Zselés műkörömépítés vagy töltés, 1-1 köröm díszítésével, teljes manikűrrel, garanciával, Újpesten

Stugi Nails | Budapest, IV. ker.
  • Minden álmod a zselés műköröm, vagy már rendelkezel vele és töltetni szeretnéd?
  • Csodásan csillogó, fénylő vagy éppen matt zselés műkörmöd lehet, melyhez 1-1 körmöd extravagáns kinézetet kap, választható díszítéssel.
  • Váltsd be kedvezményesen vásárolt DD kuponodat Újpest-Központ metrómegállótól pár perc sétára, a Gyöngy Szépségszalon körmösénél!
Ár:2.990Ft6.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
6.000 Ft
51%
3.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.23. - 2019.05.23

Zselés műkörömépítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Zselés műkörömépítés vagy töltés kb. 2,5 órában, 1-1 köröm díszítésével, teljes manikűrrel. 2 körmödre díszítésként kérhetsz köveket, matricát, csillámot vagy mintát.
A szolgáltató 1 hét garanciát vállal a munkájára.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.23. - 2019.05.23 között

Bejelentkezés:

  • A beváltáshoz előzetes időpont-egyeztetés a +36-30/444-3502 számon, a stugi26@gmail.com e-mail címen vagy a Stugi Nails Facebook oldalán üzenetben, kuponkódod megadásával.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel.

Ellenjavallatok:

  • A kezelés csak ép és egészséges körömbőr esetén végezhető el, a szolgáltatás igénybe vétele nem lehetséges nagyon rágott köröm, gombás köröm, köröm alatti anyajegy, szemölcs, vírusos elváltozások, lázas vagy súlyos betegség, ittas állapot esetén.

Megközelítési/Parkolási információ:

  • A 3-as metró Újpest-Központ végállomásnál leszállva, a metró kijáratától jobbra az első feljáró. Ezen feljutva az Árpád út páros oldalára a buszvégállomás mellett elhaladva a 2. utcasaroknál található a Gyöngy Szépségszalon (az Árpád út és a Lebstück Mária utca kereszteződésénél).
  • Parkolás ingyenes a környező utcákban.

Felárak, opciók

  • Az ajánlat natúr körmökre vehető igénybe, ha műköröm, vagy géllakk leszedését kell végezni, a helyszínen felárat kell fizetni, mely 1000 Ft/kupon.
  • Plusz díszítés kérhető kb 50-200 Ft/köröm áron, melynek pontos ára függ a díszítés módjától, mennyiségétől, így kérjük érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy lemondani legkésőbb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-20:00; Szo: 08:00-12:00
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 90-92.
Gyöngy Szépségszalon

Zselés műkörömépítés kuponunk leírása

Építtess csodaszép, zselés műkörmöket!

Amennyiben te is elbizonytalanodtál már, hogy vajon mennyire mutatna jól kezeden a műköröm, mennyire mesterkélt hatású, megnyugtatunk. Ugyanis a mai zselés technológiának köszönhetően már csodaszép, természetes hatású körmök is elérhetők számodra. Vagy ha te éppen arra vágysz, hogy igenis meglátszódjon: műkörömről van szó, az is kivitelezhető.

A zselés körömépítésről

Stílusát illetően a klasszikus francia vagy egyszínű változatra szavazol, rajtad áll. Illetve a köröm formája is a te ízlésedhez lesz igazítva, mely lehet kocka, mandula, illetve balerina formájú. Hogyha bizonytalan vagy köröm formáját, színét, stílusát vagy díszítését illetően, kérdezd bátran körmösödet, mit ajánl leginkább a te stílusodnak, aktuális divatkövetelményeknek megfelelően.

A kupon tartalmaként 1-1 körmödet kővel, csillámmal, nyomdával vagy matricával díszíttetheted, hogy a lehető legmenőbb, -stílusosabb, -divatosabb hatást érhesd el vele. Kb. 2,5 óra elteltével lesznek készen körmeid, attól függően, hogy hány körömre szeretnél díszítést, valamint, hogy előző géllakk vagy műköröm eltávolítását kérsz-e feláras szolgáltatásként.

Vedd meg a kupont a Megveszem gombra kattintva, hiszen 7 nap garanciát is kapsz géllakkozásod mellé!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu