Ultrahangos szemránckezelés kaviáros szemráncgéllel, szempilla- és szemöldökfestéssel, a Keletinél!

  • Emeld ki jobban szemedet, azaz lelked tükrét!
  • Íme egy szépítő csomag, mellyel kedvezményesen búcsút inthetsz a szemkörnyéki ráncoknak, valamint felfrissítheted szemöldököd és pilláid egy festéssel is!
  • A Keleti pályaudvar közelségében fekvő szépségszalonban a 3 szolgáltatás kuponunkkal csak 3.190 Ft!
Ár:3.190Ft7.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
7.000 Ft
55%
3.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.22. - 2019.05.22

Szemránc kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Ultrahangos szemránckezelés Solanie bőrfiatalító kaviáros szemráncgéllel, mely eltünteti a szem körüli ráncokat, táskákat.

A szempilla- és szemöldökfestésnek, valamint a szemöldök formára szedésének köszönhetően pedig, smink nélkül is tündökölhetsz. A szépítő folyamat összesen 40 percet vesz igénybe.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.22. - 2019.05.22 között

  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, ehhez hívd a +36-30/687-7955 számot, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel.
  • Ellenjavallatokról érdeklődj szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontodat legkésőbb 24 órával az adott időpont előtt módosíthatod vagy mondhatod le. Ha nem teszed a kupon felhasználtnak minősül. Esetleg elajándékozhatod a kupont, és más elmehet helyetted.

Kérünk, hogy figyelj a pontos megjelenésre!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés: Hétfőtől-Péntekig 09:00-18:00
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Hunyadi tér 8.

Szemránc kezelés kuponunk leírása

Búcsúzz el a táskáktól!

Na, persze nem a kedvenc kézitáskáidtól! A szem alatti lógó, petyhüdt bőr megkeserítheti a mindennapjaid. Számolj le vele kíméletesen, speciális ultrahangos szemránc-kezelés kaviáros szemráncgéllel, mely az ifjítás egyik kíméletes módszere.

A kezelés menete:

  • 1. Szemkörnyék letisztítása: a port, a sminket és egyéb lerakódásokat eltávolítják a bőrödről.
  • 2. Peeling: a peeling más néven arccsiszolást jelent. Segítségével a bőr legfelső rétegét eltávolítják, így az nem gátolja a gélt, hogy felszívódjon. A kezelés fájdalommentes!
  • 3. A tápláló hatóanyag ultrahangos bevitele: A speciális ultrahangos bevitellel az értékes hatóanyagok egészen a bőr legalsó rétegeibe jutnak, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Solanie bőrfiatalító kaviáros szemráncgél

A szemráncgélek királynőjéről beszélünk, amely nem csak a hagyományos ráncokat, de a mimikai ráncokat is képes eltüntetni! Bármilyen érzékeny a bőröd, bármilyen bőrtípusod van, tökéletes választás Neked is a kezelés, hiszen minden esetben ajánlott. A kaviár olyan értékes hatóanyagokat tartalmaz, mint a proteinek vagy a vitaminok. Ezek feltöltik a bőrt, hogy ismét feszes és ránctalan legyen a szemed alatti bőr! A gyógynövénytartalma miatt megakadályozza a gyulladások kialakulását, és azt, hogy visszanőjön a táska a szemed alá. A kezelés a 10. alkalom után lesz igazán látványos!

Tökéletes szemöldök - tündöklő arc!

A szemöldök az egyik legfontosabb része az arcodnak. Észrevetted már, hogy formázás után mennyivel másabbnak tűnk az arcod tőle? Profi kozmetikusod olyan formát készít Neked, ami a legjobban illik az arcodhoz! Hogy a hatás még lenyűgözőbb legyen, festékkel dúsítja és formázza szemed koronáját, hogy hetekig tartson a kifogástalan forma!

Dús szempilla - csak természetesen!

Nem vagy egy műszempillás lány, igaz? Sebaj! Szempilla festéssel természetesen ragyoghatsz hosszú, igéző pilláiddal! A kezelés alatt a saját szempilláidat festik be, így azok hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek majd. Plusz egy jó hír: eldobhatod a szempillaspirált! Nem kell többet sminkelned, nem kell elviselni, ahogy folyik és elkenődik a smink, hiszen a pilláid 0-24 tökéletesek lesznek.

Még mindig nem kattintottál a Megveszem gombra? Tedd meg most, és ragyogj saját, természetes szépségeddel, elképesztő áron!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu