XBlue–BlueControl lencséjű komplett szemüveg és egyben munkaszemüveg, dioptria nélkül is

3,7/5Smaragd Optika Kft. | Budapest, XIII. ker.

Megóvnád látásod a digitális kijelzők kibocsátotta káros sugárzástól? Válassz magadnak XBlue-BlueControl garanciális réteggel ellátott lencséjű munkaszemüveget trendi kerettel és védd szemed világát! Ingyenes látásvizsgálat, nagy szakértelem és további kedvezmények a Smaragd Optikában (XIII. ker.)! Lepd meg magad vagy szüleidet új szemüveggel, ajándék törlőkendővel most csak 18.990 Ft-ért!

Ár:18.990Ft33.700 Ft
Ár: 3.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 15.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
44% kedvezmény
33.700 Ft
44%
14.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.03.09. - 2018.06.20

munkaszemüveg kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 db XBlue-BlueControl szemüveglencséjű komplett munkaszemüveg készítése a következők szerint:

  • 1 pár normál vastagságú Monofocal, egyfókuszú raktári szemüveglencse, -6.00 sph/+6.00 sph dioptria tartományon. Akár dioptria nélkül is készíthető!
  • XBlue speciális réteg, ami különösen ellenálló a karcolódással szemben és nem tükröződik
  • Vízlepergető és szennyeződéstaszító védőréteggel ellátva
  • Xblue felület gyártói réteggaranciája 12 hónap!
  • 100% UVA-UVB szűrés
  • + ajándék: látásvizsgálat+ ajándék: mikroszálas kendő
  • második keret vásárlása esetén + ajándék még 1 pár lencse (alább olvasható)

A kupon tartalmazza a szemüvegkészítést, lencsét, műhelyköltséget, látásellenőrzést és a törlőkendő költségét.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.03.09. - 2018.06.20 között

Igény szerint a megadott nyitvatartási időtől eltérően is nyitva van az üzlet, e-mailes vagy telefonos előjegyzés alapján.

  • Az ingyenes látásvizsgálatra a Smaragd Optika
    +36-20/318-7275
    -ös telefonszámán vagy az info@smaragdoptika.hu címen szükséges előzetesen időpontot foglalnod.
  • A kupon korlátlan számban vásárolható és más kedvezménnyel nem vonható össze.

További információk

A műanyag szemüveglencse tartalmazza a XBlue speciális rétegét, ami különösen ellenálló a karcolódással szemben, nem tükröződik, ezért használata során kontrasztosabb látást biztosít digitális eszközök használata során.
A lencsék a nagy energiájú kék fény akár 75%-át kiszűrik, fényáteresztő képességük 97,5%. Vékonyított, laposabb lencsék felár ellenében kérhetők.

Vadonatúj szemüvegedhez a következőkből választhatsz:

  • Több száz divatos keret közül választhatsz: Viewoptics, Sermatt, Cosplay, Supervision, Woodpecker. stb./ Márkás lencsék várnak rád: Starlite 1,6; Starlite 1,67; Starlite 1,74 lencsék a Noptiker Kft-től
  • +4-től -6-os dioptriáig Starlite 1,6 vékonyított lencsékre váltható be. A kedvezmény az ettől eltérő Starlite 1,67; Starlite 1,74; vékonyítású szemüvegekre is beváltható, az árkülönbözetet a helyszínen kell kifizetned. / Kisebb dioptriások, Starlite 1,59 Polycarbonate fúrt, "keret nélküli" kerettel!

Az optika most külön meglepetéssel kedveskedik: amennyiben a második szemüvegkeretet is az üzletben vásárolod meg, úgy 50% kedvezmény jár a keret árából és a második szemüveg munkadíjából, így a 2 lencsét ajándékba kapod. Ajánlott minden korosztály számára, akik rendszeresen ki vannak téve a mesterséges fény hatásainak.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 15.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató a helyszínen készpénzt tud elfogadni.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

★★★★★
★★★★★
3 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 19/F

1135 Budapest, Lehel utca 46

Smaragd Optika Kft. értékelése

★★★★★
★★★★★
"Segítőkészek és jó munka."
Bagi Ágota

munkaszemüveg kuponunk leírása

Könnyíts a mindennapjaidon az ÚJ XBlue lencsés szemüveggel!

Munkád egész napos monitor előtti ücsörgésre kárhoztat? Hazaérve sem tudsz elszakadni a digitális kütyüktől és még nyomkodod az okostelefonod, tableted, laptopod lefekvés előtt? Esetleg napod nagy részét az autóban töltöd és szenvedsz a szembejövő autók vakító fényszóróitól?

A Smaragd Optikában biztosan megtalálod a szemeidhez és egyéniségedhez illő legjobb szemüveget, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A sort még hosszasan folytathatnánk, mivel gyakorlatilag egész életünket átszövik a modern életforma szemünket nagy megpróbáltatások elé állító kihívásai. Ezt Te is biztosan tapasztalod és a nap végére teljesen elfáradó, bepirosodó szemeiden érezheted is a negatív hatásait.

A Smaragd Optikában biztosan megtalálod a szemeidhez és egyéniségedhez illő legjobb szemüveget, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Mi szeretnénk, ha minél kevesebbet kellene ezzel foglalkoznod, ezért egy remek megoldást kínálunk neked! Látogass el a Smaragd Optikába, ahol nagy szakértelemmel segítenek kiválasztani a számodra legideálisabb szemüveget, amely nem csupán szemeid egészségét, hanem a stílusos megjelenést is biztosítja. 

Javítsd látásod munkaszemüveggel!

Az optika kiváló ajánlata révén most XBlue-BlueControl réteggel ellátott lencsékkel készített szemüveget kaphatsz, amelyhez szakértő segítség mellett választhatod ki az arcodhoz legjobban illő stílusos és divatos keretet. Így szemeid védetté válnak a digitális kijelzők okozta sugárzás hatásaival szemben, a szemüveg használata kontrasztosabb látást és természetesebb színérzékelést biztosít. A szürkületi és éjszakai vezetés sem állítja többé extra kihívás elé szemeidet.

A Smaragd Optikában biztosan megtalálod a szemeidhez és egyéniségedhez illő legjobb szemüveget, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Smaragd Optikában ingyenes látásvizsgálat és további kedvezmények sora vár rád!

Lepd meg magad, vagy szüleidet, testvéredet ezzel az elegáns új szemüveggel!

A Smaragd Optikában biztosan megtalálod a szemeidhez és egyéniségedhez illő legjobb szemüveget, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Foglalósan is megvásárolható:
Ezt a kupont "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.990 Ft-ért!
A különbözetet, ami 15.000 Ft, pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál.


Óvd meg látásod és viselj divatos szemüveget a DiamondDeal jóvoltából!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 290.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu