Szerezz masszőr szakmát profi oktatóktól! Svédmasszázs tanfolyam vizsgadíjjal!

Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
DD kredit is felhasználható!
54.900 Ft Ár: 20.990 Ft
54.900 Ft
62%
33.910 Ft
Budapest, I. ker.
Lejár: 4 n 20 ó 27 p 
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
Szerezz masszőr szakmát profi oktatóktól! Svédmasszázs tanfolyam vizsgadíjjal!

Szerezz új szakmát, legyél te is gyógy kezű masszőr! Komplett, 50 órás svédmasszázs tanfolyam profi oktatóktól, gyakorlattal, anatómia ismeretekkel, bizonyítvánnyal és vizsgadíjjal a Masszázs Oktatási Központtól. Több választható esti vagy hétvégi induló időponttal! Szerezz menő szakmát 20.990 Ft-ért, vagy lepj meg vele valakit!

Szolgáltató:

Masszázs Oktatási Központ

Szolgáltatás helye
1012 Budapest, Logodi utca 34/B
Időpont egyeztetés:

Fontos tudnivalók

 • A kupon tartalma :
  svédmasszázs I. szintű alaptanfolyam felnőttek részére, egy fő részére.
 • Akár ajándékba is adhatod a tanfolyamot!
 • Az ajánlat tartalmazza a tanfolyam árát, képzéshez szükséges eszközöket és a vizsgadíjat is.
 • A tanfolyam választható napközbeni, esti vagy hétvégi képzés is lehet. A tanfolyam időtartama 50 óra (10 óra elmélet, 40 óra gyakorlat).
 • Sok éves tapasztalat, legmagasabb szintű szakmai képzést biztosítanak a számodra.
 • Minden tanfolyamhoz biztosítják a szükséges tárgyi feltételeket: jegyzet, masszázságy, eszközök, olajok-krémek, lepedőt.
 • Minden hallgatóval tanulmányi szerződést kötnek.
 • Sikeres vizsgát követően névre szóló, hivatalos munkavállalásra, önálló vállalkozásra alkalmas, hiteles oklevelet, tanúsítványt kapnak a tanulók. Szükség esetén angol illetve német nyelvű bizonyítványt is kiállítanak.
 • Az Oktató Központ által kiállított tanúsítvány, egyéni vállalkozói igazolvány és a végzettségnek megfelelő TEÁOR szám kiváltására jogosít.
 • A kupont 2016. december 21-ig tudod beváltani. A kupon vásárlását követően vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, hogy melyik képzésre szeretnél jelentkezni.
 • Bővebb információt a szolgáltató weboldalán http://www.masszazskepzesek.hu vagy az alábbi telefonszámon kérhetsz: 06-70-558-3388.
 • Tanfolyam időpontok 2016. szeptembertől-októberig:
  http://www.masszazskepzesek.hu/
 • Ügyfélfogadás: szerda: 9-17, a többi napon előzetes egyeztetés után.

Leírás

A svédmasszázs a nyugati masszázs típusok alapja. Nagyon fontos hogy ennek a masszázs típusnak sziklaszilárd alapjai legyenek mind elméleti mind gyakorlati téren egy képzésen.

A Masszázs Oktatási Központban rendkívül nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a tanfolyam keretein belül minden tudást átadhassunk, ami csak módunkban áll, mindezt egyedülálló módon. Tehát az elméleti oktatáson a legfontosabb tudni valókat, amit egy masszőrnek tudnia kell mind saját tanulandó szakmájáról mind a vendégekkel való bánásmódról. Gyakorlati képzéseken pedig minél átfogóbb, pontosabb fogásokat és technikákat, illetve szemlélet módot sajátítsanak el.

A Svédmasszázs I. szintű alaptanfolyam segít a sportolás közben szerzett húzódások, zúzódások, ficamok kezelésében, a fizikai munka során megterhelt izmok, végtagok lazításában. Hatékony a szellemi és más ülőmunka végzésekor kialakuló derék- és hátfájás megelőzésében, a kialakult panaszok megszüntetésében, vagy a munkahelyi és magánéleti stressz oldásában. Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik.

A vérkeringés fokozásával felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Lassítja a bőr öregedését illetve rugalmassá teszi azt. Rendszeres masszázs után az izomzat teljesítőképessége akár 30%-al is megnövekedhet. Sportolás előtt és után a fáradtságérzet leküzdésére, izomláz csökkentésére, esetlegesen mozgásszegény életmód tüneteinek csökkentésére, betegségek utáni rehabilitációs idő lerövidítésére ajánlott.

Bizonyos mértékig pótolja, illetve kiegészíti az aktív mozgást. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését és az esetleges betegségek gyógyulását. Csökkenti a fájdalmakat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Ez a masszázs az egész testre kiterjed így a képzés során mindenki elsajátítja, a teljes test masszázsát mely tartalmazza az alsó és felső végtagok, hát, has, mellkas és arc kezelését.

Képzés elméleti része:

 • alapvető anatómia-élettani ismeretek: az emberi test felépítése csontok, izmok, ízületek, keringés, légzés, idegrendszer, anyagcsere)
 • masszázselmélet (masszázs hatása az emberi szervezetre, fogások, ellenjavallatok, masszázs technikai feltételei, olajok és krémek megfelelő alkalmazása)

Képzés gyakorlati része:

 • testtájak és teljes test masszázsa: hát, alsó és felső végtagok, has, mellkas és arc masszírozása.
 • A tanfolyam végén következik a záróvizsga. a hallgatók elméleti írásbeli és gyakorlati vizsgát tesznek.

A sikeres tanfolyam elvégzése után a tanulók bizonyítványt kapnak, amely névre szóló, hivatalos munkavállalásra, önálló vállalkozásra alkalmas. Szükség esetén angol illetve német nyelvű bizonyítványt is kiállítanak.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik.

Kiknek ajánljuk?

  • elsősorban azoknak, akik még soha nem foglalkoztak masszázzsal, és szeretnék elsajátítani ennek a csodálatos szakmának az alapjait, de azokat is várjuk, akik más típusú masszázsokban már jártasak és szeretnék ezt a kezelési formát is megtanulni.
  • akik új szakmát szeretnének, pályamódosítóknak vagy akik egy hatékony mellékállásban szeretnének gondolkozni
  • akik szeretnének a családjukban, vagy a baráti, ismeretségi körben előforduló mozgásszervi panaszokat megszüntetni, vagy esetleg egy tartósan beteg, lesérült családtagon segíteni.

Időbeosztás:

A hétköznap napközbeni képzés 6 alkalom, hétköznap 9.00-16.00-ig zajlanak.

A hétvégi képzés elméleti része 2 péntek délután 17.00-tól 20.45-ig tart. Gyakorlati rész ebédszünettel együtt 2 hétvége, szombat és vasárnap 9.00 – tól 17.30 – ig tart.

A hétköznap esti képzés 10 alkalommal, heti 2 napon 17.00 – 20.45 –ig tart

Még egyszer összefoglalva, most rendkívűli kedvezménnyel megtanulhatsz egy új szakmát. Sajátísd el a svéd masszázs alapjait kevesebb mint féláron!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk
a WEBBETEG cikkei a témában


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok