Univerzális fotós kupon - Tervezz előre, vásárolj fotózást vagy tanfolyamot még most!

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • Az infláció és az energiaárak sajnos minden szolgáltatót, így a Blende Fotó - gabor* photographyt is rákényszerítik a 30-50 százalékos áremelésre, ám megpróbálják ezt minél későbbre tolva áthárítani megrendelőikre.
  • Az univerzális fotós kupont felhasználhatod bármire, amire csak szeretnéd vagy ajándékozd meg vele egy szeretted Karácsonyra, születésnapra, akár 2023-ban is!
Ár:9.900Ft14.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
34% kedvezmény
14.900 Ft
34%
5.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.10.15. - 2023.01.16

Univerzális fotós kupon kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Univerzális fotós kupon, amivel kivédheted az áremelkedést.

  • A kupon a Blende Fotó - gabor* photography szolgáltatásainak (fotózás bármilyen helyszínen, családi események, fotós tanfolyam és workshop, nyári tábor, műterem bérlés) díjába számítható be.
  • Több kupon is vásárolható vagy a kupon értéke kiegészíthető. Minden esetben a 2022. október előtti eredeti árakon számolnak.
  • Ha a kupont határidőig beváltod, szolgáltatásaikat a kupon érvényességi idejének lejárta után is igénybe veheted, 2023 végéig.
  • A kuponból többet is vásárolhatsz, de ha a kuponok összeértéke nem fedezi a később választott szolgáltatás díját, a fennmaradó összeget is az adott szolgáltatás eredeti (2022. október előtti) árából számolják ki.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.10.15. - 2023.01.16 között

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadják el.

Ha ajándéknak szánod, a megvásárolt kupon és a kívánságod szerinti kiegészítő összeg teljes értékében elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYT állítanak ki.

Ajándékutalványt kizárólag érvényes kuponkóddal / a részvételi díj rendezésével ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.

Az ajándékutalvány a kiállítástól számított egy évig, legalább 2022 december végéig érvényes, az ÁSzF és a kupon feltételei szerint.

Ha a kupont lejárati határidőig beváltod, a szolgáltatásokat a kupon érvényességi idejének lejárta után is igénybe veheted, 2023 végéig.

HELYSZÍN

A fotó stúdió Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található.

További információk

  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A papír háttér megrongálódásának költsége a megrendelőt terheli.

Részletes információk: +36-30 680-0861 / steinerg@gaborphotography.hu

  • Facebook: Blende Fotó Budapest – gabor* photography
  • Messenger a Facebookon: GaborSteinerHun
  • Web: www.gaborphotography.hu
  • Instagram: gabor.steiner.photo
  • Skype: steinergbp

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 48 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon és az alkalom felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Jól sikerültek a képek. "
Dr Jasztrab Jácint

Univerzális fotós kupon kuponunk leírása

Védd ki az áremelkedést! Fotós ajánlat a 2023 decemberig

Használd, amire akarod vagy add ajándékba Karácsonyra, születésnapra, akár 2023-ban is!

Az infláció és az energiaárak sajnos minden szolgáltatót, így a Blende Fotó - gabor* photographyt is rákényszerítik a 30-50 százalékos áremelésre, ám megpróbálják ezt minél későbbre tolva áthárítani megrendelőikre. Tudják, hogy a pénznek sokszor akad előbbre való helye is, de szeretnék, ha emiatt mégsem kellene lemondani egy esküvői vagy családi fotózásról, tanfolyamról.

Éppen ezért most olyant ajánlunk Neked, ami még nem volt!

Ha október végéig megvásárlod ezt a kupont, az októberi áremelések ellenére a fotós szolgáltatásokat és tanfolyamokat az eredeti áron kapod meg, egészen 2023 végéig akkor is, ha a kupon értéke csak kiegészítéssel fedezi a választott szolgáltatás díját.

Ha fotósra van szükséged, mert esküvőd vagy eljegyzésed lesz, babád születik vagy csak egyszerűen szeretnél egy éves családi fotózást vagy felkészülnél a születésnapokra, Valentin napra, Nőnapra, Anyák Napjára, vagy más családi eseményekre, esetleg szeretnél képeket házikedvenceidről, de közben takarékoskodnál is, válaszd a Blende Fotó - gabor* photographyt, és megígérjük, hogy a legjobb (idei) áron jutsz a legjobb képekhez, még 2023-ban is.

Ugyanez igaz a tanfolyamokra, workshopokra vagy tinédzsereknek szervezett 2023-as táborokra is Budapesten vagy Abádszalókon.

A kuponból többet is vásárolhatsz, de ha a kuponok összeértéke nem fedezi a később választott szolgáltatás díját, a fennmaradó összeget is az adott szolgáltatás eredeti (2022. október előtti) árából számolják ki.

Ha ajándékba adnád, elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYt állítanak ki a kívánságodnak megfelelő egyedi szöveggel, amely az átadásától számított fél évig bármikor felhasználható, de ez a határidő ki is tolható.

Tervezz előre, és takaríts meg 30-50 százalékot, akár a karácsonyi fotós ajándékok, akár a jövő évi nyári fotós táborok árából, és használd másra a spórolt pénzt úgy, hogy nem kell engedned a minőségből.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu