DD kredit

Gyűjts kreditet a DiamondDeal-en

Nekünk sokat jelent a hűséged, ezért ezt kreditekkel jutalmazzuk!

A krediteket a „Kuponjaim” menüpontban az „Egyenlegem” fül alatt találod meg.

A kreditek a vásárlás értékének 100%-áig felhasználhatóak!

Összegyűjtött krediteket teljes egészében, 100%-ig le tudod vásárolni. 1 kredit = 1 Ft
A megszerzett krediteket lejárati időn belül bármikor felhasználhatod!

100 forintonként kapsz egy kreditet, amennyiben a megrendelésed 4 napon belül kifizeted.

Bármely bankkártyás fizetés esetén 100 Ft után 2 kreditet kapsz.

Kreditjeid számát azzal is növelheted, ha részt veszel Facebook játékainban!

Kreditekkel kapcsolatos feltételek:

 • 1 DD kredit 1 Ft-ot ér a felhasználás során.
 • Átutalásos, készpénzes vagy személyes fizetési mód esetén a megrendeléstől számított 4 munkanapon belül kifizetés esetén jár csak a kredit.
 • Kredit felhasználás esetén, amennyiben nem fizeted ki a megrendelés fennmaradó részét a felhasznált kreditet nem áll módunkban jóváírni az egyenlegeden.
 • A kreditpont csak a megrendelés fizetendő része után jár vagyis 2.000 Ft-os megrendelés esetén, ha 300 kreditet használsz fel csak az 1.700 Ft után jár kredit.
 • Jótékonysági ajánlatokra nem használható fel DD kredit!
 • Az ajándék kreditek érvényességi idejét az egyenlegeden láthatod. A vásárlás során kapott ajándék kreditek és méltányossági jóváírások, a jóváírástól számított 1 hónapig felhasználhatók.
 • Megvásárolt kupon jogos írásos panasz esetén történő jóváírásával kapott kreditek a jóváírástól számított 3 hónapig felhasználhatók.
 • A DD plasztik kártya vásárlással feltöltött kreditek 6 hónapig felhasználhatók.
 • Vásárláskor a felhasznált kredit, mindig a leghamarabb lejáró kreditekből vonódik le!
 • Minden esetben csak a nálunk elköltött pénz után jár kredit, azaz, ha az ajánlat lehetővé teszi a szolgáltatónál történő Szép Kártyás fizetést, akkor arra nem tudunk kreditet adni. Ha az ellenérték egy részét előlegként fizeted és a fennmaradó részt Szép Kártyával, akkor csak az előleg után tudunk kreditet adni, a többi feltétel figyelembevételével.
 • A Diamond Masszázs Stúdió megjelölt ajánlatait lehetőség van a Diamond Deal ügyfélszolgálatán SZÉP kártyával is kifizetni, azonban SZÉP kártyás fizetés esetén a vásárlás után nem tudjuk az 1%-os kredit jóváírást biztosítani és a SZÉP kártyás fizetés esetén kredit nem használható fel a vásárláshoz!

Kreditekkel kapcsolatos gyakori kérdések és válaszok:

Készpénzes kifizetés esetén jár-e az ajándék DD kredit?

Készpénzes fizetési opció esetén, akár CIB Bankban, akár az ügyfélszolgálatunkon történik a befizetés, kizárólag akkor jár a vásárlás után az ajándék kredit, amennyiben a vásárlástól számított 4 napon belül (munkaszüneti napokat is bele számítva) megtörténik a befizetés.

Hogyan használhatom fel a krediteket?

A kreditjeidet az egyenlegedről a vásárlás értékének akár 100%-áig felhasználhatod. 1 kredit 1 Ft-ot ér a vásárlás során. Viszont jótékonysági ajánlatok megvásárlásához kreditet nem használhatsz fel. 

Az adott vásárlás után kapott ajándék kreditek felhasználhatósága 1 hónap, figyelj arra, hogy ezen belül használd fel őket!

Az ajánlat oldalán a "Megveszem" gombra kattintás után a megrendelés oldalon adhatod meg, hogy mennyi kreditet szeretnél felhasználni, ha be vagy jelentkezve.

Tovább az összes kapcsolódó kérdéshez »