A Kenézy Szálláshely - Hajdúszoboszló az alábbi kategóriákban rendelkezik ajánlatokkal, a szűkítéshez kattints a kategóriára!
Kenézy Szálláshely - Hajdúszoboszló

Kenézy Szálláshely - Hajdúszoboszló
4200 Hajdúszoboszló, Kenézy u. 12/A

Akár átutazó, vagy hosszabb időt eltöltő párok, családok, baráti társaságok számára kényelmes, otthonos szálláslehetőségeket kínál a hajdúszoboszlói, Budapesttől kb. 200 km-re, Debrecentől 20 km-re fekvő szálláshely. A családbarát szobák kényelmes pihenést biztosítanak minden generációnak. A Hungarospa fürdő 20 perc sétával megközelíthető gyalogosan. Autóval érkezők pedig biztonságban tudhatják járműveiket a zárt parkolóhelyen.

A terasz és a füves udvar kiváló lehetőséget teremt grillezésre, és szalonnasütésre, melyhez a szükséges eszközök biztosítottak. Az apartmanok három légtérrel rendelkeznek: nappalival, hálószobával és fürdőszobával. Az apartmanban franciaágy, kihúzható kanapé, zuhanyzó vagy fürdőkáddal ellátott fürdőszoba, teljesen felszerelt konyhasarok. LCD televízión élvezhetitek a műholdas adásokat, hogyha a kirándulós-strandolós nap végén effajta kikapcsolódásra is vágytok. Természetesen az apartman teljes területén térítésmentesen igénybe vehető a Wi-Fi szolgáltatás is, így laptopot és mindenféle okos kütyüt magatokkal vihettek. A nyári hőségben légkondicionáló berendezés is üzemel, mely csak felár megfizetése mellett vehető igénybe kuponunkkal.

Kapcsolódjatok ki Hajdúszoboszlón a Kenézy Szálláshelyen, ahol a pihenés, szórakozás lehetőségével nektek csak élnetek kell!

map marker icon 4200 Hajdúszoboszló, Kenézy u. 12/A

Telefon:
+36-30/286-8665

Honlap:

Kenézy Szálláshely - Hajdúszoboszló aktuális ajánlatai

Diamond Deal Kft., Cégjegyzékszám: 13-09-149190 © 2011-2016 DiamondDeal.hu