Mesterlövészet 60 percben, 100, 200 és 300 méterről Sniper-rel a Duna Lövész SE ráckevei lőterén

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE |
Mesterlövészet 60 percben, 100, 200 és 300 méterről Sniper-rel a Duna Lövész SE ráckevei lőterén+1.150
Mindig is érdekelt, milyen lehet mesterlövész módjára, fegyverrel a kezedben célra tartani és várni az alkalmat? Éld át ezt az adrenalinnal teli élményt a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, ahol 100, 200 és 300 méteres távolságból lőhetsz célra 1 órán át, valódi mesterlövész puskával. Maradj higgadt, célozz precízen és találj! Vedd meg a kupont nagy kedvezménnyel, 24.000 Ft-ért!
Ár:24.000Ft48.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
50% kedvezmény
48.000 Ft
50%
24.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 8 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.01.13. - 2017.04.11
+1150 gyémántot kapszha megveszed az ajánlatot

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 100, 200, 300 méteres mesterlövészet KolArms 8x57 Sniper mesterlövész puskával 60 percben
 • Az ajánlat 20 lövést tartalmaz.
 • Az ajánlat része a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a lőszerek.
 • Helyszíni fegyverhasználat oktatás és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted igénybe a szolgáltatást!
 • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
 • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!
 • A kupon beváltásának 2017. április 11. a határideje!
 • Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:
  • Bíró István +36-30/961-8506,
  • Bíró Marianna +36-30/643-5148.
 • Egy személy több kupont is vásárolhat, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda - Vasárnap 9:00-18:00
Szolgáltatás helye
2300 Ráczkeve, Újhegy
2300 Ráckeve, Újhegy Szabadtéri Lő Park

Kuponunk leírása

Valódi adrenalin bomba egy órában!

Mindig is ki akartad próbálni milyen egy igazi erős kaliberű puskával lőni? Most átélheted ezt az élményt, méghozzá a Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE jóvoltából. Légy bátor és próbálj ki egy igazi mesterlövész fegyvert!

Téged is lázba hoz a filmekben az a pillanat, amikor a ház tetején posztoló mesterlövész célkeresztjében megjelenik a célpont és már csak a lövés eldördülésére vársz? Valamire való akciófilmet el sem tudnánk képzelni az izgalmas jelenet nélkül.

Lennél a mesterlövész helyében? Itt az alkalom!

A mesterlövészet mindig is egy különleges ágazat volt a harctéren. Sok esetben egy jó fedezékből vártak mozdulatlanul, hogy a gyanútlan ellenség belesétáljon a csapdába. Nem hallod, csak látod. Ezeknek a fegyvereknek a torkolati sebessége, és a távolság miatt, ahonnan lőnek, sokszor előbb látod, ami történik, mint hogy hallanád. Hátborzongtató érzés lehet tudni, hogy az egész harcmezőt Te uralod, és közben nem is tudják, hogy ott vagy.

Kolarms mesterlövészet

Éld át ezt az élményt a Duna Lövész SE jóvoltából, egy KolArms 8x57 Sniper távcsövéből szemlélve a teret. Találd el több száz méterről a kiszemelt célpontot! Ehhez a feladathoz elszántság, és igazi acél idegek kellenek, na és persze biztos kezek. Igazi adrenalin bomba, ami közben fegyelemre is tanít. Hiszen itt nem lehet csak vaktában lövöldözni, mert ez egy precíziós fegyver. Nem rángathatod össze-vissza, ezzel az eszközzel lágyan és nyugodtan kell bánni, minden egyes mozdulatod még jobban meg kell gondolnod.

Csodálatos kihívás ez bárkinek, aki valami más félét keres, mint az eddigiek. Egy gépkarabéllyal is élvezetes lőni, hát próbáld ki azt is! De a mesterlövészet az a nyugalom, a precizitás és a gyorsaság igazi kombinációját tanítja meg Neked, és ezáltal egy olyan élményhez juttat Téged, melynek az emléke és tapasztalatai örök emlékűek.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu