Ajándékozz boldogságot

Segíts egy megosztással, hogy minél több ember segíthessen!

Az év vége közeledtével csapatunk az ország három helyszínén gyűjt ajándékokat rászoruló gyermekeknek és családjuknak, hogy mosolyt szerezhessünk olyanoknak is az ünnepek alatt akik nélkülözni kénytelenek. Nagyon sok gyermek sosem tapasztalja meg azt, hogy milyen hatalmas karácsonyfa mellett várni a bőkezű Jézuskát. Fogjunk össze idén és segítsünk együtt!

Hogyan segíthetsz?

Legegyszerűbben úgy, hogy Facebook profilodon megosztod felhívásunkat amely így rengeteg emberhez eljuthat! Ehhez nincs más dolgod, mint a gombra kattintani és nyilvánosan megosztani a felhívásunkat.

Megosztom nyilvánosan

A gombra kattintva megoszthatod felhívásunkat!

Milyen ajándékokat adhatsz?

Szinte bármit, legyen szó egy nélkülözhető játékról, ruháról, cipőről vagy könyvről amiről úgy gondolod másoknak örömet szerez. Természetesen a klasszikus ajándékok mellett nagyon sokan kénytelenek nélkülözni az olyan alapvető dolgokat is, mint egy csomag színesceruza vagy rajzlap, így ezeket is nagy örömmel várjuk. A higiéniai termékek, mint a szappan vagy a fogkrém és a tartós élelmiszerek szintén nagy örömet okozhatnak a rászoruló családoknak, hiszen van aki ezeket is nélkülözni kénytelen.

A beérkezett adományokból karácsonyi csomagot készítünk, melyet elküldünk a rászoruló apróságoknak.

Az adományokat a következő helyeken adhatod le:

  • 2364 Ócsa, Bem József utca 6. - Diamond Deal székhely
  • 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. – Diamond Deal Ügyfélszolglat
  • 3530 Miskolc, Vörösmarty utca 33. fsz. 2-3. – Diamond Deal Iroda

Amennyiben egyik lehetőség sem mefelelő számodra, lépj velünk kapcsolatba és segítünk, hogy adományod eljusson hozzánk!