Zúzz a Vörös Katlanban! BMW E30 élményvezetés Nyírádon 3, 5 vagy 8 körön át!

Szeretnél versenypályán, versenytempóban autózni? Ha igen, akkor rád vár egy BMW E30 a Nyirád Motorsport Centrumban, hogy jól odalépj neki a híres Vörös Katlan félig aszfaltos, félig murvás pályáján. Akár driftelhetsz is kedvedre a pálya biztonságában a verseny- és gyakorló célokra átalakított autóval. Vásárolj kupont akár már 24.900 Ft-tól!

Ár:74.900Ft149.000 Ft
Ár: 6.225 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 68.675 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
149.000 Ft
51%
74.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.02.03. - 2018.05.30

BMW E30 vezetés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Gyakorló vezetés egy BMW E30 volánja mögött a Nyirád Motorsport Centrumban.

Vezess egy gyakorló- és verseny célokra átalakított autót, fele aszfalt, fele murva rallycross pályán!

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 8 kör - 149.000 Ft helyett 74.900 Ft.
    Foglalósan is megveheted 18.725 Ft foglalóval, a szolgáltatónál beváltáskor még fizetendő 56.175 Ft.
  • 5 kör - 89.000 Ft helyett 44.900 Ft.
    Foglalósan is megveheted 11.225 Ft foglalóval, a szolgáltatónál beváltáskor még fizetendő 33.675 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.03. - 2018.05.30 között

Hideg, fagyott pályán nem lehetséges igénybe venni a kupont, ezért általában április és október között vannak az élménynapok a balesetek elkerülése érdekében.

  • A program igénybevételéhez B kategóriás jogosítvány szükséges!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra és ajándékba.
  • A program során a szervező szabályait kötelező betartani.

Bejelentkezés:

A kupon felhasználásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges a +36-20/222-1330-as telefonszámon.

Szolgáltató a fennmaradó rész fizetésére csak készpénzt tud elfogadni.

További információk

Komplett biztonsági felszerelés véd majd, és a vezetés előtt rövid oktatásban is részesülsz az autó sajátosságairól, a vezetéstechnikáról. A vezetés alatt szakértő kísérő segít majd.
A programot nem befolyásolja az időjárás, az megtartható esőben is, sőt, csak izgalmasabbak lesznek tőle a megtett körök

  • A Nyirád Motorsport Centrum, avagy a Vörös Katlan Aréna Európa szerte ismert és kedvelt rallycross és autocross pálya, 52% aszfalt és 48% murva borítással.
  • Ideális helyszín, ha a Balaton közelében kerestek adrenalinban gazdag programot!

Az autóról:

Gyakorló- és verseny célokra átalakított autó, kedvedre gyakorolhatsz vele akár farolgatni, driftelni is. Műszaki adatok: 6 hengeres, 3000 köbcentis benzines motor, 240 lóerő, hátsókerékhajtás, 5 sebességes manuális váltó.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szolgáltatás helye
Vörös Katlan Aréna, a Nyirád Motorsport Centrum

BMW E30 vezetés kuponunk leírása

Vezess BMW E30-at, akár egy autóversenyző!

Szeretnél egy autót, aminek úgy odaléphetsz, ahogy csak szeretnél? És hozzá egy helyet is, ahol ezt nyugodtan megteheted, és még csak nagy összegű csekktől sem kellene tartanod? A nyirádi Vörös Katlanban mindkettő adott, már csak egy kupont kell beszerezned az élményhez!

Száguldj, gyorsulj, driftelj kedvedre a BMW E30-ban a Nyirád Motorsport Centrumban, a DiamondDeal ajánlatában most hihetetlen kedvezménnyel!

Most gyakorolhatsz, driftelhetsz, gyorsulhatsz, farolhatsz kedvedre! Még az is kiderülhet, hogy egy autóversenyző veszett el benned, aki most végre kiélheti magát egy épített versenypálya nyugalmában, és megmutathatja, mit tud. Tedd alaposan próbára magadat és az autót is, hiszen itt még a kisebb károktól sem kell tartanod, egy-két apró horpadás még belefér! Csak nyomd a gázt, ahogy akarod!

Száguldj, gyorsulj, driftelj kedvedre a BMW E30-ban a Nyirád Motorsport Centrumban, a DiamondDeal ajánlatában most hihetetlen kedvezménnyel!

Az autó technikai adatai:

  • 3000 cm3, 6 hengeres, benzines motor
  • Teljesítmény: 240 LE
  • 5 sebességes manuális váltó
  • hátsókerék hajtás

Száguldj, gyorsulj, driftelj kedvedre a BMW E30-ban a Nyirád Motorsport Centrumban, a DiamondDeal ajánlatában most hihetetlen kedvezménnyel!

A nyirádi Vörös Katlan várja a száguldás szerelmeseit!

Körözz olyan tempóban a Nyirád Motorsport Centrumban, avagy Vörös Katlanban, ahogy csak mersz. Ehhez tökéletes a helyszín, hiszen a rallycross pálya Európa-szerte kedvelt helyszíne az FIA RallycrossRX és FIA European Autocross Championship Európa-bajnoki sorozatoknak. Ráadásul a rally rajongók legnagyobb örömére 52% aszfalt és 48% murva. És mindezt az autó és a pálya biztonsági felszereléseinek hála teljes biztonságban próbálhatod ki, továbbá a jobb egyes ülésből is kapod majd az instrukciókat, hogy a vezetésből kihozd a maximumot.

Száguldj, gyorsulj, driftelj kedvedre a BMW E30-ban a Nyirád Motorsport Centrumban, a DiamondDeal ajánlatában most hihetetlen kedvezménnyel!

Próbálj ki egy 240 lóerős verseny- és gyakorló célokra épített autót kuponunkkal! Élvezd a száguldást, a sok lóerőt kedvedre, és még az autót sem kell annyira féltened. Vedd meg most kuponnal ezt az élményt nagy kedvezménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu