Diamond Deal Általános Szerződési Feltételek

A jelen feltüntetett általános üzleti feltételek, vagyis a továbbiakban a felhasználási feltételek határozzák meg és érvényesek a Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., Cégjegyzékszám: 13-09-149190, Adószám: 23467172-2-13), a továbbiakban Diamond Deal Kft. kizárólagos tulajdonában lévő és általa üzemeltetett www.diamonddeal.hu weboldal felhasználásának és igénybe vételének feltételeit.

Tárhely szolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

 • Cím: Budapest, XIII. kerület, Visegrádi utca 80/A. I. emelet, 8140-es kapucsengő
 • Fax: (+36)-1/789-3789 
 • Telefon: (+36)-1/789-2789 (9:00-től 17:00-ig)
 • Levelezés: 1538 Budapest, Pf.: 510.
 • Email: 

Békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület

 • Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
 • 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
 • Telefonszám: (+36)-1/269-0703
 • Ügyfélfogadás: keddtől-csütörtökig 9-14 óra között
 • E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu
 • web: www.panaszrendezes.hu

1. Regisztráció és működés

Felhasználó lehet mindenki, a weboldalon regisztrált természetes vagy jogi személy, aki a regisztrációjával egybekötve az alábbi felhasználási feltételeket elolvasta és elfogadta saját felelősségre. A felhasználási feltételek a weboldal használatához kötelezően mindenkire érvényesek és irányadóak. A Felhasználó a regisztrációval elfogadja jelen felhasználási feltételeket, amely a regisztráció létrejöttével és az ott megadott személyes adatokkal egyetemben a két fél közötti írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja (adatbázisba menti a szerződés tényét, lényeges jellemzőit, kapcsolódó információit, adatait) és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi, ahhoz a szerződő a következőképpen férhet hozzá:

 • Jelen felhasználási feltétel szövege elérhető a www.diamonddeal.hu oldal láblécében, a Jogi információk alatt az ÁSZF linkre kattintva.
 • a regisztrációkor, a szerződés alapjául szolgáló személyes adatok a www.diamonddeal.hu oldal fejlécében, bejelentkezést követően a legördülő menü Adataim menüpontból érhetők el és módosíthatók. A módosítások naplózásra kerülnek.

A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a DiamondDeal bizalmasan kezeli és azt harmadik fél részére nem adja át.

Az ajánlatok regisztráció nélkül is megtekinthetők, azonban a weboldalon felkínált szolgáltatások megvásárlásaihoz, illetve igénybe vételéhez regisztrált felhasználóvá kell válni.

A weboldalon a regisztráció menüpont alatt pár perc alatt elvégezhető a regisztráció, ahol a felhasználótól a következő adatok megadása kötelezően szükséges név, e-mail cím és város opció. Nem kötelező, de ajánlott mezőben kért adatok a születési év.

Gyors regisztráció: a vásárlás során a Kosár oldalon lehetősége van a vásárlóknak az úgynevezett "gyors vásárlásra", amellyel teljes értékű regisztráció jön létre a weboldalon. A gyors regisztráció abban különbözik a normál regisztrációtól, hogy ebben az esetben a DiamondDeal rendszere generál jelszót, amit levélben küld el a felhasználónak, a felhasználó pedig bejelentkezve azonnal módosíthatja azt. Ha a megadott email címmel már történt regisztráció korábban, akkor a rendszer egy új jelszót generál és elküldi emailben a felhasználónak. A gyors regisztráció előnye, hogy a vásárláshoz nem kell elhagyni a kosár oldalt, így nem zavarja meg a felhasználót a vásárlás lebonyolításában.

A felhasználó saját felelősséggel tartozik a belépő jelszava titokban tartásáért. Amennyiben a felhasználó kiadja jelszavát és ebből kára ered, úgy a DiamondDeal nem vonható felelősségre illetéktelen felhasználásáért.

A DiamondDeal weboldala különböző szolgáltatásokat kínál megvásárlásra a weboldalon regisztrált felhasználói számára. A különböző szolgáltatások az adott ajánlathoz kapcsolódóan tartalmazzák az arra vonatkozó külön felhasználási lehetőségét és érvényességi idejét, amit a meghatározott és szerződött partner nyújt a felhasználók részére. Az ajánlatok nagy kedvezményeket tartalmaznak, így az ajánlatok megvásárolható mennyiségét és érvényességi idejét az ajánlatot nyújtó szolgáltatóval (partnerrel) külön megállapodásban rögzített szerződés azt korlátozhatja és szabályozhatja. A szolgáltatásra vonatkozó külön felhasználási feltételeket, az ajánlat külön tartalmazza (milyen szolgáltatásra és milyen időtartamban vehető igénybe). A szolgáltatás megvásárlásra a weboldal használata szükséges, így csak azt regisztrált vásárlók tehetik meg, a felhasználási feltételek figyelembe vételével.

A meghirdetett szolgáltatások tartalmazzák a szolgáltatás részletes leírását, a szolgáltató (partner) nevét és címét, egyéb szükséges elérhetőségét, amelyeket a regisztrált felhasználók számára elérhetővé tesz. Az ajánlat a partnerrel szerződött ideig érvényes, mely 2-12 hónapig terjedhet. Az ajánlat a weboldalon, a DiamondDeal meghatározása alapján 1-365 napig lehet elérhető és igénybe vehető (vásárlásra felajánlott).

A felhasználó az érvényes ajánlatokat megvásárolhatja, az adott fizetési feltételek segítségével és ellenértékben egy egyedi névvel és kóddal ellátott kupont kap a DiamondDeal-től, amit a meghatározott felhasználási feltételek alapján vehet igénybe a partnernél. A szolgáltatás igénybe vételének módját, idejét és egyéb felhasználási részleteit az ajánlat tartalmazza.

A weboldalon található tartalmat, designt, reklámszöveget és egyéb felépítését a DiamondDeal bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja, vagy megszüntetheti.

A weboldal a DiamondDeal kizárólagos tulajdonát képezi, így annak tartalma nem másolható ki és nem használható fel más üzleti célra. Amennyiben a weboldal bármilyen tartalma másolásra kerül, annak illetéktelen felhasználásáért ezt a tevékenységet végző személy a felelős és a magyar jogszabályoknak megfelelő eljárás az irányadó.

A weboldalon található összes tartalom (írott, ábrázolt, szerkesztett vagy egyéb tartalom) a DiamondDeal és az ajánlatoknál a partnerek szellemi tulajdonát képezi, ezért azt illetéktelenül felhasználni szigorúan tilos. Bármely tartalom jogtalan felhasználása, vagy a tartalom megkárosítása jogi következményeket von maga után

A weboldalon nyújtott szolgáltatásokról, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről a 2001. évi CVIII. törvény irányadó.

A felhasználó csak felelősségteljesen használhatja a weboldalt. Minden a weboldallal és a DiamondDealhez tartozó információért a felhasználó személyesen felel és nem okozhat kárt és nem terjeszthet üzletrontást okozó információkat ezzel kapcsolatban. Amennyiben a felhasználó ezt megszegi úgy a magyar polgári törvénykönyvnek megfelelően eljárás indítható ellene és jogi következményekre számíthat.

A weboldalon keresztül illetéktelen információ, amelyről nincs a DiamondDeallel külön megállapodás nem közölhető és nem terjeszthető. Itt értendő bármi negatív irányba megkülönböztető faji, vallási vagy politikai információk terjesztése is.

Tilos a weboldalra vírust, vagy azt bármilyen módon megkárosító egyéb dolgokat terjeszteni. Ezzel a felhasználó saját felelősséggel tartozik a DiamondDeal felé.

Amennyiben a felhasználó megsérti a felhasználási feltételek valamelyik pontját a DiamondDeal ez esetben törölheti a felhasználó regisztrációját és kizárhatja a weboldal további használatából.

A www.diamonddeal.hu oldalon az ajánlatoknál megjelenő képek illusztrációk, így a vásárlás után reklamációt azzal kapcsolatosan nem fogadunk el, ha egy szolgáltató nem a képeken szereplő módon, vagy a képeken látható gépekkel nyújtja a szolgáltatást! Erről minden esetben még a vásárlás előtt egyeztetni, és érdeklődni lehet a szolgáltatónál a feltüntetett elérhetőségeken.

2. Ajánlatok megvásárlása

Az aktuális meghirdetett ajánlatok megjelennek a DiamondDeal főoldalán, illetve az „Aktuális ajánlatok” menüpont alatt. Az ajánlatok megtekintéséhez az akció időtartama alatt bárkinek lehetősége van rá. Az aktuális ajánlatok megvásárlásához a felhasználónak be kell lépnie a saját felhasználó nevével és jelszóval. Tehát az akciós ajánlatok és szolgáltatások megvételéhez és később az igénybe vételéhez, csak a regisztrált felhasználók jogosultak.

Az akciós ajánlatok megvásárlásához a következő teendői vannak a felhasználónak. A felhasználó belép a főoldalon, kiválasztja a számára tetsző és aktuális, vagyis akcióban lévő ajánlatot és rákattint. Elolvassa az ajánlathoz tartozó felhasználási feltételeket, melyek a szolgáltatás igénybe vételéhez közvetlenül tartoznak (itt értendő a szolgáltatás részletes leírása, partner elérhetősége és érvényességi idő). Fontos: az ajánlat leírása helyhiány miatt nem terjed ki minden részletre, és arra, hogy egy kupon felhasználásának mik a kizáró tényezői, ezért amennyiben úgy érzed, hogy nem kaptál választ valamire, mindenképpen érdeklődj a szolgáltatónál vásárlás előtt és csak abban az esetben vedd meg a kupont, valóban azt kapod majd amit szeretnél, amire számítottál, ugyanis a vásárlástól számított 14 nap után nem tudunk reklamációt elfogadni. Ha a vásárlás mellett döntöttél, rá kell kattintanod a „Megveszem” gombra. Ezzel a felhasználó a fizetési mód oldalra lép tovább, ahol kiválaszthatja a fizetési módot. A felhasználó kiválasztja a számára alkalmas fizetési módot.
A kedvezményes szolgáltatásokat csak a Diamond Deal Kft. által meghatározott fizetési módokkal lehet megvásárolni! Az akciós szolgáltatások partnernél történő helyszíni kifizetése szigorúan tilos.

Bankkártyával fizetés esetén a felhasználónak további adatok szükséges lesz megadnia, amelyet a CIB Bank vagy a Simple  fizetési portálja segítségével bonyolíthat le. Ebben az esetben is szükséges a felhasználó nevének és az akciós ajánlat beazonosító kódjának megadására. Ennek a fizetési módnak az előnye, hogy a pénzügyi tranzakció, vagyis az ajánlat ellenértéke azonnal jóváírásra kerül, így a felhasználó hamarabb rendelkezhet a megvásárolt ajánlattal, vagyis az akciós kuponnal.

Átutalás esetén a felhasználó látni fogja a szükséges adatokat, ahova a banki átutalást kell elvégeznie (szolgáltató adatai és bankszámlaszáma). Ebben az esetben is szükséges a felhasználó nevének és az akciós ajánlat beazonosító kódjának megadására a „közlemény” rovatban. Ennél a fizetési módnál a pénzügyi teljesítés akár 3 munkanapba is eltarthat, így a felhasználó csak ezután jogosult az akciós ajánlat kupon eléréséhez.

Személyesen a CIB Bankon kívül kizárólag az Ügyfélszolgálatunkon lehet a kupon vételárát kifizetni.
(1074 Budapest, Csengery utca 26)

Összegzés: a kifizetett akciós kupont a felhasználó maximum 3 munkanapon belül kapja meg. A vételár megérkezéséről és a kupon kiküldéséről a DiamondDeal egy e-mail értesítőt küld a vásárlónak. (előfordulhat, hogy az értesítőt a vásárló levelező rendszere a "spam" mappába továbbítja). A kupont kinyomtatni, vagy a kuponkódot kiírni a vásárló a DiamondDeal oldalán belépés után a "Saját profilom" menüpont alatt tudja megtenni a "Kuponjaim" fülön.

Az internetes fizetési módok könnyen és gyorsan teljesíthetők, kényelmesen bárhonnan elvégezhetők és biztonságosak. A felhasználó adatait illetéktelen felhasználók nem láthatják, és nem férhetnek hozzá.

Egyéb fizetési mód: Személyesen kétféle képen lehetséges a befizetés! Az első, hogy befáradsz bármelyik CIB Bankba, és ott a közlemény rovatban tüntesd fel a vásárláskor kapott 10 jegyű kódot. A másik lehetőség, hogy ügyfélszolgálatunkon fizetheted ki a kuponod hétfőtől szombatig 10:00 és 20:30 között. Ügyfélszolgálatunk címe: Diamond Deal Kft. 1074 Budapest, Csengery utca 26. utcafront.

Mindkét készpénzes fizetési mód esetén a vásárlástól számított 8 nap (bele számítva a munkaszüneti napokat is) áll rendelkezésére a vásárlónak a befizetés teljesítésére! A vásárlás után számított ajándék krediteket kizárólag azoknak a vásárlóknak írjuk jóvá, akik a vásárlástól számítva 4 napon belül teljesítik a befizetést!

Jótékonysági kuponok vásárlása esetén a vásárló ugyanazon szabályok szerint kap krediteket, ahogyan az egyéb kuponok esetében, azonban meglévő kredipontjait nem használhatja fel jótékonysági kuponok vásárlására. Továbbá jótékonysági kuponok vásárlása esetén nem generál a rendszer letölthető kupont a profil oldalra, hanem egy azzal teljesen egyenértékű digitális bizonyítványt állít ki, amely a profil oldalról elérhető.

Egyedi ajánlatok megvásárlása esetén, ahol ez külön feltüntetésre kerül az ajánlatban csak bankkártyás fizetési opció lehetséges. Amennyiben ilyen egyedi ajánlat kerül kosárba helyezésre, akkor a teljes kosár csak bankkártyával fizethető ki. 

A vásárló a kupon árát személyesen nem fizetheti ki a szolgáltatónál. Ez az oldalunk egyik legfontosabb szabálya, melyet szerződés szerint a szolgáltatók is kötelesek betartani! A kupon vételárát bármilyen fizetési formában a Diamond Deal Kft. felé kell teljesíteni! A szolgáltatók nem ajánlhatják fel ezt a lehetőséget, és nem lehet megvásárolni és kifizetni az akciós ajánlatokat náluk! Amennyiben ezt a vásárló és a szolgáltató figyelmen kívül hagyja, úgy a vásárló részére az-az oldalunkról történő végleges kitiltást vonja maga után, továbbá a szolgáltatókat is felelősségre vonjuk, és megszüntetjük velük a partneri viszonyt. Illetve mindkét felet kártérítés megfizetésére kötelezzük.

Helyszínen történő fizetés kizárólag a "foglalóval" vásárolt kuponok különbözeténél engedélyezett.

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy rögtön a megvásárlásnál átruházza (elajándékozhatja) más személy részére. Itt a kuponoknál talál egy „ajándék” gombot, amelyre rákattintva megadhatja, annak a személynek a nevét, akinek a kupont szánja, és egy rövid üzenet beírására is van lehetőség, mely meg fog jelenni a kinyomtatott kuponon.

3. Ajánlat felhasználása

A sikeres pénzügyi teljesítés után a felhasználó a "Saját profiljába" megkapja az akciós kupont. Az akciós ajánlati kupont a felhasználónak meg kell nyitnia az Adobe program segítségével. A megnyitott kupont a felhasználónak ki kell nyomtatni, vagy a kupon kódot ki kell írni ahhoz, hogy a partnernél azt fel tudja használni fizetési eszközként.

Az akciós ajánlat a következő információkat tartalmazza:

 • Az ajánlat megnevezése
 • A szolgáltatást teljesítő partner neve, címe (ahol a szolgáltatást igénybe vehető) és elérhetősége (telefonszám, weboldal, stb.)
 • Az ajánlat érvényességi ideje (mettől-meddig)
 • Az ajánlathoz tartozó egyéb felhasználási feltételeket, ajánlat részletes leírását.
 • Az ajánlat eredeti árát
 • Az ajánlat kedvezményét
 • Az ajánlat kedvezményes (lealkudott) árát, amennyiért a felhasználó megvásárolta
 • Egyedi azonosító kódot és a hozzá tartozó vonalkódot.
 • A felhasználó által megadott nevet.

Az akciós ajánlati kupon a megadott érvényességi időn belül használható fel a partnernél a leírt feltételek alapján és az arra vonatkozó szolgáltatásra vagy termékre. A felhasználó kinyomtatott formában köteles odaadni az akciós kupont a partnernek. Vagy a kupon kódot kiírni ha nincs lehetőség nyomtatásra és azt átadni a szolgáltatónak, viszont utóbbi megoldást mindenképp előre szükséges az adott partnerrel egyeztetni, hogy elfogadja-e a kódot ilyen formában. Amennyiben a kuponért cserében a szolgáltató bérletet biztosít, azt a vásárlónak minden alkalommal előzetes felszólítás nélkül kötelessége magával vinni és bemutatni, különben a szolgáltatást nem végzi el a szolgáltató, és az alkalom elveszik.

Az akciós kupon készpénzre nem váltható és más akciókkal nem összevonható. Amennyiben a felhasználó kisebb összegért vett igénybe szolgáltatást a partnernél, így a különbözeti összegre nem jogosult és a különbözeti összeget nem kérheti vissza sem a partnertől, sem a DiamondDealtől.

Az akciós kupont általában előzetes e-mail bejelentkezés vagy telefonos jelzés után vehető igénybe, amennyiben ezt a partner kéri. Amennyiben erre vonatkozólag nincs kikötés, úgy a felhasználónak a helyszínen csak át kell nyújtani a kupont, mint fizetési eszközt. Fontos, hogy a felhasználó figyeljen az érvényességi időre és lejáratára. A lejárt kuponokat a partnernek nem fogadják el. A lejárt kuponok nem visszaválthatók. A kupon teljes összegéről a felhasználó a partnertől kap nyugtát vagy számlát a felhasználáskor.

Ami nagyon fontos, bármilyen reklamációt kizárólag a kupon érvényességi idején belül tudunk elfogadni!
A szolgáltatókkal minden esetben (ha ez nincs másképp feltüntetve az ajánlatnál) előzetesen kell időpontot egyeztetni vagy telefonon, vagy e-mailben illetve a feltüntetett weboldalon megtalálható bármilyen elérhetőségen keresztül! A szolgáltató a kupon érvényességi idején belüli bejelentkezéskor felajánl több lehetőséget, akár a kupon beváltási határidőjén túl is, és a vásárlónak is rugalmasnak kell lennie ezen időpontok valamelyikének elfogadásában. A lényeg, hogy a kupon érvényességi idején belül eljuttasd a kupon kódot a szolgáltatóhoz.

A DiamondDeal nem vállal felelősséget az időpont egyeztetések sikertelensége miatt lejáró kuponok miatt. Ha semmilyen módon nem éred el a szolgáltatót (telefon, e-mail, sms) jelezd nekünk mielőbb a kupon érvényességi idején belül, és segítünk felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval.

Amennyiben a felhasználót nem elégíti ki a szolgáltatás minősége vagy a szolgáltató szolgáltatás nyújtására vonatkozó bármilyen feltétel, azért a DiamondDeal nem vállal semmilyen felelősséget. Amennyiben a felhasználót bármilyen kár érné a szolgáltatás nyújtása során, úgy a kártérítésért a szolgáltató felelős. Bármilyen a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos információért, teljesítésének idejéről vagy módjáról a szolgáltató felelős. Az esetleges panaszokkal minden esetben a szolgáltatót kell megkeresni! Minőségi panasz esetén a problémát azonnal a szolgáltatás igénybevételekor jelezni kell a helyszínen a "Vásárlók könyvében" vagy bármilyen hivatalos írásos formában! Ennek a másolatát pedig el kell juttatni a Diamond Deal Kft. részére. Ebben az esetben tudjuk kivizsgálni a problémát és szükség esetén a szolgáltatóval szemben eljárni. Viszont az írásos helyszíni panasz hiányában nem tudunk eljárni a partnerrel szemben. A DiamondDeal hirdetés közvetítő oldal utólagos DiamondDealnak írt panaszt nem jogosult elbírálni egyik fél javára sem, ezért a felmerült problémát a vásárlónak és szolgáltatónak egymással kell rendezniük. Ami nagyon fontos, bármilyen jogos reklamációt kizárólag a kupon érvényességi idején belül tudunk elfogadni! Minden ezzel kapcsolatos határidőt, akár a felhasználással, kód bediktálással, vagy reklamációval kapcsolatosan nagyon szigorúan veszünk, és egy napos időtúllépést sem fogadunk el indoktól függetlenül.

Abban az esetben, ha a vásárló a kupont a megadott határidőn belül elfelejtette felhasználni, nem diktálta be az érvényességi időn belül a kuponkódot, vagy a szolgáltatónál leegyeztetett időpontra nem megy el, illetve késik, és ezért az alkalom elveszik, a vásárló nem élhet panasszal vagy kérelemmel sem a szolgáltató sem a DiamondDeal felé.

A szolgáltatók a leegyeztetett időpontnál semmilyen késést sem kötelesek elfogadni! Továbbá a lefoglalt időpontokat egyéb, a kuponon feltüntetett rendelkezés hiányában a vásárlók indoktól függetlenül minimum 48 órával az időpont előtt mondhatják le, vagy módosíthatják! Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül! Amennyiben késés miatt már nem lehet elvégezni a szolgáltatást a kupon felhasználtnak minősül, és reklamációt nem fogadunk el. Ha a szolgáltató úgy ítéli meg, hogy elvégzi a kezelést a késés ellenére akkor a késés időtartamával rövidül a szolgáltatás. Ha nem tudsz elmenni a leegyeztetett időpontra, és már 48 órán belül vagy, akkor ajándékozd el a kupont, melyet bárki felhasználhat helyetted! Amennyiben a vásárló nem megy el a lefoglalt időpontra, és nem adott le a foglaláskor érvényes kuponkódot, úgy a szolgáltató a vásárló neve alapján is kérheti a DiamondDeal-t, hogy a kupont minősítse felhasználnak.

A kupon csak egyszer használható fel, amennyiben a partner másképpen nem rendelkezik. Több alkalomból álló, vagy többféle szolgáltatásból összeállított kupont szétbontani nem lehet, mivel a kupon ára kizárólag a teljes csomagra vonatkozik! Amennyiben a fennmaradó kezeléseket nem tudja a Vásárló igénybe venni indoktól függetlenül, a fennmaradó kezelések árát nem áll módjában sem a Szolgáltatóknak, sem a DiamondDeal-nek visszafizetni vagy más szolgáltatásokra felcserélni.

Amennyiben a vállalkozásban vis major helyzet keletkezne – pl. csődeljárás, bezárás – és a kupon érvényességi ideje alatt a szolgáltatást nem tudja a vevők (felhasználók) felé nyújtani, úgy a vásárló feljelentést tehet a DiamondDeal-el szerződött szolgáltatóval szemben, és a szolgáltató köteles ebben az esetben is visszafizetni a kupon árát, vagy annak fel nem használt részét. Amennyiben a szolgáltató képtelenné válik a szolgáltatás nyújtására, bármilyen egyéb a szolgáltatással kapcsolatos reklamációért (minőség, ár/érték arány, stb.) a szolgáltató felelős.

A DiamondDeal nem vállal felelősséget a partner által működtetett szolgáltatás nyújtó helyiségért, illetve a partnerhez tartozó egyéb eszközökért (pl. weboldal). A partner felel a hozzá tartozó eszközök és szolgáltatások megfelelő üzemeltetéséről és nyújtásáról. A DiamondDeal az akciós hirdetés feladásakor nem köteles a helyet és a szolgáltatást ellenőrizni! Ezért, és az esetleges panaszokért, vagy kártérítési igényért kizárólag a Partner felelős.

A vásárló a DiamondDeal-el a megvásárolt, és kifizetett kupon vásárló fiókjában történő elérhetőségig áll szerződéses viszonyban! Amint a kupont DiamondDeal elérhetővé tette vásárló részére, attól kezdve a vásárló a szolgáltatóval áll szerződésben, minden problémát a két félnek egymással kell rendeznie.

A lejárt és a fel nem használt kuponokat indoktól függetlenül nem áll módunkban visszafizetni, a fel nem használt kuponok vételára a Diamond Deal Kft. jutalékát képezi 100% mértékben rendkívüli árbevételként.

4. A "foglalóval" történő vásárlás

A www.diamonddeal.hu oldalon a "foglaló" egy fantázianév, ezért semmilyen téren nem vonatkozik rá a közéletben használatos foglaló törvényi szabályozásai.

Foglalós vásárlás esetén a vásárló csak egy "foglalós" árat, más néven előleget kell megfizessen a DiamondDeal felé. A kedvezményes árból így fennmaradó összeget, amely az ajánlatnál minden esetben feltüntetésre kerül, a vásárló a szolgáltatónak fizeti meg az ajánlat felhasználásakor a szolgáltatónál megengedett fizetési lehetőségek egyikével, ha a szolgáltató elfogadja, akkor adott esetben akár SZÉP kártyával.

A foglalósan megvásárolt kupon minden más feltétele megegyezik az általános akciós ajánlati kupon feltételeivel. Fontos azonban, hogy foglalós kupon ajándékba nem vásárolható!

5. A vásárlástól való elállási és felmondási jog

A Felhasználó a kupon megrendelésétől számított 14 naptári napon belül jogosult elállni a szerződéstől, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-a alapján.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 2364 Ócsa, Bem József u. 6. vagy info@diamonddeal.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is:

"Címzett: Diamond Deal Kft. (Székhely: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., telefon: +36-46/786-840, email cím: info@diamonddeal.hu)

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló kupon megnevezése.

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló kupon megrendelésének időpontját megadni.

A fogyasztó(k) neve: Adja meg a regisztrációkor megadott Kereszt- és Vezetéknevet

A fogyasztó(k) címe: Adja meg a lakcímét

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt"

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A kupon megrendelésén azt kell érteni, amikor a Vásárló a DiamondDeal oldalán a "Megveszem" gomb megnyomásával leadja a megrendelést, és a DiamondDeal erről értesítő e-mailt küld a Vásárlónak. DiamondDeal nem vállal felelősséget azért ha a vásárló levelező rendszere az értesítő e-mailt a "spam" mappába továbbítja vagy nem fogadja be és az a vásárló figyelmét elkerüli. A DiamondDeal a kupon felhasználását jogosult ellenőrizni és amennyiben a felhasználó a kupont még nem váltotta be, úgy a kupont érvényteleníti és az elállástól számított 30 napon belül köteles visszafizetni felhasználónak az érvénytelenített kupon vételárának összegét. A DiamondDeal ugyanakkor jogosult az elállás során felmerült ésszerű költségeit a visszautalandó összegből levonni. Ez a költség 2 részből tevődik össze választott fizetési módtól függetlenül: 

 • a kezelési és banki költségekből, amely a befizetett összeg 10%-a, de minimum 1000 Ft Magyarországon vezetett, forint alapú bankszámla esetén, deviza utalás esetén pedig az érvényes banki költségek alapján történik.
 • abban az esetben és csak abban, ha vásárlásai során krediteket használt fel a vásárló, akkor az addig felhalmozott érvényes ajándék kreditjeit elveszíti az egyenlegéről és a visszautalandó összegből levonásra kerül a korábbi vásárlásai során, bármely esemény kapcsán szerzett és felhasznált ajándék kreditek összege, maximum a visszautalandó összeg erejéig

Az alábbi esetekben a Vásárló nem érvényesítheti elállási/felmondási jogát:

 • 14 napos határidő után a vételárat a DiamondDeal-nek nem áll módjában visszafizetni és a vásárlásnál esetlegesen felhasznált krediteket sem írja jóvá a vásárló egyenlegén!
 • a DiamondDeal szolgáltatása a kupon felhasználói fiókban való elhelyezéséig és letölthetővé tételéig terjed. Így amennyiben a felhasznált/beváltott kupon által biztosított, 3. fél által nyújtott szolgáltatástól szeretne a fogyasztó elállni (panasz vagy egyéb indok miatt), abban az esetben a 3. féllel kell ez ügyben a kapcsolatot felvennie, a DiamondDeal-nek nem áll módjában a kupon árát megtéríteni. Természetesen a megrendeléstől számított 14 napon belül még fel nem használt (3. félnél be nem váltott) kuponokra érvényesíthető az elállási/felmondási jog.
 • amennyiben a vásárló a kupont a 3. félnél beváltotta/felhasználta, nem élhet az elállási/felmondási jogával 14 napon belül sem.
 • egyedi ajánlatok esetében, amelyeknél a fontos tudnivalókban feltüntetésre és kiemelésre kerül, hogy a vásárlót elállási jog nem illeti meg.

3. félnél való beváltásnak/felhasználásnak minősül, ha a vásárló a 3. félnek (a kuponon szereplő szolgáltatás nyújtójának) bármilyen módon (személyesen, telefonon, emailben, stb.) megadja a kuponon szereplő kódját.

Abban az esetben, ha a felhasználó eláll a még ki nem fizetett vásárlásától, amelynél kreditet használ fel, a DiamondDeal-nek nem áll módjában a felhasznált krediteket a felhasználónak jóváírni az egyenlegén.

Termékek esetén elálláskor a termékek visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.

Amennyiben a megvásárolt kupont a szolgáltató hibája miatt nem szeretnéd vagy nem tudod felhasználni (például ha nem sikerül időpontot egyeztess) és jóváírást kérsz az egyenlegeden, akkor a kupon vásárlásától számított 30 napon belül jóváírjuk neked a kupon árát levonás nélkül és így vásárolhatsz helyette másik kupont. Viszont 30 napon túl nem áll módunkban a kupon árát jóváírni csakis jogos írásos panasz esetén. Nagyon fontos, hogy kupon felhasználásnál probléma esetén jóváírást a panaszkönyvbe írt bejegyzés másolatának eljuttatása után tudunk eszközölni.

Elállási jog Last minute jellegű ajánlat esetén:

A DiamondDeal oldalán megvásárolt "Last minute" jellegű kuponok esetén az elállási jogot csak a kupon -a fontos tudnivalókban is feltüntetett- érvényességi idején belül tudjuk biztosítani. A Last minute megjelölés minden esetben az adott ajánlat fontos tudnivalóiban kiemelve található meg.

Elállási jog a "foglalós" kuponok esetén:

Foglalós kuponok esetén az elállás minden esetben megegyezik az általános kuponokra érvényes elállási joggal, azonban a vásárlástól számított 14 naptári napon belül a DiamondDeal-től csakis a foglaló mértéke kérhető vissza az érvényes kezelési költség mellett vagy kredit jóváírás formájában.
Amennyiben a vásárló a kupon árának fennmaradó részét a hirdető partnernél már megfizette, azt csakis a partnertől tudja visszaigényelni.

6. Kreditekkel kapcsolatos feltételek

 • 1 DD kredit 1 Ft-ot ér a felhasználás során.
 • Átutalásos, készpénzes vagy személyes fizetési mód esetén a megrendeléstől számított 4 munkanapon belül kifizetés esetén jár csak a kredit.
 • Kredit felhasználás esetén, amennyiben nem fizeted ki a megrendelés fennmaradó részét a felhasznált kreditet nem áll módunkban jóváírni az egyenlegeden.
 • A kreditpont csak a megrendelés fizetendő része után jár vagyis 2.000 Ft-os megrendelés esetén, ha 300 kreditet használsz fel csak az 1.700 Ft után jár kredit.
 • Jótékonysági ajánlatokra nem használható fel DD kredit!
 • Az ajándék kreditek érvényességi idejét az egyenlegeden láthatod. A vásárlás során kapott ajándék kreditek és méltányossági jóváírások, a jóváírástól számított 1 hónapig felhasználhatók.
 • Megvásárolt kupon jogos írásos panasz esetén történő jóváírásával kapott kreditek a jóváírástól számított 3 hónapig felhasználhatók.
 • A DD plasztik kártya vásárlással feltöltött kreditek 6 hónapig felhasználhatók.
 • Vásárláskor a felhasznált kredit, mindig a leghamarabb lejáró kreditekből vonódik le!
 • Minden esetben csak a nálunk elköltött pénz után jár kredit, azaz, ha az ajánlat lehetővé teszi a szolgáltatónál történő Szép Kártyás fizetést, akkor arra nem tudunk kreditet adni. Ha az ellenérték egy részét előlegként fizeted és a fennmaradó részt Szép Kártyával, akkor csak az előleg után tudunk kreditet adni, a többi feltétel figyelembevételével.
 • A Diamond Masszázs Stúdió megjelölt ajánlatait lehetőség van a Diamond Deal ügyfélszolgálatán SZÉP kártyával is kifizetni, azonban SZÉP kártyás fizetés esetén a vásárlás után nem tudjuk az 1%-os kredit jóváírást biztosítani és a SZÉP kártyás fizetés esetén kredit nem használható fel a vásárláshoz!

7. Adatok kezelése

A DiamondDeal a felhasználó által nyújtott adatokat bizalmasan kezeli és azt az adatvédelmi előírásoknak megfelelően tartja nyilván. A felhasználó által nyújtott adatokat a felhasználó kérésére azokat módosíthatja vagy törölheti. Ezt a felhasználónak írásos formában kell közölnie a DiamondDeal felé.

A felhasználó adatait harmadik fél részére a DiamondDeal nem adja át és a megfelelő biztonsági rendszer segítségével illetéktelen felhasználók ellen védi.

Minden olyan adatért, amit a felhasználó saját hibájából tett elérhetővé mások számára (jelszó megadásával vagy egyéb módon) az ebből eredő károkat a DiamondDeal nem felelős.

A felhasználó a felhasználási feltételek elfogadásával egyidejűleg beleegyezik abba, hogy a DiamondDeal továbbíthassa számára a marketing célú ajánlatait, vagy ahhoz kapcsolódó információkat és marketing anyagokat.

Felhasználó tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy DiamondDeal regisztrációkor elkérje postázási címét, adott esetben telefonszámát illetve foglalkozásának megjelölését, valamint egyéb, a Felhasználót érintő személyes adatokat. DiamondDeal a személyes adatokat kizárólag saját célból használhatja fel, az Adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően, azokat harmadik személyeknek csak jogszabályi vagy hatósági kötelezés esetén adhatja át.

A Felhasználóról a DiamondDeal által nyilvántartott adatok, a DiamondDeal által fenntartott adatbázisokban tárolt információk felhasználhatóak a Felhasználó és DiamondDeal, vagy a Felhasználó és a Partner között felmerülő kérdések, viták megoldására. Felhasználó az profiloldalán megadott adatait a regisztrációt követően módosíthatja, ebben az esetben azonban DiamondDeal az adatvédelmi szabályzata alapján, a felhasználói jogosultság ideje alatt tárolja a Felhasználó korábbi adatait.

A DiamondDeal a Simple fizetési opció választása esetén a felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatokat átadja az OTP Mobil Szolgáltató Kft.-nek (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A www.diamonddeal.hu oldal cookie-kat használ. A cookie (ang. cookies) egy kis szöveg fájl, amely számítógépén, tabletten vagy  okostelefonján van tárolva, amikor az internetben különböző weblapokra látogat. A cookie általában tartalmazza annak a weboldalnak a megnevezését, ahonnan származik, a cookie „élettartamát” (azaz létezésének időszakát), és egy véletlenszerűen generált egyedi számot, mely annak a böngészőnek az azonosítására szolgál, amelyből a weboldallal való kapcsolat jön létre.

A felhasználási feltételeken kívül minden további esetben a magyar jogszabályok és érvénybe lévő kormányrendeletek az irányadóak.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-80130/2014.

8. Adatvédelem

A www.diamonddeal.hu weboldal tulajdonosa a Diamond Deal Kft. (Székhelye: 2364 Ócsa, Bem József u. 6., Cégjegyzékszám: 13-09-149190, Adószám: 23467172-2-13), a továbbiakban a társaság minden regisztrált felhasználó személyes adatait, a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően és bizalmasan kezeli.

A társaság adatvédelmi szabályzata a weboldalon található, amelyet megváltoztathat és az új szabályzatot köteles a weboldalon közzétenni. A társaság adatvédelmi szabályzata a weboldalon felhelyezéstől a visszavonásig érvényes. Az új szabályzat a weboldalon való közzététel után lép érvénybe és visszavonásig érvényes.

A felhasználók a regisztráció során saját felelősségére köteles elolvasni és elfogadni a társaság adatvédelmére vonatkozó szabályzatot, amelyet regisztrációja aktiválásával és jóváhagyásával ezt elfogadja.

A társaság csak olyan adatok gyűjt a regisztráció során, amely a társaság működéséhez, szolgáltatásai nyújtásához, kötelezettségeinek teljesítéséhez szükséges. A társaság harmadik fél részére csak abban az esetben továbbíthatja a felhasználók adatait, amennyiben az a működéshez, vagy a társasággal való szolgáltatás lebonyolításához szükséges üzleti vagy promóciós célból. Más a társasággal üzleti közvetlen kapcsolatban nem álló felek részére az adattovábbítás csak a felhasználó beleegyezését követően történhet.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy személyes adatai megadása önkéntes és kezelésük a weboldalon található adatvédelmi szabályzatnak megfelelően történik. A felhasználó a társaság által kínált szolgáltatásokat, csak a megfelelő személyes adatok megadásával tudja igénybe venni és ezt önként elfogadja a weboldalra vonatkozó adatvédelmi szabályzatát valamint a weboldalra vonatkozó felhasználás feltételeket.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a megadott e-mail címre a társaság bármikor hírlevelet küldhet a részére, melyek tartalmazzák a társaság promóciós ajánlatait, valamint aktuális híreit vagy egyéb a társasággal kapcsolatos információkat. Amennyiben a felhasználó nem szeretne több promóciós értesítést kapni a társaságtól, akkor ennek a megszüntetésére a felhasználónak e-mailben kell jeleznie a társaság részére (a leiratkozó link segítségével).

Felhasználó személyes adatait módosíthatja, amennyiben valamilyen változás következett be, ezt a felhasználónak e-mailben kell elküldenie az info@diamonddeal.hu e-mail címre neve és e-mail cím megadásával. A szolgáltató az adatok módosításához kérhet más a felhasználó beazonosításához szükséges adatot.

Személyes adatnak minősül a név, e-mail cím, lakcím, valamint minden további olyan adat, amely meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható. A felhasználóknak a szolgáltatás megfizetéséhez bizonyos esetben bankszámla megadására is szükség lehet.

Hatályos: 2016. szeptember 23-tól

Hatályos ÁSZF letöltése

Korábbi ÁSZF-ek:

2016. szeptember 20. ászf

2016. június 16. ászf

2016. február 06. ászf

2015. július 06. ászf

2015. május 11. ászf

2015. április 15._ászf

2011. szeptember 11. ászf

5 éves a Diamond Deal

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»