Ünnepi megújulás az Ági Szépségszalonban 20.000 Ft értékű ajándékkártyával!

Ági Szépségszalon (r) | Budapest, XIII. ker.
  • Várd az ünnepeket és az azt követő időszakot ápoltan és frissen!
  • Kellemes környezet és rengeteg opció vár a szépségszalonban, különféle arc- és alakformáló kezelések, gyantázás és infraszaunázás, férfiak és nők részére.
  • Tökéletes ajándék karácsonyra barátoknak, családnak vagy akár önmagadnak, 20.000 Ft értékű ajándékkártya, mindössze 9.990 Ft-ért, a XIII. kerületi Ági Szépségszalonban.
Ár:9.990Ft20.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
20.000 Ft
51%
10.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.12.20. - 2019.01.30

ajándékkártya kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy 20.000 Ft értékű ajándékkártya, mely felhasználható az Ági Szépségszalonban.

Az ajándékkártyával az Ági Szépségszalon teljes áras szolgáltatásaiból választhatsz bármit a kártya értékéig, kivéve masszázs, műköröm, és a pedikűr kezeléseket.

Választható kezelések:

  • Infraszauna,
  • Gyantázás (test és intim, cukor és normál)
  • Arckezelés,
  • Zsírbontó-alakformáló kezelések, és ezek kombinációi a kártya értékéig.

Válaszd ki a neked  - 20.000 Ft értékig szabadon kombinálható - szimpatikus kezeléseket és váltsd be ajándékkártyára a Szalonban!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.12.20. - 2019.01.30 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges a kuponkódod megadásával  a +36-70/308-4414 telefonszámon. 
  • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható!
  • A kupon a helyszínen névre szóló ajándékkártyára váltható. 
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre.
  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható. 

További információk

  • Tökéletes meglepetés! Ha folyamatosan gondolkodsz, és nem jut eszedbe semmilyen ajándékötlet a fenyőfa alá, lepd meg kedvesedet, családtagjaidat vagy barátaidat ajándékkártyával.
  • Az Ági Szépségszalont könnyen megközelíthető helyen, a Vígszínház mögött, a belváros szívében találod.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása/módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig: 9.00-21.00-ig
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József utca 8.
(A Vígszínház mögött)

ajándékkártya kuponunk leírása

Ajándék, mesterfokon

Ez az ajándékkártya, egyben egy Jolly Joker, hiszen több mindenre ütős megoldást nyújt. Maga az ajándékozott döntheti el, hogy a kártya értékében, mely jelen esetben 20.000 Forint, milyen szolgáltatást vesz majd igénybe.

Ajándékkártya kedvezményes DD kuponnal az Ági Szépségszalonba, mellyel arckezelés, alakformálás, gyantázás és infraszaunázás igénybe vehető, 20.000 Ft értékben, 9.990 Ft-ért!

Élmények, tárgyak helyett

Manapság egyre nagyobb divatja van annak, hogy nem tárgyakat, hanem élményt veszünk ajándékba. Hiszen a fogyasztói társadalomban sokszor minden a tárgyakról szól, melyekkel már az otthonunkban is Dunát lehetne rekeszteni.

Az Ági Szépségszalon is szeretné megadni a lehetőséget arra, hogy kulcsot adjon a kezedbe, ezzel kapcsolatban. Tehát, hogy élményt ajándékozhass, mely egy életre szól, bármikor, bárhová "magával viheti" majd az illető, a kellemes pillanatokat, emlékeket. Ráadásul az arc- és alakformáló kezelések szemmel látható hatással vannak a testre, így mindig van, ami emlékeztet az ajándékra.

Mire jogosít fel az ajándékkártya?

A szerencsés kiválasztott kedvére kombinálhat 20.000 Ft értékben, a szalon listaárából a arckezelések, alakformáló kezelések, gyantázás és az infraszauna közül.

Arckezelések közül szabadon választható például hialuronsavas arckezelés ultrahangos hatóanyagbevitellel, botox hatású ránctalanító kezelés, 24 karátos arany arckezelés.

Alakformáló kezelések közül, hogy csak egy párat említsünk, lehetőség van igénybe venni a kavitációs, vákuumos vagy rádiófrekvenciás zsírbontás technológiáját. Valamint az Ultracontour francia alakformáló csúcstechnológiát és a parafango testtekercselést.

Ajándékkártya kedvezményes DD kuponnal az Ági Szépségszalonba, mellyel arckezelés, alakformálás, gyantázás és infraszaunázás igénybe vehető, 20.000 Ft értékben, 9.990 Ft-ért!

Gyantázással is lehetőség van a szépítkezésre, mely lehet teljes testre vagy csak bizonyos, például intim testrészre szóló hagyományos vagy cukorgyanta, férfiaknak és nőknek, egyaránt.

Bármelyiket is választja a kártya tulajdonosa a fentiek közül, egy fél órás infraszaunázás még nagy valószínűséggel belefér az értékhatárba, mely szintén kifejti regeneráló tulajdonságait a szervezetben.

Nem kell tovább törnöd a fejedet, hogy mit adj ajándékba, csak válaszd ezt az ajándékkártyát, és a megajándékozott eldönti, hogy mit szeretne! Csapj le rá a DiamondDealen, most nagy kedvezménnyel!

Kedvező DD ajánlatok az Ági Szépségszalonban

​Lepd meg szeretteidet vagy saját magadat ezzel a fantasztikus arckezelés ajándékkártyával. Bárki számára megfelelő lehet, aki szereti a szépítő szolgáltatásokat és biztosra veheted, hogy aki az Ági Szépségszalonba betér, mindent megkap, hogy jól érezze magát a testében.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu