Hírlevél

5.555 meglepetést rejtenek hírleveleink október utolsó hetében
  • Most igazán megéri hírlevelünket olvasni, hiszen október utolsó hetében 5.555 meglepetést rejtünk el hírleveleinkben.
  • Ha fel vagy iratkozva, akkor nincs teendőd, csak figyeld a hírlevelet, mert október 24. és 30. között ajándékot találhatsz benne! 5.555 szerencsést lepünk meg minimum 200, maximum 5.555 kredittel, amely november 3-án éjfélig használható fel.
  • Ha viszont még nem vagy feliratkozva most megteheted, hogy ne maradj le a nyereményekről.Születésnapi nyereményjáték sorozatunk játékszabályzatát itt találod!

Fontos tudnivalók:

A regisztrált felhasználók megkapják a www.diamonddeal.hu - bizonyos időszakonként megjelenő - elektronikus hírlevelét, melyben a friss hírekről, ajánlatokról kaphatnak rendszeres tájékoztatást.

Annak érdekében, hogy a továbbiakban hírlevelünk biztosan a Bejövő postafiókodba érkezzen, kérlek, add hozzá az hirlevel(kukac)ddeal.hu email címet a címlistádhoz.

A hírlevél használata rendkívül egyszerű:

Feliratkozáshoz jelöld be a "feliratkozom" gombot, add meg az email címed és nyomd meg a "mehet" gombot. Leiratkozáshoz jelöld be a "leiratkozom" gombot, add meg az email címed és nyomd meg a [mehet] gombot. Amennyiben leiratkozásod sikertelen, küldj egy levelet az hirlevel(kukac)ddeal.hu email címre a feliratkozott email cím megjelölésével.

Kérünk csak saját email címed add meg fel- és leiratkozáskor. A hibás adatmegadásból vagy a szándékos adathamisításból eredő károkért nem vállalunk sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget.

Figyelem!

Rendszerünk html formátumú emaileket küld, ezért, leveleződben engedélyezd a html formátumú levelek megjelenítését, különben hírlevelünket nem tudod olvasni!

5 éves a Diamond Deal

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»