VelaShape fogyasztó kezelés és narancsbőr csökkentés + köpölyözés az Oktogonnál

  • Szeretnél egy hatékony és gyors módszerrel elérni az áhított bikinialakot? Akkor bízd magad a legmodernebb fogyasztó kezelésre!
  • Rázd magad csúcsformába és szabadulj meg a narancsbőrtől a VelaShape fogyasztó kezeléssel 60 percben és mellé köpölyözés
  • A kupon segítségével az EREDETI Syneron VelaShape forradalmi kezelését próbálhatod ki, amely 4 technológiát ötvöz: zsírbontó rádiófrekvencia, görgőfejes masszázs, köpölyözés és infravörös fénytechnológia
  • Vásárolj kupont, és fogyj könnyedén, valamint fáradságtól mentesen a Diamond Szépségszalonban, a VII. kerületben, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára.
Ár:10.990Ft27.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
27.500 Ft
61%
16.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.27. - 2023.03.31

fogyasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Fogyasztás, bőrfeszesítés a Syneron VelaShapeTM csúcstechnológiás kezeléssel 60 percben,  amivel makacs narancsbőr is csökkenthető, és akár 6-10 cm körméret csökkenés (2-4 ruhaméret különbség) is elérhető.

Továbbá az alábbi kezelést is megkapod:

  • 30 perc köpölyözés

Amely még nagyobb löketet ad az eredményes fogyásnak, mivel a két kezelés eredményessége összeadódik!

A köpölyözés, más néven vákuummasszázs egy univerzális regeneráló, méregtelenítő és fogyasztó kezelés, amit már az ókorban is sikeresen alkalmaztak. Segítségével számos probléma orvosolható és hatékonyan veszi kezelésbe a cellulitot az emberi testen.

Tapasztald meg a VelaShapeTM hatást, és fogyassz, feszesíts fáradság nélkül, műtét és így gyógyulási idő nélkül, gyorsan és komfortosan, hosszan tartó eredménnyel!

 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.27. - 2023.03.31 között

A szolgáltatást csak hölgyek vehetik igénybe!

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

A szolgáltatás helye:

  • 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.
  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart. Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. A kupon csak egyszer használható fel, más szolgáltatásokra nem cserélhető, és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

További információk

Ellenjavallatok:

A VelaShape nem alkalmazható daganatos megbetegedés vagy más súlyos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt.

A kezelés nem vehető igénybe 18 éves kor alatt, gyantaérzékenység/allergia esetén, cukorbetegség esetén csak előzetes orvosi konzultációval, továbbá nem vehető igénybe nyílt seb vagy fertőző betegség esetén, anyajegy vagy foltos terület nem kezelhető.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2022 december 31-ig bármely zsebet el tudják fogadni. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Vivien megnyerő ember, boldog menyasszony és nagyon ügyes kozmetikus. Sajnos azon még most sem változtatott, hogy a nyakszirtnél a masszírozást erősebben végezze. Egyébként azonban most sem csalódtam benne, kellemes arcvasalást és szemöldök festést biztosított. Bné Loósy Erzsébet"
Baranyayné Loósy Erzsébet

Videó

fogyasztó kezelés kuponunk leírása

Feszes bőr, formás alak VelaShape fogyasztó kezeléssel

Szeretnél minimális energiabefektetéssel maximális hatékonyságot elérni a fogyást és bőrfeszesítést illetően? Próbálj ki egy csúcstechnológiás kezelést, mellyel akár már egy alkalom után is centikben mérhető eredménynek örvendhetsz. 

Kinek ajánljuk a kezelést?

A VelaShape kezelést mindazok számára ajánljuk, akik relaxálva szeretnének egy fájdalommentes, ám mégis egyedülállóan hatékony fogyasztó, feszesítő, körfogat csökkentő, méregtelenítő hatást elérni a has, comb, fenék, hát vagy kar területen.

