Szájtetoválás választható technikával, ajándék korrekcióval!

  • Zavar ajkad vékonysága, aszimmetriája? Félsz a sebészeti beavatkozástól? Most elhoztuk neked a MEGOLDÁST! A Hiperrelax Szépségszalonban képzett szakemberünk teszi ajkaidat természetes hatással, optikailag nagyobbá és szebbé.
  • A szájtetoválás kezelés után élvezheted a tartós smink eredményét. Reggelente nem kell a rúzsozással foglalkoznod, sőt még el sem kenődik a nap folyamán. Így egész nap tündökölhetsz. 
  • Kedvezményes DD kuponunkkal MOST 3 féle szájtetoválás közül válogathatsz: lehet teljes vagy fél satírozás, esetleg 3D hatású satírozás és ajándék korrekciót is kapsz mellé.
Ár:29.990Ft55.000 Ft
Ár: 8.400 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 21.590 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
46% kedvezmény
55.000 Ft
46%
25.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.03.25. - 2022.05.31

Szájtetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalomra szóló kupon, amely tartalma egy szájtetoválás és egy alkalom korrekció.

Választható: 

  • Félsatír,
  • Teljes satírozás,
  • 3D hatású satír
  • Szájfény hatás

Fontos: Csak 18. életévüket betöltöttek vehetik igénybe!

A korrekcióra 1-3 hónapon belül van lehetőség, ennek díját a kupon ára tartalmazza.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.03.25. - 2022.05.31 között

Előzetes időpontfoglalás szükséges az ffarkasjulia@gmail.com e-mail címen, a +36- 30/541-4050 telefonszámon vagy a https://www.facebook.com/hiperrelax/ facebook oldalon lehetséges kuponkód megadásával.

Helyszín:

2-es metróval a Kossuth tér metrómegállónál. 3-as metró esetén az Arany János utcai megállónál. 2-es villamossal a Széchényi térig kell menni. 

1054 Budapest, Akadémia utca 9.

Parkolási lehetőség: este 8-ig fizetős. 

További információk

  • Csúcskategóriás kozmetikai termékekkel dolgozik. pl.: Dr.Grandel, Dr.Spiller, Age Attractions, Babor..., amelyek magas hatóanyag tartalmúak, és hosszan tartó, azonnali látványos hatást eredményeznek. 
  • Vendégei számára egyénre szabott kezeléseket dolgoz ki.
  • Ha hajlamos vagy a herpeszre ( ha akár egyszer is volt herpeszed), a tetoválást megelőző 2.naptól Telviran 400 mg gyógyszer szedése ajánlott.
  • Egy héttel az ajaktetoválás előtt szükséges az ajkak hidratálása.
  • A szép eredmény érdekében a seb legyógyulásáig nagyon kell vigyázni a tetovált területre. Tilos menni, szaunába, szoliba, napvédővel védeni kell. 

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
3 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Akadémia utca 9.
★★★★★
★★★★★
"Nagyon segítőkész volt. Tájékoztatott, hogy mit fog csinálni, és mire vigyázzak otthon a kezelés után."
Gabriella Kubinyiné Iglai

Szájtetoválás kuponunk leírása

Formás ajkak, az egész napos tündöklésért!

A legtöbb Nő nincs megelégedve az ajkai méretével, színével vagy formájával. Ilyenkor általában ceruzával vagy rúzzsal próbálják megoldani a problémát. Azonban ezek az opciók sokszor bajt okoznak. A nap folyamán elmaszatolódott rúzs, vagy egy része a fogakon nem túl esztétikus látvány. Éppen erre az esetekre találták ki az ajaktetoválást. 

Sebészeti beavatkozás, hegek és foltok nélkül teheted ajkaidat optikailag nagyobbá és teltebbé. A színekkel a képzett szakemberünk tud játszani, így a neked megfelelő, bőrhöz igazított színt választhatjátok ki együtt. Fájdalommentesen, természetes hatással éri el ezt az eredményt. 

Hiperrelax Szépségszalon szájtetoválás

Mi is az a szájkontúr tetoválás?

A túl kicsi ajkak, az aszimmetrikus formák sminktetoválással korrigálhatók. Ez a módszer a szájemelés mellett az egyetlen olyan tartós smink alkalmazása, amellyel az ajkak optikailag nagyobbnak látszanak. Azonban nagymértékben nem térünk el a természetes száj méretétől és formájától.

Félsatírozás:

A félsatírozással nem csak a száj szélei, de maguk az ajkak is tetoválásra kerülnek. Az ajkak külső széleitől haladva befelé a tetoválás színe fokozatosan halványodik. Ezzel képesek vagyunk olyan hatást adni neki, amivel máris nagyobbnak látszik. Egy jól kiválasztott szín tökéletes formát ad az ajkaidnak és igazán Nőnek érezheted magad tőle.

Ha te is kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálod a szájtetoválást, csapj le MOST kedvezményes DD kuponokra és élvezd a természetes hatású szépséget. Gyűjtsd be a bókokat és légy minden nap elbűvölő ajkaiddal! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu