1-5 vagy 10 alkalmas kézi cellulit masszázs testtekercseléssel, a saját otthonodban!

Vadvirág Masszázs Stúdió | Budapest, XV. ker.
  • Szeretnél megszabadulni a makacs narancsbőrtől, de az eddigi próbálkozásaid nem jártak sikerrel? Szeretnél nyárra tökéletesen festeni a fürdőruhádban? Ez az ajánlat neked szól!
  • Ajánlatunk keretében kézi cellulit masszázst, és testtekercselést kapsz, mely garantáltan segít megszabadulni a zsírpárnácskáktól.
  • Ráadásul mindezt saját otthonodban veheted igénybe, így nem kell kilépned a komfortzónádból, hiszen tapasztalt masszőröd látogat el hozzád.
Ár:13.450Ft33.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
33.000 Ft
51%
19.550 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.02.18. - 2020.05.18

Cellulit masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1-5 vagy 10 alkalmas kézi cellulit masszázs testtekercseléssel, a saját otthonodban!

A cellulit masszázs meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat. Hatására a hajszálerek (kapillárisok) aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyeknek értágító hatásuk van, ezáltal élénkül a vérkeringés. Ez a szövetek jobb táplálásához vezet, felgyorsul a sejtek anyagcseréje is.

A cellulit masszázs okozta bőrfelmelegedést fokozzuk a testtekercselő fólia alkalmazásával. A fólia alatt a paprika olajnak és a mély zsírbontó cellulit masszázsfogásoknak köszönhetően generált hőhatás tovább fokozódik.

Az igazán látványos eredményekhez a kezelés kúraszerű igénybevétele ajánlott.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 5 x 40 perces cellulit maszázs + testtekercselés - 33.000 Ft helyett 13.450 Ft.
  • 10 x 40 perces cellulit maszázs + testtekercselés - 50.000 Ft helyett 22.900 Ft.
  • 40 perces cellulit maszázs + testtekercselés - 6.000 Ft helyett 2.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.02.18. - 2020.05.18 között

Bejelentkezés

Bejelentkezés kizárólag telefonon lehetséges, a +36-70/537-8211telefonszámon, kuponkódod megadásával. Amennyiben a szolgáltató nem tudja fogadni a hívásodat, és számkijelzéssel hívod, vissza fog hívni.

A szolgáltató helyszínre történő kiszállással nyújtja a szolgáltatást, melyet az alábbi kerületekben vehetsz igénybe.

FONTOS! A kupon ára tartalmazza a masszőr kiszállási költségét is, ez azonban csak az ajánlatban megjelölt kerületekben történő kiszállásra vonatkozik.

I., II., V., VI., VII. VIII, IX., X., XI., XII., XV., XIX., XX. XXI.

Ellenjavallatok / kizáró okok

Láz, fertőző betegségek, akut gyulladás, daganatos betegség (a végstádium kivételével), friss trauma, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, Rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, egyes szív és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot

Terhesség – nem általános kizáró ok, egyes időszakok és egyes testtájak ellenjavalltak, megváltozik a fogások erőssége és jellege, és nem lehet a szokott módon fektetni a vendéget.

Menstruáció – a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel.

További információk

  • Az masszázst férfiak és nők is igénybe vehetik. 
  • A masszázst tapasztalt hölgy masszőr végzi.
  • Bérletek esetében elegendő az első alkalmat felhasználni a kupon érvényességi időn belül, a többiről egyeztess a szolgáltatóval.

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra, módosításra 48 órával a lefoglalt időpont előtt van lehetőség, ellenkező esetben a kupon, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
Kiszállás helyszínre

Cellulit masszázs kuponunk leírása

Vedd fel a kesztyűt a narancsbőr ellen!

A legtöbb hölgy számára igazi szenvedést jelent felvenni a harcot a makacs narancsbőrrel. Te is ebben a cipőben jársz? Aggodalomra semmi ok, hiszen elhoztuk számodra a legmegfelelőbb ellenszert a problémára.

A cellulit masszázs meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat. Hatására a hajszálerek (kapillárisok) aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyeknek értágító hatásuk van, ezáltal élénkül a vérkeringés. Ez a szövetek jobb táplálásához vezet, felgyorsul a sejtek anyagcseréje is.

A cellulit masszázs okozta bőrfelmelegedést fokozzuk a testtekercselő fólia alkalmazásával. A fólia alatt a paprika olajnak és a mély zsírbontó cellulit masszázsfogásoknak köszönhetően generált hőhatás tovább fokozódik.

A cellulit masszázsról

zsírégető (cellulit) masszázs az ősi svédmasszázs technikáira épül,  csak a testfelszínre koncentrál, nem az izmok fellazítása a fő célja. Az alaptechnikán kívül a nyirokutak enyhe stimulálásával történik, aminek segítségével felgyorsul a méreganyagok kiválasztása, és eltávozása szervezetből, ami rendkívül hatékony fogyást tesz lehetővé, tehát:

  • eltávolítja a szervezetben felgyülemlett káros méreganyagokat
  • karcsúsít
  • eltünteti a narancsbőrt

zsírégetés és a bőr állapotának javulásával még a narancsbőr mértéke is jelentősen csökken. Továbbá ne felejtsük el, hogy a masszázs a közérzetet is nagyban javítja és még a stresszt is oldja!

Mi is az a cellulit?

A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héját utánzóan egyenetlenné válik.

Vagyis röviden a cellulit a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, vizenyője, ennek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag.

Ne harcolj tovább egyedül, tapasztalt masszőröd segítségével ugyanis könnyen megnyerheted a csatát a narancsbőrrel szemben! Nincs más dolgod, kattints a "Megveszem" gombra, hiszen a DD kuponjával most nagy kedvezményekkel tehetsz szert a kezelésre.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu