1 alkalmas boxedzés! Sok feszültség? Eleven a gyerek? A box jó megoldás!

Box Akadémia | Budapest, XIV. ker.
Fantasztikus fogyasztó módszert keresel? Esetleg a munkában felgyülemlett feszültséget vezetnéd le? Netán a gyerek sportágát találnád meg? Állj! A box minden helyzetre ideális megoldás. Adj 90 perc esélyt az ökölvívásnak a Boxakadémián (XIV.ker.) és váljon szokásoddá a rendszeres edzés! Vásárolj kupont 1.000 Ft-ért, és térj vissza legközelebb is az edzőterembe!
Ár:1.000Ft2.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
2.000 Ft
50%
1.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.11. - 2016.07.28

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalmas boxedzés a Boxakadémián!
  • Az edzéseket fantasztikus, több éves versenyzői múlttal rendelkező edzők tartják.
  • Az edzéslehetőség nők és férfiak számára egyaránt ajánlott!
  • Az edzések 90 percesek.
  • Sportolni és karcsúsodni vágyóknak is ideális választás!
  • Egy személy 2 kupont vásárolhat, amiből egyet saját maga használhat fel, a másikat ajándékba adhatja.
  • Az edzés előtt időpont egyeztetés céljából hívd Kathi Attilát a +36-30/835-7720-os telefonszámon! 
  • A kupon beváltása: 2016. július 28-ig lehetséges.
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal az edzésre és mutasd be a szolgáltatónak vagy diktáld be a kuponkódod az időpont egyeztetéskor!
  • Edzések időpontjai Kathi Attila vezetésével: Hétfő, szerda, péntek 08:30-10:00, 17:30-19.00, 19:00-20:30-ig Kedd-Csütörtök: 16:00-17:30-ig.
  • Az edzések szerkezeti felépítéséről az alábbi linken olvashatsz bővebben: BoxAkadémia
  • A Boxakadémia tömegközlekedési eszközzel történő megközelítése: BKV 62,69-es villamosok Fűrész utcai megálló, 3-as villamos Erzsébet királyné és Nagy Lajos király úti kereszteződése. 
    A 32-es autóbusz Erzsébet királyné úti megállóknál, illetve az 5-ös busz Fűrész utcai megállójánál.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
  • Jelen ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61

Videó

Kuponunk leírása

A sport az életre tanít!

Ha igaznak vesszük a fenti állítást, akkor ugyanezt elmondhatjuk az ökölvívásról is. Mint az egyik legősibb sportág, a box az élet számos területén megmutatja a saját magán túlmutató hatásait.Fantasztikus lehetőség, ha mindig is ki akartad magad próbálni a küzdősportokban! Nem csak edzést kapsz, hanem egy olyan tudásra is szert teszel, amivel sokkal tapasztaltabb leszel!

Javíts erőnléteden!

Téved, aki azt feltételezi, az ökölvívás csupán arról szól, hogy a két fél össze-vissza veri egymást a ringben vagy azon kívül. Ez a sportág sokkal inkább agytorna, mint azt gondolnád. Hiszen ütni nagyjából mindenki tud, na, de védekezni! Az az igazi tudomány.

sport,box,boksz,edzés,kupon,kedvezmény,akció,boxbérlet

Hogyan hat a box a mindennapjaidra?

A boxedzésektől erősebb és magabiztosabb lehetsz, megtanulhatod a sportág alapvető ütés és védés technikáit, az ökölvívás tematikáját, melyet aztán a ringben ellenféllel szemben gyakorolhatsz. De birtokába kerülhetsz annak a szintén fontos készségnek, tulajdonságnak, amit úgy hívnak, hogy önkontroll. Tudnod kell ugyanis megállni, ha gyengébb fél áll veled szemben, legyen szó akár a szorítóról, akár a mindennapjaidban.

Hol sajátíthatod el az ökölvívás alapjait?

Kathi Attila Boxakadémiája közel három évtized gyakorlati tapasztalatának birtokában szeretne az ökölvívó sport iránt érdeklődőknek lehetőséget nyújtani, hogy megismerhessék, elsajátíthassák, és szakemberek irányítása mellett gyakorolhassák a legőszintébb sportágat.

Box edzés, akciós, diamonddeal, kupon, kedvezmény, akció,

Az akadémián nap mint nap bővítik az eddig megszerzett tapasztalatukat és tudásukat, figyelemmel kísérik az ökölvívósport, és a kapcsolódó kiegészítősportok fejlődését. Mindezt saját elképzeléseikkel ötvözve alakítják ki változatos, elemről-elemre építkező edzésterveiket.

Igyekeznek tudásuk legjavát átadni mindazok számára, akik ellátogatnak termükbe, és megtisztelik őket bizalmukkal - akár szabadidősport edzésként, akár mérkőzéseikhez vezető felkészülésük részeként csatlakoznak munkájukhoz.

Ha az motivál, hogy a legjobbat hozd ki magadból és közben ügyelsz a körülötted lévőkre és szereted a küzdősportokat, akkor ajánlatunk neked szól! Dönts, és vedd meg hozzá a kupont még most csupán 1.000 Ft-ért, kizárólag a Diamonddealen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu