Zselés körömépítés S méretben, 1-1 köröm díszítésével, garanciával a VIII. kerületben

RE'NAils | Budapest, I. ker.

Saját körmeiddel nem vagy elégedett? Nem szépek, vagy nem elég erősek?

Válts zselés műkörömre, mely S méretben éppoly szép és nőies, mint az ápolt, természetes körmök, de jobban bírják a mindennapi strapát!

A DiamondDeal kedvezményes kuponjával a a VIII. kerületi RE'Nailsnél gyönyörű körmöket építenek neked, 1-1 körmöd díszítésével, és garanciát is vállalnak rá!

Ár:4.590Ft6.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
33% kedvezmény
6.800 Ft
33%
2.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.03.22. - 2022.06.22

Zselés körömépítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Zselés körömépítés S méretben, 1-1 köröm díszítésével, garanciával kb. 1,5-2 óra alatt.

A kuponnal 1-1 ujjad egyszerű díszítését (matrica, effect porok, max. 4-4db 2es Swarovski kristály, nyomda vagy csillám) kérheted.

A főkép kivételével a képeken a szolgáltató munkái láthatók!

Most neked is lehetnek strapabíró körmeid, természetesnek ható méretben, 1-1 ujjadon gyönyörű díszítéssel kérésednek, kívánságodnak megfelelően, és még az ápolásával sem kell annyit törődnöd, mint a természetes körmökével.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.03.22. - 2022.06.22 között

Bejelentkezéshez és időpont foglalásához hívd a +36-70/366-8851 telefonszámot, és add meg kuponkódodat!

Mivel a népszerű délutáni időpontok hamar betelnek, elképzelhető, hogy rövid határidővel csak napközbeni időpontot kaphatsz. Ha a napközbeni időpont nem felel meg, kérjük, gondolkozz előre két-három hetet.

Kérünk, hogy bejelentkezésnél jelezd, ha szükséges korábbi géllakk vagy műköröm eltávolítása, vagy az 1-1 köröm díszítésén felül további díszítést szeretnél, mert ezek növelik a szolgáltatás időtartamát!

1 fő 1 darab kupont használhat fel saját célra!

GARANCIA

Ha problémát tapasztalsz műkörmeiddel az építést követő 1 héten belül, azt azonnal jelezd a szolgáltatónak, és amennyiben a szolgáltató hibájából ered a hiba, azt szívesen kijavítja számodra. A garancia a nem rendeltetésszerű használatból (feszegetés, kaparás, oldószerekkel való munka, stb.) adódó problémákra nem terjed ki.

Megközelítés

A szalon könnyedén megközelíthető, a Kálvin-tértől 300, míg a Corvin-negyed metrómegállótól 400 méterre található.

Az utcában fizetős parkolóhelyek találhatók.

Felárak, opciók

További díszítés, vagy ombre, francia, babyboomer, kézi festés, macro art, realistic art, 3D díszítés csak felár ellenében kérhető előzetes egyeztetés után a szalonban kifüggesztett árlista alapján.

Ha korábbi géllakkozás vagy műköröm eltávolítása szükséges, azt felár ellenében végzi el a szolgáltató. Amennyiben a szolgáltató úgy ítéli meg, hogy az előző körömhöz használt anyagok minősége azt lehetővé teszi, és töltésre is felhasználható, abban az esetben nem szükséges kifizetni az eltávolítás költségét, amely 1.500 Ft.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a foglalt időpont előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük! Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. 

Szolgáltatás helye
online szolgáltatás

Zselés körömépítés kuponunk leírása

Most végre neked is lehetnek strapabíró körmeid

Mindig szerettél volna hosszabb, szépen ápolt körmöket, de egyszerűen nem tudtad megnöveszteni sosem? Körmöd gyengébb, így előbb-utóbb áldozatául esett egy hirtelen mozdulatodnak, és máris oda volt a nagy nehezen megnövesztett körömhossz? Ráadásul még így is rengeteg ápolást, törődést igényelt? Ennek most könnyedén véget vethetsz a DiamondDeal kuponjával!

Nem kell tartanod a műkörömépítéstől

Sok mindent hallhattál már a műkörömépítésről, de megnyugtatunk: ez a körömszépítő technika sem az ördögtől való, és nyugodtan kipróbálhatod. Saját körmeid előkészítő manikűrözése után (és persze, ha szükséges, a korábbi géllakk vagy műköröm eltávolítását követően) az abszolút biztonságos műkörömépítő zseléből elkészülnek S méretű, szép formájú műkörmeid. Ezekkel igazán törődnöd sem kell, hiszen kibírják a mindennapokat, nem töredeznek le könnyedén, és a manikűrözésükkel sem kell törődnöd. Legalább 3-4 héten át szépek maradnak, és ekkor is újjá varázsolhatók egy töltéssel (ezt a kupon nem tartalmazza).

A kuponnal 1-1 ujjad egyszerű díszítését is kérheted, ami lehet akár matrica, effect porok használatával, max. 4-4 db 2-es Swarovski kristály, nyomda vagy csillám is. Ezek a kis apróságok igazán alkalmivá és egyedivé tudják tenni a külsődet!

Most neked is lehetnek gyönyörű körmeid, csak vásárolj kupont a DiamondDealen, és jelentkezz be zselés körömépítésre!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu