Választható típusú 60 perces különleges illóolajos masszázs a XIV. kerületben

Varga Nikolett - masszőr | Budapest, XIV. ker.
  • 60 perc a testi-lelki megújulásod jegyében! Válaszd ki a svéd-, gyógy-, sport-, relaxáló masszázsok közül amire leginkább szükséged van.
  • Gyere a Hermina Beauty Szépségszalonba, ahol garantáltan véget vetnek a nyaki-hát-csípő-derék és lábfájdalmaidnak, és oldják feszült, letapadt izmaidat.
  • Pihend ki magad gyakorlott masszőr kezei között, csak 6.990 Ft-ért!
Ár:6.990Ft9.000 Ft
Ár: 1.960 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 5.030 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
23% kedvezmény
9.000 Ft
23%
2.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.07.17. - 2022.10.17

Masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 60 perces masszázs 5 különböző választható masszázstípusból, melyek a következők:

  • Svédmasszázs
  • Gyógymasszázs
  • Sportmasszázs
  • Frissítő masszázs
  • Relaxáló masszázs
  • A masszázs menete: hátmasszázs, karmasszázs, lábmasszázs, és kicsi talpmasszázs. 

A szolgáltató ezen ajánlattal, kizárólag új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer veheti igénybe a kuponos kedvezményt.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.07.17. - 2022.10.17 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/623-9926 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával. A helyszínre kérjük vidd magaddal kinyomtatva kuponod vagy mutasd fel telefonodon. Esti időpontok esetén a szolgáltató 2-3 hétre tud időpontot biztosítani.

Helyszín:

Budapest, XIV. kerület, Jerney utca 47. Hermina Beauty Szépségszalon, Mogyoródi út felől lesz a 2. kapu.

További információk

  • A masszázst női masszőr végzi.
  • A masszázs nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.
  • Választható olajok: Lótusz virág, jázmin vanília, macaron, őszibarack, eper, levendulás aloe vera olaj. Krémekből is lehet választani: lótusz virág krém, őszibarack krém, macaron krém.
  • Ellenjavallatok: Akut állapotok (friss sérülések stb.), Akut sérv (a legtöbb sérv nem ellenjavallt, de mindenképpen jelezd ha valamilyen sérved van), Előrehaladott csontritkulás, Gyulladásos betegségek, Fertőző betegségek, láz, Csonttörés, ficam, égés, trauma, Ittas, drogos állapot, Vérzékenység (nem minden esetben konzultáció szükséges), Epilepszia, Bőrelváltozások (fertőzések, sérülések), Rosszindulatú daganat, Terhesség, Menstruáció legerősebb napja (ez egyénenként változik, egészségügyi problémát nem jelent, de ha túlságosan kellemetlen érdemes elhalasztani, vagy konzultálni az alkalmak előtt), Obliteratív (elzáródásos) érbetegségek, Akut vénás betegségek, Szívritmus-zavar (orvosi engedély szükséges),  Bizonyos gerincbetegségek (nem minden esetben)

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 1.960 Ft-ért! A különbözetet, ami 5.030 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a Szolgáltatónál tudod rendezni készpénzben.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, 10 perc késés után nem tudnak fogadni.

Masszázs kuponunk leírása

A pihenés órája

Vágysz már egy kis pihenésre, de nem tudod még, hogy igazából milyen fajta lazítás esne a legjobban? Semmi gond, eldönteni van még idő, de azért adunk egy kis segítséget!

A masszázs egy passzív kikapcsolódási forma, mely nagyon fontos mind a test, mind a lélek szempontjából. A mai kor embere túlhajszolt, tele van feszültséggel, nincs ideje foglalkozni saját magával, ezáltal sajnos az egészségével sem.

Milyen masszázsok közül választhatsz?

svédmasszázs Európa legelterjedtebb masszázstípusa. Izomlazító, fájdalomcsillapító hatása révén a fáradt testrészek felüdítésére szolgál. A masszázs során a masszőr a testre simító mozdulatokkal az egész testet bekeni olajjal, majd a test teljes ellazulás érdekében mély, simító, lazító mozdulatokat gyakorol. A szív felé irányuló mélysimítások elősegítik a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását. Majd gyúró, dörzsölő, rezegtető nyomásokat alkalmaz elsősorban a háton, majd a mellkas felső részén, fartájékon és a lábakon, kezeken. Ezek a nyomások elősegítik az izmok ellazulását, és a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztását.

gyógymasszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás.
Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de a távoli  szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer).
A gyógymasszázs végezhető frissítő céllal krónikus fáradtság csökkentésére, jobb közérzet elérésére, a teljesítőképesség emelésére. Javallott sportteljesítmény fokozására, regeneráció gyorsítására, sportsérülések után, izom rugalmasságának javítására.

sportmasszázs során alkalmazott masszázstechnika nem a simító, gyengéd mozdulatokból áll, hanem erősebb, dörzsölő, ütögető fogásokat alkalmaznak.
A rendszeresen alkalmazott sportmasszázs a fizikai kondíció javításának kiváló módja, férfiaknak és nőknek egyaránt. A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat fellazítsák, ezáltal azok rugalmasak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek legyenek.

relaxáló masszázs egy finom simító, dörzsölő és apró körkörös gyúró mozdulatokból álló masszázs, amely segít leküzdeni a felgyülemlett feszültséget, stresszt. Aromaterápiával együtt igazán hatásos, így nemcsak az érintések hatnak, hanem a felszívódó aromák is. A stressz oldó, görcsoldó, nyugtató hatású - tiszta növényi aromák -, az idegrendszerre nyugtató hatást gyakorolnak.

Válaszd ki a számodra legideálisabb masszázst és vásárold meg kuponunkat kedvezményes áron!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu