Univerzális porszívófej

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:3.390Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
33% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
4.990 Ft
33%
1.600 Ft

Univerzális porszívófej legfontosabb tudnivalók

Szeretnéd autód, lakásod nehezen hozzáférhető, szűk helyeit is tisztán tartani?

Mindenki találkozott már olyan szűk réssel, szellőzővel melynek tisztán tartása körülményes. Csatlakoztasd porszívódhoz, ezt az univerzális fejet, mely speciálisan kialakított hosszú és rugalmas csövekkel ellátott, így bárhonnan könnyedén kiszívja a port, morzsát. Legyen szó akár billentyűzetről, szellőzőről, vagy akár autód nehezen hozzáférhető helyeiről.


Legyél Te is alapos, az Univerzális porszívófej segítségével!

Hasznos infók:


Szabadulj meg a meglapuló porszemektől, morzsáktól, egyéb szennyeződésektől a speciális kialakítással rendelkező porszívófejjel. Hosszú és rugalmas műanyag csövek találhatóak az univerzális csatlakozón, melyek kefeként működve képesek eltávolítani a szennyeződéseket. Ergonomikus markolatának köszönhetően kényelmes fogást biztosít takarítás közben


Tulajdonságok:

  • Anyag: speciális strapabíró műanyag
  • Hossz: 33cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött