Ajándékozz boldogságot

Segíts egy megosztással, hogy minél több ember segíthessen!

Csapatunk az év minden napján folyamatosan az ország három helyszínén gyűjt ajándékokat rászoruló gyermekeknek és családjuknak, hogy mosolyt szerezhessünk a gyermekek arcára. Sajnos nagyon sokan vannak úgy, akik nem tehetik meg, hogy egy-egy születésnap vagy ünnep alkalmával megajándékozzák gyermekeiket egy szép játékkal vagy ruhával. Éppen ezért, segítsünk Nekik egy kicsit és lepjük meg Őket!

Hogyan segíthetsz?

Legegyszerűbben úgy, hogy Facebook profilodon megosztod felhívásunkat, amely így rengeteg emberhez eljuthat! Ehhez nincs más dolgod, mint a gombra kattintani és nyilvánosan megosztani a felhívásunkat.

Megosztom nyilvánosan

A gombra kattintva megoszthatod felhívásunkat!

Milyen ajándékokat adhatsz?

Szinte bármit, legyen szó egy nélkülözhető játékról, ruháról, cipőről vagy könyvről, amiről úgy gondolod másoknak örömet szerezhet. Természetesen a klasszikus ajándékok mellett nagyon sokan kénytelenek nélkülözni az olyan alapvető dolgokat is, mint egy csomag színesceruza vagy rajzlap, így ezeket is nagy örömmel várjuk. A higiéniai termékek, mint a szappan vagy a fogkrém és a tartós élelmiszerek szintén nagy örömet okozhatnak a rászoruló családoknak, hiszen van, aki ezeket is nélkülözni kénytelen.

A beérkezett adományokból kisebb ajándékcsomagot készítünk, melyet elküldünk a rászoruló apróságoknak.

Az adományokat a következő helyeken adhatod le:

  • 2364 Ócsa, Bem József utca 6. - Diamond Deal székhely
  • 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. – Diamond Deal Ügyfélszolglat
  • 3530 Miskolc, Vörösmarty utca 33. fsz. 2-3. – Diamond Deal Iroda

Amennyiben egyik lehetőség sem megfelelő számodra, lépj velünk kapcsolatba és segítünk, hogy adományod eljusson hozzánk!