Ha szülés utáni anyuka vagy, aki visszavágyik a régi alakjára, vagy fogyni, feszesedni szeretnél, esetleg szimplán megerőltetés nélkül szeretnél formálódni, akkor Neked találták ki a VelaShapeTM kezelést! A kezelés non-invazív, azaz műtét nélkül feszesedhetsz, és utána azonnal végezheted a napi teendőidet.

A VelaShape Syneron TM kiválóan alkalmas a zsírleszívást követően (5-6 hónap) a kialakult egyenetlenségek javítására, valamint szülés, szoptatás után (4-6 hónap) a terhesség következtében kialakult alakváltozás, striák helyrehozására. A kezelés kifejezetten ajánlott fogyókúra esetén, hiszen segít abban, hogy bőrünkön a fogyás nyomai egyáltalán ne látsszanak meg.

Narancsbőrmentes feszes has

A Syneron VelaShapeTM kezelések várható eredményei:

  • Cellulit csökkentés és striák, avagy nyúlási csíkok elhalványítása, megszüntetése.
  • Testkontúr átformálás, méretcsökkentés választott testrészen, akár szülés előtti alak helyreállítása.
  • Vér- és nyirokkeringés fokozása, méregtelenítés.
  • Bőrfiatalítás és -feszesítés.
  • Izomfájdalmak, görcsök megszüntetése.

Minden, amit a VelaShape-ről tudnod kell

A szépségipari kezelések között abszolút piacvezető VelaShape kezelés több eljárást egyesít, és többszörözi azok hatását. A technológia műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot, kisimítja a bőrt.

A Syneron VelaShapeTM alakformáló berendezés zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító görgőfejes masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiájának révén fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé.

Az, hogy kiről hogyan olvadnak le a centik, testalkat és kor függvénye egyaránt. 6-10 alkalommal, heti 1-3 kezelés javasolt, ezt követően 1-3 havonta 1-1 fenntartó kezelés. A rendszeresség fenntartása érdekében érdemes mielőbb egyeztetni a szalonnal időpontot, hogy biztosra menj. Az első kezelés alkalmával már akár 2-3 cm-es csökkenést is tapasztalhatunk a kezelt testterület körfogatában, de ez lehet akár 2-5, vagy 6-10 cm is.

Ami fixen igaz szinte mindenkire, hogy az eredményt inkább centiméterekben várhatja, mint kg-ban. Minimum 6, de ajánlottan 10 kezelés után (hetente egy kezelést alkalmazva) pedig átalakul bőrünk szerkezete, a zsírsejtek lebontásának köszönhetően feszesebbé válik a bőr, láthatóan csökkennek a narancsbőr okozta tünetek.

Továbbá választhatsz még két kezelés közül: Köpölyözés VAGY  vibtrótréner edzés

Mikor ajánlott a köpölyözés:

  •  Fejfájás, neuralgiák
  • Hátfájás, kötegeges, csomós hátizmok
  • Magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, szédülés, fülzúgás/csengés
  • Hasi görcsök
  • Menstruációs zavarok: rendszertelen menzesz, görcsök, klimaxos panaszok
  • Emésztési panaszok (székrekedés, puffadás)
  • Gyomorfájás
  • Epe/májbetegség, aranyeres fájdalmak
  • Krónikus felső légúti fertőzések
  • Asztma, makacs köhögés
  • Szívpanaszok – angina
  • Húgy-, ivari szervek panaszai: vesekövek, krónikus húgyúti fertőzések,
  • ízületi betegségek: gyulladások
  • Cellulitiszterápia

Ajánlott az ülőmunkát végzőknek, akik kevés testedzést tudnak végezni, vagy éppen a szülés utáni hölgyeknek, akik szeretnék visszanyerni korábbi formájukat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tavaszi kezelés az üde arcbőrért: Zsíros bőr arctisztítása Anesi termékekkel, 3 helyszínen
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu