VelaShape fogyasztó kezelés és narancsbőr csökkentés + köpölyözés az Oktogonnál

  • Szeretnél egy hatékony és gyors módszerrel elérni az áhított bikinialakot? Akkor bízd magad a legmodernebb fogyasztó kezelésre!
  • Rázd magad csúcsformába és szabadulj meg a narancsbőrtől a VelaShape fogyasztó kezeléssel 60 percben és mellé köpölyözés
  • A kupon segítségével az EREDETI Syneron VelaShape forradalmi kezelését próbálhatod ki, amely 4 technológiát ötvöz: zsírbontó rádiófrekvencia, görgőfejes masszázs, köpölyözés és infravörös fénytechnológia
  • Vásárolj kupont, és fogyj könnyedén, valamint fáradságtól mentesen a Diamond Szépségszalonban, a VII. kerületben, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára.
Ár:10.990Ft27.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
27.500 Ft
61%
16.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.27. - 2023.03.31

fogyasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Fogyasztás, bőrfeszesítés a Syneron VelaShapeTM csúcstechnológiás kezeléssel 60 percben,  amivel makacs narancsbőr is csökkenthető, és akár 6-10 cm körméret csökkenés (2-4 ruhaméret különbség) is elérhető.

Továbbá az alábbi kezelést is megkapod:

  • 30 perc köpölyözés

Amely még nagyobb löketet ad az eredményes fogyásnak, mivel a két kezelés eredményessége összeadódik!

A köpölyözés, más néven vákuummasszázs egy univerzális regeneráló, méregtelenítő és fogyasztó kezelés, amit már az ókorban is sikeresen alkalmaztak. Segítségével számos probléma orvosolható és hatékonyan veszi kezelésbe a cellulitot az emberi testen.

Tapasztald meg a VelaShapeTM hatást, és fogyassz, feszesíts fáradság nélkül, műtét és így gyógyulási idő nélkül, gyorsan és komfortosan, hosszan tartó eredménnyel!

 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.27. - 2023.03.31 között

A szolgáltatást csak hölgyek vehetik igénybe!

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

A szolgáltatás helye:

  • 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.
  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart. Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. A kupon csak egyszer használható fel, más szolgáltatásokra nem cserélhető, és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

További információk

Ellenjavallatok:

A VelaShape nem alkalmazható daganatos megbetegedés vagy más súlyos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt.

A kezelés nem vehető igénybe 18 éves kor alatt, gyantaérzékenység/allergia esetén, cukorbetegség esetén csak előzetes orvosi konzultációval, továbbá nem vehető igénybe nyílt seb vagy fertőző betegség esetén, anyajegy vagy foltos terület nem kezelhető.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2022 december 31-ig bármely zsebet el tudják fogadni. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"nagyon kellemes és hely. Kedves és szakszerű kezelést kaptam."
Nagy Laura

Videó

fogyasztó kezelés kuponunk leírása

Feszes bőr, formás alak VelaShape fogyasztó kezeléssel

Szeretnél minimális energiabefektetéssel maximális hatékonyságot elérni a fogyást és bőrfeszesítést illetően? Próbálj ki egy csúcstechnológiás kezelést, mellyel akár már egy alkalom után is centikben mérhető eredménynek örvendhetsz. 

Kinek ajánljuk a kezelést?

A VelaShape kezelést mindazok számára ajánljuk, akik relaxálva szeretnének egy fájdalommentes, ám mégis egyedülállóan hatékony fogyasztó, feszesítő, körfogat csökkentő, méregtelenítő hatást elérni a has, comb, fenék, hát vagy kar területen.

Ha szülés utáni anyuka vagy, aki visszavágyik a régi alakjára, vagy fogyni, feszesedni szeretnél, esetleg szimplán megerőltetés nélkül szeretnél formálódni, akkor Neked találták ki a VelaShapeTM kezelést! A kezelés non-invazív, azaz műtét nélkül feszesedhetsz, és utána azonnal végezheted a napi teendőidet.

A VelaShape Syneron TM kiválóan alkalmas a zsírleszívást követően (5-6 hónap) a kialakult egyenetlenségek javítására, valamint szülés, szoptatás után (4-6 hónap) a terhesség következtében kialakult alakváltozás, striák helyrehozására. A kezelés kifejezetten ajánlott fogyókúra esetén, hiszen segít abban, hogy bőrünkön a fogyás nyomai egyáltalán ne látsszanak meg.

Narancsbőrmentes feszes has

A Syneron VelaShapeTM kezelések várható eredményei:

  • Cellulit csökkentés és striák, avagy nyúlási csíkok elhalványítása, megszüntetése.
  • Testkontúr átformálás, méretcsökkentés választott testrészen, akár szülés előtti alak helyreállítása.
  • Vér- és nyirokkeringés fokozása, méregtelenítés.
  • Bőrfiatalítás és -feszesítés.
  • Izomfájdalmak, görcsök megszüntetése.

Minden, amit a VelaShape-ről tudnod kell

A szépségipari kezelések között abszolút piacvezető VelaShape kezelés több eljárást egyesít, és többszörözi azok hatását. A technológia műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot, kisimítja a bőrt.

A Syneron VelaShapeTM alakformáló berendezés zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító görgőfejes masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiájának révén fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé.

Az, hogy kiről hogyan olvadnak le a centik, testalkat és kor függvénye egyaránt. 6-10 alkalommal, heti 1-3 kezelés javasolt, ezt követően 1-3 havonta 1-1 fenntartó kezelés. A rendszeresség fenntartása érdekében érdemes mielőbb egyeztetni a szalonnal időpontot, hogy biztosra menj. Az első kezelés alkalmával már akár 2-3 cm-es csökkenést is tapasztalhatunk a kezelt testterület körfogatában, de ez lehet akár 2-5, vagy 6-10 cm is.

Ami fixen igaz szinte mindenkire, hogy az eredményt inkább centiméterekben várhatja, mint kg-ban. Minimum 6, de ajánlottan 10 kezelés után (hetente egy kezelést alkalmazva) pedig átalakul bőrünk szerkezete, a zsírsejtek lebontásának köszönhetően feszesebbé válik a bőr, láthatóan csökkennek a narancsbőr okozta tünetek.

Továbbá választhatsz még két kezelés közül: Köpölyözés VAGY  vibtrótréner edzés

Mikor ajánlott a köpölyözés:

  •  Fejfájás, neuralgiák
  • Hátfájás, kötegeges, csomós hátizmok
  • Magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, szédülés, fülzúgás/csengés
  • Hasi görcsök
  • Menstruációs zavarok: rendszertelen menzesz, görcsök, klimaxos panaszok
  • Emésztési panaszok (székrekedés, puffadás)
  • Gyomorfájás
  • Epe/májbetegség, aranyeres fájdalmak
  • Krónikus felső légúti fertőzések
  • Asztma, makacs köhögés
  • Szívpanaszok – angina
  • Húgy-, ivari szervek panaszai: vesekövek, krónikus húgyúti fertőzések,
  • ízületi betegségek: gyulladások
  • Cellulitiszterápia

Ajánlott az ülőmunkát végzőknek, akik kevés testedzést tudnak végezni, vagy éppen a szülés utáni hölgyeknek, akik szeretnék visszanyerni korábbi formájukat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu