Választható szemöldöktetoválás: 3D szálas vagy púderhatású satíros szemöldök, Újpest-központnál

5/5Zsigmond Erika kozmetikus | Budapest, IV. ker.
  • Ritkás szemöldököd van és nap mint nap rajzolgatod formáit?
  • Tarsolyunkban rejtegetünk számodra az egészen szolid változatoktól akár formabontó szemöldököt is. Rajtad áll, hogy mennyire szeretnél természetes hatású szemöldöktetoválást évtizedes tapasztalattal rendelkező kozmetikusodtól kérni!
  • Kedvezményes kuponunkat a IV. kerületi Perfekt-En Szépségszalonban válthatod be, mely Újpest központhoz közel, az Aradi utca sarkánál, a metro végállomástól 2 percre található.
Ár:19.990Ft50.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
61% kedvezmény
50.000 Ft
61%
30.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 15 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.24. - 2024.06.24

Sminktetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Választható szemöldöktetoválás 3D szálas vagy púderhatású satíros változatban. A 2-3 óra alatt megbeszélitek az elképzeléseket, megtörténik a technika, szín és formaválasztás, és érzéstelenítést követően maga a kidolgozás.

Ha a természet nem ajándékozott meg szép formájú dús szemöldökkel, ajándékozd meg magad  egy sminktetoválással, amit a lehető legtermészetesebbre készít a szakember több mint 10 év tapasztalattal a háta mögött.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.24. - 2024.06.24 között

FONTOS! A kezelést kizárólag 18 év felettiek vehetik igénybe.

  • Előzetes bejelentkezéshez hívd a +36-30/346-8751 telefonszámot, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel.
  • Ellenjavallat: lázas állapot.
  • Alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkező vendégeknek javasolt fájdalomcsillapító tablettát vinni magukkal.
  • A kezelés előtt legalább 1 hétig szükséges kerülni az extra C vitamin bevitelt, ez ugyanis vérzékenyebbé teszi a bőrt.

Felárak, opciók

  • Korrekció kérése ajánlott minimum 5 hét, maximum 8 hét elteltével: 19.900 Ft/kupon, mely a helyszínen fizetendő.
  • Az első alkalomnál érdemes még vinni 4.990 Ft-ot, mely a korrekció foglalója, ezzel együtt már időpontot is tudsz foglalni új szemöldököd végső simításaihoz, tökéletesítéséhez.
  • A korrekció fennmaradó összegét a korrekció tényleges alkalmával tudod kifizetni, hiszen addig bőrödnek pihennie szükséges.
  • A korrekció nagyon fontos, mert akkor fejezik be a munkát, így válik tökéletessé és tartóssá új szemöldöktetoválásod!
  • A lidokain krém és szpré  benne van az árban, ha plusz érzéstelenítőt is szeretnél, felára 3.500 Ft, mely szintén a helyszínen fizetendő.

További információk

  • Korrekció kérése ajánlott minimum 5 hét, maximum 8 hét elteltével: 19.900 Ft/kupon, mely a helyszínen fizetendő.
  • Az első alkalomnál érdemes még vinni 4.990 Ft-ot, mely a korrekció foglalója, ezzel együtt már időpontot is tudsz foglalni új szemöldököd végső simításaihoz, tökéletesítéséhez.
  • A korrekció fennmaradó összegét a korrekció tényleges alkalmával tudod kifizetni, hiszen addig bőrödnek pihennie szükséges.
  • A korrekció nagyon fontos, mert akkor fejezik be a munkát, így válik tökéletessé és tartóssá új szemöldöktetoválásod!
  • A lidokain krém és szpré  benne van az árban, ha plusz érzéstelenítőt is szeretnél, felára 3.500 Ft, mely szintén a helyszínen fizetendő.
  • A szolgáltatás nyújtása légkondicionált helyiségben történik.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani legkésőbb 48 órával a foglalt időpont előtt lehet! Ezen túl a kupon felhasználtnak minősül. Esetleg el is ajándékozhatod a kupont, ha már nincs lehetőséged a lemondásra, módosításra. Kérjük, figyelj a pontos érkezésre is!

★★★★★
★★★★★
3 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K,Cs: délután 14-20-ig, H,Sze,Pé: délelőtt 08-14-ig
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 45.
Perfekt-En Szalon - Aradi utca sarok, metro végállomástól 2 percre
★★★★★
★★★★★
"Nagyon kedve és szépen dolgozik, ajánlom! "
Korondiné Noé Erika

Sminktetoválás kuponunk leírása

3D szálas, vagy púderhatású satíros szemöldök, trendkövető hölgyeknek

Ha nem szereted a reggeli rohanást, és sokszor nem jut elég idő sminked elkészítésére, akkor ez az ajánlat egyértelműen neked szól, hiszen megkönnyíti a mindennapjaidat és lerövidíti a reggeli készülődést, hogy nyugodtan meg tudd inni a reggeli kávédat. A helyiség ráadásul légkondicionált, így Neked már csak hátra kell dőlnöd.

Kuponunkat neked ajánljuk, ha:

  • hiszel abban, hogy szépséged egyik meghatározó eleme a tekinteted,
  • ritkás szemöldököd van, vagy még jobban kiemelnéd adottságaidat,
  • a minőség tekintetében nem akarsz kompromisszumot kötni,
  • magadra ismertél, és már betöltötted a 18 évet.

Milyen szemöldököt válassz?

Kezelés előtt

Célszerű egy előzetes konzultáció a kozmetikussal, mely során az esetleges egészségügyi problémáidról tájékoztasd őt, aki az esetleges kizáró tényezőkről is informálni fog. A beleegyezési nyilatkozat aláírásánál a kockázati tényezőket is gondosan végigveszitek. A személyes konzultáció alkalmával, a saját adottságok figyelembevételével átbeszélitek a kozmetikussal, és közösen döntitek el, mi a megvalósítható, és milyen színű, formájú szemöldököt és technikát válaszd.

A 3D szálas szemöldököt akkor ajánljuk, ha kevésbé karakteres, inkább természetes hatású szemöldököt szeretnél. A satírtechnikát pedig sokkal inkább azoknak, akik karakteresebb szemöldököt szeretnének. Ennek lehetnek fokozatai, például a szín megválasztásából adódóan.

Azoknak a vendégeknél, akiknek zsírosodásra hajlamos, vagy hajszáleres a bőre, a szolgáltató Shedding light technikát alkalmaz. A shedding light technika a 3D és a púderes technika ötvözete. 

Mire számíthatsz?

Kezelés menete

A tapasztalt szakember a teljes folyamat során ügyel a sterilitásra, az eszközök fertőtlenítésére, és kizárólag kiemelkedő minőségű, tetováló festékeket használ. Nyugodtan rábízhatod magad tehát kezeire, aki teljes odafigyeléssel fogja elkészíteni sminktetoválásodat. A tetoválás elkészítése a fájdalomcsillapítás ellenére is járhat enyhe fájdalommal, egyéni tulajdonságoktól függően. Különösen érzékeny bőrűek figyeljenek arra, hogy szükségük lehet extra fájdalomcsillapítóra, amely felárat képez!

Kezelés után

A sminktetoválás után 21 napig tilos a szolárium, szauna, direkt napozás, úszás, a tetovált terület sminkelése, kapargatása, más kozmetikummal való kezelése, még a herpesz elleni krém használat is. Természetesen, ha a későbbiek során mégis szükség lenne a tetoválás javítására vagy korrigálására, erre is van lehetőség. Ezen pontokat betartva pedig folytathatod napi rutinodat, a megszokott módon.

Korrekció, megújítás

Hogyha esetleges korrigálásra lenne szükséged, minimum 6 hét elteltével teheted meg felár megfizetése ellenében, arra azonban figyelj, hogy maximum a 8. hétre kérj időpontot kozmetikusodtól.

Tedd egyszerűbbé reggeleidet szemöldöksmink kiküszöbölésével, vásárolj kedvezményes DD kupont!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu