Élménylövészet 9 mm-es pisztolyokkal! 80 lövés a filmekből jól ismert, nagy kaliberű pisztolyokkal!

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE | Országos
Élménylövészet 9 mm-es pisztolyokkal! 80 lövés a filmekből jól ismert, nagy kaliberű pisztolyokkal! +460
Csak filmekben látsz lövöldözést, de szívesen éreznéd az elsütött pisztoly erejét saját kezeidben? 80 lövésre olyan nagy kaliberű sztárokat foghatsz marokra, mint a CZ75 Parabellum, a Remington, a Glock 34 és a 9 mm-es Smith&Wesson! Tarts célra, húzd meg a ravaszt, és élvezd a lőpor máshoz nem hasonlító illatát, vagy add ajándékba a lehetőséget! Vedd meg kedvezményesen, csupán 9.590 Ft-ért!
Ár: 9.590 Ft 19.200 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
51% kedvezmény
19.200 Ft
51%
9.610 Ft
  Add ajándékba

A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 4 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.01.07. - 2017.04.03.

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 80 lövés 4 féle 9 mm-es pisztollyal.
 • Az alábbi típusok próbálhatók ki:
  • CZ75 Parabellum
  • Remington
  • Glock 34
  • Smith&Wesson
 • Az ajánlat része a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a 80 lőszer.
 • Helyszíni fegyverhasználat oktatás és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted igénybe a szolgáltatást!
 • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 km-re, Ráckevén!
 • Az adrenalinpumpáló élmény garantált! Tökéletes ajándék kalandvágyó férfiaknak és persze hölgyeknek is!
 • A Kupon beváltásának 2017. április 3. a határideje!
 • Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:
  • Bíró István +36-30/961-8506,
  • Bíró Marianna +36-30/643-5148,
  • Bálint Béla +36-30/427-2231
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

 

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda - Vasárnap 9:00-18:00
Szolgáltatás helye
2300 Ráczkeve, Újhegy
2300 Ráckeve, Újhegy Szabadtéri Lő Park

Videó

Kuponunk leírása

Szeretnéd, ha jól megszokott környezeted csendjét és nyugalmát valami zajos különlegességre cserélhetnéd? Mit szólnál az élménylövészethez?

Ha mindig is irigyelted a filmek szereplőit, ahogy nagy kaliberű fegyverekkel lövöldöznek (legalábbis a filmvásznon), és szívesen lőnél te is nagyágyúval, de nem verébre, akkor csapj le erre az ajánlatra!

Próbáld ki a DiamondDeal kuponjával a CZ75 Parabellum, Glock 34, Remington 9mm és a Smith&Wesson pisztolyokat a Duna Lövész SE-nél!

Most négy olyan pisztolyt próbálhatsz ki, amelyek rendszeresen feltűnnek nem csak a filmvásznon, de számos rendvédelmi szerv vagy harcoló alakulat tagjainak oldalán is. Rendelkezésedre áll majd a cseh gyártmányú CZ75 Parabellum, a Glock 34 (lentebb balra), valamint a Remington és a Smith&Wesson (lentebb jobbra) egy-egy 9mm-es gyártmánya! Összesen 80 lövés erejéig mind a négy a tiéd lehet, csak tarts célra a lőállásban, és húzd meg a ravaszt!

Próbáld ki a DiamondDeal kuponjával a CZ75 Parabellum, Glock 34, Remington 9mm és a Smith&Wesson pisztolyokat a Duna Lövész SE-nél!

A főváros könnyen elérhető közelében, mindössze 30 kilométerre, Ráckeve-Újhegyen vár a Duna Lövész SE téged is, ha kíváncsi vagy, hogy mennyire tudsz a célra összpontosítani, és hogy vajon milyen érzés elsütni egy nagy kaliberű lőfegyvert. A lövész egyesület biztonságos, kulturált lőtere 12 hektáros területen fekszik, festői, erdős, fás környezetben, ahol maximum a lövések hangját hallod a közeledben, biztonságodról pedig jól kiépített lőtér, védőfelszerelés és képzett lövészetvezető gondoskodik majd.

Duna SE sportlövészet lányoknak is!

Ha igazán adrenalinpumpáló élményre vágysz, most megkaphatod, akár volt már fegyver a kezedben, akár nem! Vásárolj kupont a Diamond Dealen, és lőj, vagy lepj meg valakit az élménnyel!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu