Vezesd a Ferrari 458 Italiát és az AUDI R8-at közúton, döntsd el élményvezetésen, hogy melyik jobb!

Érdekel, hogy egy Audi R8 felveheti-e a versenyt egy Ferrari 458 Itáliával? Vagy a vörös olasz autócsoda van-e olyan könnyen kezelhető, mint a német autógyártás remeke?

Most könnyedén kiderítheted, hiszen mindkét autót vezetheted 17-17 kilométeres közúti élményvezetésen!

Vásárolj kupont, és ajándékozd meg magad egy őrült élménnyel, vagy lepj meg vele valakit!

Ár:59.900Ft160.000 Ft
Ár: 14.975 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 44.925 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
160.000 Ft
63%
100.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.11.21. - 2024.05.06

közúti élményvezetés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Audi R8 és Ferrari 458 Italia közúti élményvezetés 17-17 km-en keresztül.

Itt a lehetőség, hogy közúton, forgalomban vezess szupersportautókat. És kiderülhet az is, melyik áll hozzád közelebb: a németes precizitás? Az olaszos temperamentum? De az biztos: mindkettő emlékezetes élmény lesz!

A jobb egyes ülésben ülő szakértőtől instrukciókat kapsz majd, hogy a legtöbbet hozhasd ki az autókból és a lehetőségből!

Az autókról röviden:

  • Audi R8 - 4200 cm3 V8, 420 LE, automata váltó, összkerék hajtás, 4 mp gyorsulás 0-100 km/h
  • Ferrari 458 Italia - 4500 cm3 V8, 570 LE, 338 km/h max. sebesség, 3,1 mp gyorsulás 0-100 km/h

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.11.21. - 2024.05.06 között

Az élményvezetésre előre egyeztetett időpontban, hétköznaponként 10-16 óra között van lehetőség. A programot az időjárás is befolyásolhatja.

  • B kategóriás jogosítvány szükséges!
  • A program során a szervező szabályait kötelező betartani.

Bejelentkezés:

A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges emailben.

További információk

Nagyszerű ajándék autókedvelőknek, az extrém élmények szerelmeseinek. A hölgyek se ijedjenek meg, őket is szeretettel várják, hiszen gyakran jobban vezetnek a férfiaknál!

Az útvonalról

Indulás/találkozó: Veresegyház, OMV kút (2112 Veresegyház, Szadai u. 2.)

Az útvonal ezt követően Gödöllő, M3, Mogyoródi/Szadai lehajtó, Szada, visszaérkezés Veresegyházra, az OMV kúthoz. Ezt az útvonalat mindkét autóval megteheted!

Összesen 2x17 km, kb. 30-40 perc.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 14.975 Ft-ért! A különbözetet, ami 44.925 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Foglalós fizetés esetén a különbözet rendezésére a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a helyszínen!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szolgáltatás helye
Veresegyház, Szadai utca 2.
OMV Benzinkút

közúti élményvezetés kuponunk leírása

Melyik a jobb? Közúti élményvezetésen döntheted el!

Sosem tudtad eldönteni, hogy egy olasz sportautó a jobb vagy egy németek gyártanak jobb verdákat? Képtelenségnek tartod, hogy az Audi gyárthat olyan jó sportautót, mint a Ferrari? Vagy azt, hogy egy temperamentumos olasz gép is lehet olyan megbízható, mint egy német vas?

Most próbára teheted a saját vezetési képességeidet, na és persze a két főszereplőt is: a Ferrari 458 Italiát és az Audi R8-at is 17-17 kilométeren keresztül, ráadásul közúton!

Audi R8 vagy Ferrari 458 Italia élményvezetés közúton, autópályán, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Az Audit viszed először?

Egy listaárán bő 30 milliós autóba huppansz be. Gyakorlatilag szó szerint, hiszen kb. egy nagyarasznyival ülsz majd az aszfalt felett a hihetetlenül lapos, lenyűgözően áramvonalas autóban. A belső térben is minden a német minőségről és a sallangmentes precizitásról árulkodik, és minden kézre esik. De úgysem érsz rá a belső teret nézegetni majd vezetés közben, mert azzal leszel elfoglalva, hogy az úton tartsd ezt a kb. 4 másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsuló vadállatot.

Ebben segítségedre lesz az állandó összkerékhajtás, mely okosan adagolja a V8 motorból kiszabaduló 420 lóerőt a hátsó és az első tengely között, általában a hátsó tengelyre tolva a többet, de ha csúszást érzékel az autó, máris jobban rásegítenek az első kerekek.

Audi R8 élményvezetés a Kakucs Ringen, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Majd következhet a Ferrari is!

Az autó, melynek hátuljában egy V8-as, 570 lóerős szív dobog, ami csak arra vár, hogy megdolgoztassák. 3,1 másodperc alatt 100 km/h-val repeszthetsz, s bár a 338 km/h végsebesség álom marad az autópályán, azért még a KRESZ-t betartva is mosolyra fakasztanak majd az autó adottságai. Az automata váltó és hátsókerék meghajtás már csak hab a tortán. Vezess úgy, ahogy számodra élvezetes!

Igazi gokart élményre számíthat az aki bemerészkedik ennek a gépezetnek az ülésébe, mivel az autó igen alacsony építésű és a Ferrarihoz megszokott módon, a fejhez közel, az autó hátuljában helyezkedik el a motor. Egy gazdagabb gázfröccsel fél Magyarországgal tudathatjuk, hogy a motor életre kelt és csak arra vár, hogy sétakocsikázzunk kicsit az autópályán.

Ferrari 458 Italia élményvezetés közúton, autópályán, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Autóőrülteknek szinte kihagyhatatlan (akár a kötelező szót is használhattuk volna)! Ne sokáig habozz, ki tudja, mikor lesz még egy ilyen esélyed, hogy egy valódi Ferrari volánja mögül csodálhasd a tájat! 

Mit nyújt tehát az élményvezetés?

Vezethetsz két több tízmilliós sportautót: Audi R8-at és Ferrari 458 Italiát. Minden kigyorsítás és a fékezés gyermeki örömként ül ki arcodra, és örök emlékként ég majd beléd, meg persze az is, ahogy a motor bömböl a hátad mögött. Csak nyomd a gázt az egyenesekben, és élvezd a tökéletes stabilitást a kanyarokban is. Mellőled, a jobb egyes ülésből segítő szavak jönnek majd egész úton, hogy minél jobban megismerd a járműveket, és minél többet tudj kihozni az élményvezetésből. Abból az lehetőségből, ami nem mindenkinek adatik meg.

Az útvonalról

Indulás/találkozó: Veresegyház, OMV kút (2112 Veresegyház, Szadai u. 2.)

Az útvonal ezt követően Gödöllő, M3, Mogyoródi/Szadai lehajtó, Szada, visszaérkezés Veresegyházra, az OMV kúthoz. Ezt az útvonalat mindkét autóval megteheted!

Összesen 2x17 km, kb. 30-40 perc.

Az alábbi kép az útvonalat ábrázolja ami 17 km hosszú, ezt teheted meg kétszer:

Vezess szupermodern sportautót, Audit, Ferrarit, kedvezményesen, közúton, a DiamondDeal kuponjával!

Többé nem lesz kérdés, hogy melyik autó a jobb: vezesd az Audi R8-at és a Ferrari 458 Italiát közúton, és döntsd el te! A DiamondDeal kuponjával óriási élményt szerezhetsz magadnak, vagy meglepheted vele szeretteidet is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu