 20.000 forintot ér, de számos esetben akár annak a sokszorosát is. Gondold csak végig, mennyi ajánlatunk közül válogathatsz, nem is egy, nem is kettő, de nem is három kedvezményes ajánlat lehet a tiéd, ha beszerzel magadnak egy ilyet. Mindig ott lapul nálad, s neked csak az oldalon szereplő aktuális hirdetéseket kell szem előtt tartanod, s alkuszi képességed latba vetve, a legjobbkor kattintanod. Fontos, hogy tudd a kártya 100%-ig lefedi a weboldalon szereplő összes ajánlatunkat, s egy éven át bármeddig felhasználható. Így ha most még nem is tudod, mit szeretnél, egy lábápolás pakolást vagy hidrobráziós testkezelést, vagy éppen eddig még nem közölt ajánlatot, akkor tedd félre a kártyád, s használd úgy, mint egy ászt! Akkor vedd elő, amikor a legjobbnak látod, s üsd le vele a számodra legjobbnak ítélt ajánlatunkra!

A következők miatt vedd fontolóra, s kattints egyet, kettőt, vagy amennyit csak szeretnél ebből az ütős kártyából! A DiamondDeal Kft. egy olyan (ajándék) kártyát biztosít vásárlói számára, vagyis számodra, ami a weboldalán szereplő összes ajánlatra kiterjed. A kártya vásárlási értéke 10.000 Ft, de kézhezvételtől számítva ez minimum 20.000 Ft-ot, de annak a sokszorosát tartalmazhatja. Ennek alakulása a Te kivételes alkuszi képességeden múlik majd!

Légy résen a pajzson, s egy éven át, bármikor beválthatod plasztik kártyádat, s így nincs az, hogy 1-2 hónap alatt kell levásárolnod azt. Jöhet bármilyen alkalom, s ekkor legalább majd nem kell gondolkoznod, mit vegyél a kiszemeltnek, hiszen vásárolhatsz ajándékkártyát is, amit az ajándékozott saját belátása szerint használ majd fel. S végezetül a nehéz időkben mi jól tudjuk, hogy minden pénz számít, így a mi ajándékunk a kártya nagyszerű lehetőségén túl, hogy díjmentesen küldjük ki neked „Őt” vagy ha fokozni akarod ezt a nagyszerű lehetőséget „Őket”.

Foglaljuk össze mit is tartalmaz mostani „plasztik” ajánlatunk!

 • Egy olyan (ajándék) kártyát biztosít vásárlója számára, ami a DiamondDeal.hu weboldalán szereplő összes ajánlatra kiterjed.
 • A kártya vásárlási értéke 10.000 Ft, de kézhezvételtől számítva ennek a névértéke minimum 20.000 Ft-ot vagy annak a sokszorosát tartalmazhatja. Ennek alakulása a Te kivételes alkuszi képességeden múlik majd!
 • Továbbá 3 kártya vásárlása estén plusz egy 13.100 Ft értékű 60 perces páros frissítő masszázst, 6 kártya vásárlása esetén pedig egy 55.200 Ft értékű 120 perces Kleopátra szépsége - tejes-vaníliás páros masszázst is ajándékba adunk! www.masszazs-budapest.hu
 • FONTOS: a plasztik kártya vásárlók azon felül, hogy a DD oldalon a kártya névértékét levásárolhatják, és az ajándékot is megkapják, 2016-ben - egész évben 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a Diamond Masszázs Stúdió összes masszázs szolgáltatását!

A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Titkos polinéz technikán alapuló különleges Lomi-Lomi páros masszázs 90 percben az Oktogonnál.
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 24.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu