A tökéletes ajándék ötlet! - Egy órás páros fotózáson a Marton Balázs Photography-nál

Marton Balázs Photography | Budapest, XIII. ker.
  • Közös képet szeretnétek készíteni? Nem éritek be a sima telefonnal készült szelfikkel? Esetleg a tökéletes karácsonyi ajándékon gondolkodsz párodnak? 
  • Itt a legjobb ajánlat számotokra! Vegyetek részt egy órás páros profi fotózáson és örökítsétek meg a szerelmes pillanatokat!
  • Legjobb ajándékötlet pároknak, és ehhez egy több évnyi tapasztalattal rendelkező profi fotós fog a segítségetekre lenni.
Ár:11.990Ft20.000 Ft
Ár: 3.360 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 8.630 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
41% kedvezmény
20.000 Ft
41%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.12.14. - 2023.03.14

Páros fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalomra szóló kupon, amely egy páros fotózást tartalmaz.

  • A fotózás alkalmával kb. 200 db nyers kép készül. 
  • Ebből közösen kiválasztva 15 db-ot retusálva is megkapsz. 
  • A fotózás időtartama 1 óra. 

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt kuponnal a szolgáltatáson!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.12.14. - 2023.03.14 között

Bejelentkezés

Legkésőbb a fotózás előtt 1 nappal szükséges időpontot foglalni a +36-70/908-9159-es telefonszámon vagy martonbalazss@gmail.com e-mail címen.

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt kuponnal a szolgáltatáson!

Lehetőséged van akár a saját otthonodban is lebonyolítani a fotózást, Budapesten belül bárhova elmegy a fotósod. 

Felárak, opciók

Amennyiben stúdióban szeretnéd a fotózást felár ellenében lehetséges:

  • Hétközben 6.000 Ft, hétvégén 7.000 Ft, amely a helyszínen fizetendő vagy előre utalással lehet időpontfoglaláskor kifizetni a szolgáltatónak. 
  • Több stúdió közül lehet választani: G3, WTamás és Indoor, vagy kérés esetén bármelyik másik stúdió Budapesten.
  • Amennyiben szeretnél extra képeket az 500 Ft felárat jelent, amelyet a helyszínen kell a szolgáltatónak kifizetni. 

További információk

Az ajánlatban szereplő összes kép, beleértve a főképet is a szolgáltató saját munkája!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.360 Ft-ért! A különbözetet, ami 8.630 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Amennyiben foglalósan vásárolsz, a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel tudod kifizetni.

Lemondási feltételek

Lemondási lehetőség a fotózást megelőzően 24 órával lehetséges, ha már kifizette a stúdiót a fotós, és nem jelensz meg a fotózáson, illetve nem értesíted e felől előző nap a szolgáltatót, akkor az alkalom felhasználtnak minősül. 

Páros fotózás kuponunk leírása

Örökítsétek meg kedves, szerelmes pillanataitokat, amire később vissza tudtok tekinteni! 

Azon gondolkozol, mivel tudnád meglepni párod vagy ismerőseid karácsonykor? A legjobb helyen jársz! Ezen a páros fotózáson olyan emlékezetes és profi képek készülnek, hogy lehetetlen lenne nem örülni nekik!

Itt az alkalom, hogy részt vegyetek egy páros fotózáson, ahol csak a Tiétek a főszerep! Szereted a professzionizmust? Ezekkel a kép sorozatokkal minőségi, profi, jól komponált szerelmes fotókat tarthatsz a kezedben, amit szívesen kiteszel az asztalodra vagy a falra és büszkén nézel rá. Legyetek részesei egy ilyen élménynek, és adjátok át magatokat egymásnak, miközben a profi fotósotok lencsevégre kapja a legjobb pillanatokat. 

A fotózásról

A fotózáson több évnyi tapasztalattal rendelkező szakember segít Nektek a a pózokban, hogy a legjobb oldalatokat mutassátok meg. Nem vagytok a fotózás szerelmesei? Semmi baj, engedjétek el magatokat, beszélgessetek egy kicsit a fotóssal, hogy milyen témájú képeket képzeltetek el, amelyet ő elmond, hogyan lehet megvalósítani. Sok tapasztalata van már a lámpa lázzal kapcsolatban, hidd el segíteni fog legyőzni, hiszen csak azt szeretné, hogy Nektek a legjobb képek készüljenek el. 

Ha semmilyen elképzelésetek sincs a képekkel kapcsolatosan, aggodalomra semmi ok. A fotósotok segít beállítani Titeket a legjobb, legmeghatározóbb pózokba, segít mindenben, amiben szeretnétek. Vagy csak engedjétek el magatokat, élvezzétek egymás jelenlétét, a fotós pedig elkapja a szerelmes pillanataitokat. 

Marton Balázs Photography - páros fotózás

Az egy órás fotózás alkalmával körülbelül 200 darab nyers fénykép készül, amelyet közösen kiválasztva 15 darabot kis is retusálnak. Természetesen a nyers képeket is megkapjátok a retusált mellé. Így könnyedén válogathattok magatok is bármikor a képek között. 

Lepd meg párodat ezzel a szerelmes, páros fotózással és készítsetek örök emlékeket, amit bármikor vissza tudtok nézni! Emléknek, élménynek a legjobb, hiszen a képek örökre megmaradnak, míg egy virág hamar elolvad, egy csoki pedig hamar elfogy. Egy kis szórakozás kettőtöknek, amiből profi képek születnek. Kell ennél több? 

Csapj le az ajánlatra gyorsan, hiszen MOST kedvezményes DD kuponnal zsebelheted be a profi fotókat és a szerelmes élményt! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu