Vedd meg a világot 10.000 Ft értékű DiamondDeal ajándékkártyával! A legütősebb meglepi!

Diamond Deal Kft. | Budapest,

Még nem döntötted el mit szeretnél, de azt biztosan tudod, hogy bármikor szükséged lehet rá? Tegyél szert a Diamond Deal plasztik kártyájára, áll leesős, hihetetlenül kedvezményes áron és szerezz meg a diamonddeal.hu oldalról bármit, amire szükséged van, majd szépülj vagy frissülj fel 2018-ban 50% kedvezménnyel a Diamond Masszázs Stúdióban! Lepd meg magad vagy párodat a kártyával, csak 10.000 Ft!

Ár:10.000Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.09.28. - 2019.01.31

ajándékkártya kuponunk fontos tudnivalói

  • A DiamondDeal plasztik (ajándék) kártyával új értelmet nyer az ajándékozás fogalma.
  • Válaszd ki és vásárold meg értékes ajánlataink bármelyikét a www.diamonddeal.hu oldalon.
  • A plasztik kártya értékét a DD kreditektől külön kezeljük, és ez az érték 100%-ig levásárolható bármelyik ajánlatra. Több kártyát is jóvá tudsz írni az egyenlegeden.
  • A plasztik kártya vételára 10.000 Ft és ennyit is írunk jóvá. De mivel a szolgáltatásokat a partnerek minimum 50%-os kedvezménnyel jelentethetik meg az oldalunkon, így ez a kártya vásárlási értékét tekintve minimum 20.000 Ft-ot ér, nagyobb kedvezményű szolgáltatásnál még többet!
  • Biztosítsd be magad a kártyával! Nem vagy még biztos benne, hogy mit vásárolnál? Vedd meg most a kártyát és egy egész éved lesz, hogy eldöntsd, mire van szükséged!
  • Ajándékozd meg szüleidet, barátaidat, szeretteidet a szóban forgó kártyával, s engedd, hogy ők döntsék el, mely szolgáltatásunkra tartanak igényt.
  • Az ajándékozott az egyenlege feltöltésétől számított 6 hónapig bármikor és bármire felhasználhatja a plasztik kártyát, az oldalunkon szereplő minimum 50%-os, de akár 90%-os ajánlatunk bármelyikére!
  • Miután megvásároltad az ajándékkártyát, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@diamonddeal.hu címen. Üzenetedben írd meg a kuponod kódját és a címedet, ahová a kártyát postázhatjuk. A kártyát díjmentesen küldjük ki!
  • Mit adunk még a Diamond Deal plasztik kártya mellé?
    • a plasztik kártyát megvásárlók -azon felül, hogy a DD oldalon a kártya névértékét levásárolhatják- egész évben 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a Diamond Masszázs Stúdió masszázs szolgáltatásait!
  • A Diamond Masszázs Stúdió masszázs szolgáltatásait itt tekintheted meg: https://www.diamondszepsegszalon.hu/szolgaltatasaink/
  • Bármennyi kártyát vásárolhatsz magadnak is és ajándékba is!
  • A kártya megvásárlástól számítva 2019. január 31-ig lehet feltölteni a krediteket. Feltöltés után pedig az egyenleget 6 hónapig  lehet levásárolni! (Például: ha egyenlegedet július 31-én töltöd fel, az összeget 2018. január 31-ig használhatod fel.)
  • A kártyán egy egyedi kód található, melyet a diamonddeal.hu weboldalon, a "Saját profilban" lévő mezőbe tudsz beírni. Ezt követően a rendszer automatikusan jóváírja az összeget egyenlegeden.
  • Ne feledkezz el a kártya érvényességi idejéről!
  • Fontos: a kártya készpénzre nem váltható!
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Csengery utca 26

ajándékkártya kuponunk leírása

Kártyázzunk!

Amikor belenézel a pénztárcádba, biztosan találsz szinte minden egyes rekeszében valamilyen kártyát, amelyeknek többségét valószínűleg soha nem használtad még, egy részét pedig soha nem is fogod! A Diamond Deal most egy olyan plasztik kártyát ad a kezedbe, amit nem árt, ha mindig elérhető közelségben tartasz, ugyanis jól jön majd, amikor szeretteidet vagy magadat kell megajándékoznod. Szerezd be hát minél hamarabb, hiszen bármikor az éven ütős kedvezmények várnak!

A kártya ütőképessége ott kezdődik, hogy a DiamondDeal weboldalán található rengeteg 50%-os kedvezménye révén a plasztik kártya már nem 10.000 Ft-ot, hanem inkább minimum 20.000 forintot ér. Ha a számos, akár a 90%-ot meghaladó akcióra gondolunk, akkor akár annak a sokszorosát is.

Gondold csak végig, mennyi ajánlatunk közül válogathatsz, nem is egy, nem is kettő, de nem is három kedvezményes ajánlat lehet a tiéd, ha beszerzel magadnak egy ilyet kis plasztik kártyát. Mindig ott lapul nálad, s neked csak az oldalon szereplő aktuális hirdetéseket kell figyelemmel követned, s alkuszi képességed latba vetve, a legjobbkor kattintanod.

Fontos, hogy tudd a kártya 100%-ig lefedi a weboldalon szereplő összes ajánlatunkat, s egyenleged feltöltésétől számított 6 hónapon át bármikor felhasználható. Így ha most még nem is tudod, mit szeretnél, egy lábápolás pakolást vagy hidroabráziós testkezelést, vagy éppen eddig még nem közölt ajánlatot, akkor tedd félre a kártyád, s használd úgy, mint egy ászt! Akkor vedd elő, amikor a legjobbnak látod, s csapj le rá vele a számodra legjobbnak ítélt ajánlatunkra!

Légy résen, mert jöhet bármilyen alkalom, s ekkor legalább majd nem kell gondolkoznod, mit vegyél a kiszemeltnek, hiszen vásárolhatsz ajándékkártyát is, amit az ajándékozott saját belátása szerint használ majd fel. S mivel mi jól tudjuk, hogy a nehéz időkben minden pénz számít, így a mi ajándékunk a kártya nagyszerű lehetőségén túl az, hogy díjmentesen küldjük ki neked „Őt”.

Foglaljuk össze mit is tartalmaz mostani „plasztik” ajánlatunk!

  • Egy olyan (ajándék) kártyát biztosít vásárlója számára, ami a DiamondDeal.hu weboldalán szereplő összes ajánlatra kiterjed.
  • A kártya vásárlási értéke 10.000 Ft, de kézhezvételtől számítva ennek a névértéke minimum 20.000 Ft-ot vagy annak a sokszorosát tartalmazhatja. Ennek alakulása a Te kivételes alkuszi képességeden múlik majd!
  • a plasztik kártyát megvásárlók -azon felül, hogy a DD oldalon a kártya névértékét levásárolhatják- egész évben 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a Diamond Masszázs Stúdió masszázs szolgáltatásait!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu