Esztétikus fogtömés vagy töméscsere és állapotfelmérés, most csupán 5.790 Ft-ért!

White Smile Fogászat | Budapest, VI. ker.
Esztétikus fogtömés vagy töméscsere és állapotfelmérés, most csupán 5.790 Ft-ért! +250
Rendbe hozatnád a fogadat? Itt van rá a tökéletes alkalom! Most egy fogad esztétikus fogtömése vagy egy régebbi tömésed cseréje, valamint egy állapotfelmérés csak 5.790 Ft! Professzionális és tapasztalt fogorvosi csapat vár rád a White Smile Fogászatnál, a Nyugatinál (VI. kerület). Tökéletes mosoly, ép és egészséges fogakkal!
Ár: 5.790 Ft 14.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
59% kedvezmény
14.000 Ft
59%
8.210 Ft
  Add ajándékba

A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 17 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.01.16. - 2017.04.17.
+250 gyémántot kapszha megveszed az ajánlatot

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 1 esztétikai fogtömés vagy töméscsere + állapotfelmérés
  • Professzionális, tapasztalt fogorvosi csapat maximális odafigyeléssel végzi a beavatkozást, és ügyelnek a fájdalommentességre is.
 • Fogaid egészsége nagyon fontos, ajánlatunk segít ennek megőrzésében. A fogak esztétikus megjelenése mindenkinél előny.
 • A helyszínen állapotfelmérésben és konzultációban részesítenek a fogápolásról, illetve egyéb felmerülő fogászati kérdéseidre is választ kaphatsz. A fogtöméssel megakadályozhatod, hogy a rossz fogad állapota tovább romoljon, megállíthatod a további szuvasodást.
 • A fogászat központi helyen, a Nyugati pályaudvar közelében található!
 • A kupon 2017. április 17-ig váltható be.
  • Az ajánlat a szalon új vendégeire vonatkozik, a régi vendégeknek mással kedveskedik a szolgáltató.
   Ajándékba vásárolhatsz többet is.
 • Előzetes időpont foglalás szükséges a kuponkód megadásával a +36-20/343-0043-as telefonszámon.
 • Kérjük a pontos érkezést! Késést nem tudunk elfogadni, mert az a többi vendég hátrányára válna.
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával díjmentesen lehetséges. 24 órán belül történő lemondás esetén legközelebbi időpontnál + 3.000 Ft fizetendő.

White Smile Fogászat

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 65. 4/4.

Kuponunk leírása

 A szájhigiénia nagyon fontos!

A szájhigiéniai ápolás minden korban nagyon fontos jelentőséggel bír. Az ép és egészséges fogak látványa nagyban befolyásolják megjelenésünket, ezen keresztül az önbizalmunkat.

Fogászat

Ha egészséges fogsorral rendelkezünk, akkor bátran mosolygunk minden helyzetben. Nem beszélve arról, hogy a fogaink egészsége nem csupán esztétikai kérdés. Egy fogfájásnál nincsen rosszabb! Aki egyszer átélte a begyulladt fog fájdalmát, többé nem vár az utolsó pillanatig, és inkább rendszeresen elmegy fogorvoshoz, állapot ellenőrzésre.

Két féle állapotról beszélhetünk a fogszuvasodásnál. A kisebb fogszuvasodásnál még gyorsan, egyszerűen rendbe hozhatjuk a problémát, egyszerű fogtöméssel. Sokszor nem is tudunk róla, hogy lyukas fogunk lett, mert gyakran nem jelentkezik fájdalom és így tévesen hihetjük azt, hogy minden rendben van. Azonban a fogszuvasodás jelentkezhet olyannál is, aki megfelelően végzi a szájápolást, így a rendszeres fogorvosi ellenőrzés mindenkinek ajánlott. A súlyosabb probléma jelenléténél, amikor mélyebb fogszuvasodás alakul ki, ott már az egyszerű fogtömés nem elegendő, először gyökérkezelést végeznek. Ez a folyamat hosszabb, kellemetlenebb és itt többször kell a fogorvoshoz fordulni, mert ez a probléma egy kezelés alatt nem oldható meg.

A mai modern eszközöknek köszönhetően, a fogtömések esztétikusak, gyorsan elvégezhetőek és mondhatni fájdalommentesek. A professzionális fogorvos hatékonyan meg tudja akadályozni a fog további szuvasodását és a további fogromlást. Így, amennyiben van egy lyukas fogad, akkor azonnal irány a fogorvos, ajánlatunk esetében a White Smile Fogászat szeretettel vár téged!

Ha lyukas fogad nincs, de szívesen cserélnéd régi, amalgám tömésedet egy esztétikusabb fogtömésre, abban is segíthet ez a kupon.

A White Smile Fogászat igényes rendelőben, barátságos környezetben és szakemberekkel vár Téged is! 

White Smile Fogászat

Akár lyukas fogad van, akár csak régi tömést cseréltetnél, ajánlatunk révén a White Smile Fogászatnál egy esztétikus, fehér fogtömést készítenek neked alapos állapotfelmérés után. S ez most a DiamondDeal ajánlata révén 14.000 Ft helyett csak 5.790 Ft!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu